Публикувано: 13 August 2006 - 03:28 PM
Wyvern,напълно си прав,че не трябва да се доверяваме сляпо на лекарите!
Все пак и те са хора,и те правят грешка!
А не е и за пренебрегване фактът,че доста от тях са самозванци,аматьори!
Само за факт ще дам,че вече бившият ми ветеринарен лекар,се останови,че бе с фалшива диплума!
Без коментар съм!
Но не с това свършва човешката некадърност!
Тя не обхваща само лекарите,които се занимават с нашите любимци,а самите хуманни лекари!
Може би ще се отклоня от темата,но ще дам пример със самият себе си!
Случи се миналата година на 7.7.2004.,(явно 7 не ми е щастливото число l) ).
Понеже имам алергия към някакви си треви,една сутрин,след като се събудих видях,че мъжреца ми се е оголемил дотолкова,че едва дишах!
Отидох на "Уши-нос-гърло" и там веднага ми предписаха лекарство,откоето той веднага спадна!
Въпреки това ме изпратиха на ренген!
И там познайте какво стана.На снимкта излизат образувания,колкото топчета за тенис на маса.
Едва ли не ми акзаха,че имам не един,а два тумура с огромни размери в главата!
Обиколих всички лекари,(алерголози,невролози,оптици), и никой нищо не ми казваше.Само препращаха топката към следващ техен колега!
Бях отчаян и меко казано побъркан!
Все още бях на 12 и само питах:"Ще умра ли,мамо?"
Беше ужасно!
Най-накрая ми издействаха час за скенер в Стара Загора,но нямаше свободни часове за седмица напред!
Не ме питайте как съм живял тази седмица!Бях ни жив,ни мъртъв!
Семейни приятели,специалисти,казаха,че ако имам такива неща,то очите ми са щели да изхвръкнат.Нямалк ое да мога да се движа дори!
Дойде уреченият ден и отидох на скенер,където се видя,че съм напълно здрав!
Какво облекчение беше само!
След това отидохме в клиниката в Казанлък,но не,за да се караме с тях,(въпреки че имах право да ги осъдя),а за да им кажем,че нещо с провизиите на ренгена им не е наред.Оказа се,че материалите им са от най-евтените и долнопробни!
След като разказахме всичко на директорът,той с цялата си наглост каза:"Има и други клинки!Да не сте избирали нашата!Проблемът си е лично ваш!".
Не регирахме по никакъв начин,тъй като не мисля,че трябва да се отвръща на лошото с лошо!
Страшното е,че не съм единственият случай.Оказа се,че за близките 3 години е имало 8 такива!
Жалко,много жлако!
Е,извинавам се за отклонението!
Wyvern,стискам палци за скорошно оздравяване на сладура! super best
Поздрави,Ицо!