Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 26 July 2006 - 09:59 PM
Цитат
Стопаните на майката не ти ли казаха - с какво е хранена до сега, по колко? Особено за малките кучета е много важно да не се сменя храната ей така изведнъж, а доколкото разбрах твоето има и разстройство?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 July 2006 - 10:15 PM
Цитат
Цитат
Стопаните на майката не ти ли казаха - с какво е хранена до сега, по колко? Особено за малките кучета е много важно да не се сменя храната ей така изведнъж, а доколкото разбрах твоето има и разстройство?
Казаха но точно от тази храна се е получило разстройство. r)
Публикувано: 26 July 2006 - 10:18 PM
Цитат
Тъй като не разбирам какво казваш - има 2 варианта: НЕ яде храната, която й докарва разстройство, яде това, с което е хранена до сега, като ЛЕКО се преминава към друга храна.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 July 2006 - 12:09 AM
Цитат
Поли, имам опит с тази храна, тъй като отначало започнахме с нея. Все пак не ти я препоръчвам, защото (поне нашия дивчо) започна да губи апетита си от нея. Отначало хапваше само гранулките. После започна да се ослушва и майка ми започна да ги залива с бульонче. По-късно слагахме сиренце, саламче и всичко това само и само да си обере гранулите. Накрая съвсем загуби апетит и дори два дни стоя гладен. На мен ми стана жал и по този начин осъществихме прехода от гранули към човешка храна. Не казвам, че гранулите са по-лоши, напротив приготвянето на хрната му сега отнема повече време. Само внимавай да не си прецака апетита
А относно грамажа би трябвало да получиш брушурка с описание и инструкции за храната, на която има таблици с необходимата дажба на различната възраст. Нашата храна също беше Royal Canin, но maxi babydog. Ако нямате тази брушурка погледнете на самия плик на храната. Също така трябва да имате измервателна чашка, чрез която се определя количеството (наща вече е надъвкана цялата и служи само за игра) l) l) .

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 27 July 2006 - 06:09 AM
п.п. бебето не може да се ваксинира докато не оправи разтройството
Публикувано: 27 July 2006 - 08:39 AM
Публикувано: 27 July 2006 - 12:08 PM
Поздрави и да се оправя малката по скоро java script:emoticon('1super')
smilie

In Life only Death is certain.
Публикувано: 27 July 2006 - 12:51 PM
Цитат
smilie
Точно за това ви питам.Можете ли да ми помогнете.
Никита е 1900грама на 42 дни.Храната е роял канин.Колко да й давам на ден? s)
Публикувано: 27 July 2006 - 01:23 PM
Цитат
smilie
здравей! Къде разхождаш кучето си във Варна
Публикувано: 27 July 2006 - 03:04 PM
Radost_t_d -> Разхождаме се предимно в квартала (Петлешев) от време на време в Морската градина.

Публикувано: 27 July 2006 - 03:09 PM
Успех

Публикувано: 27 July 2006 - 03:14 PM

Публикувано: 27 July 2006 - 03:24 PM
Цитат
аз не съм се върнала в България още към 15 август ще съм във Варна 1super и с удоволствие бих завела диването си да поиграе с други кучета d) d) d) d) . Твойто на коя дата е родено. Да не се окаже че са сестри как се казват родителите на твойта
Публикувано: 27 July 2006 - 03:46 PM
Poli сега видях за Роял Канин Стартер ето ти данните:
5 седмица - 100-155 гр
6 седмица - 140-170 гр
7 седмица - 190-225 гр
8 седмица - 230-280 гр
значи първите числа са при тегло на кучето 20 кг в зряла възраст
вторите са при тегло 25 кг. Хъскитата са някаде по средата.
п.с. Много писах администраторите ще ме бият.

Публикувано: 27 July 2006 - 09:12 PM
Цитат
Цитат
smilie
Точно за това ви питам.Можете ли да ми помогнете.
Никита е 1900грама на 42 дни.Храната е роял канин.Колко да й давам на ден? s)
Леле колко много мнения за един ден 1super
Поли след всичко написано само искам да вметна,че е наложително да и увеличиш дажбата,слабичка е но увеличавай постепенно за да може да се пригоди стомахчето и всичко да мине гладко.
По принцип моите много яко дрискат от роял канина и ние не даваме но пък сме отгледали не едно и две кучила с Нутра,Даймънд,Чикопи /вичките предназначени за бебета /и сага последните супер и м се отрази и Бош 1super
като си вижда dribble
Прикачени файлове
-
Dina.jpg (32.35K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 27 July 2006 - 09:28 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!