Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 21 August 2006 - 11:55 AM
Wyvern Честита една годинка на твоята бонбонка и от мен cheers
Желая и много здраве и игри d)
п.п. Поли малката е пораснала 1super а като е мокра е голяма сладка мишка r)
Желая и много здраве и игри d)
Публикувано: 21 August 2006 - 11:59 AM
Цитат
Да доста и то.Сега е почти 4кг .Сега чакаме за третата ваксина и почват големите разходки.Днес става на 67дни а като я взехме беше само на 34 или 35дни. w)North face имам въпрос за къпането.Кога мога да почна да я къпя с шампоан и какъв препоръчваш.Защото ветеринаря ни каза че е малка за шампоан и за сега да я къпем само с вода,ако се изцапа.
Публикувано: 21 August 2006 - 12:34 PM
Цитат
Poli голяма е красавица ние вчера имахме рожден ден. Снимки ще сложа по късно не съм ги свалил от фотоапарата.
Radost_t_d каде се изгуби кога ще ходим на разходка ???
Radost_t_d каде се изгуби кога ще ходим на разходка ???
Здрасти тук съм просто правим ремонт и не ми остава време да пиша.Честита пурва годинка w) Тия дни може да ги изкараме
Публикувано: 21 August 2006 - 08:56 PM
Здравейте отново!
Сега къщата ми се е превърнала в мини бойно поле!
Правя всичко възможно да издейства пропуск за бъдещият сладур и се интересувам от две неща!
1.Обръщам се към всички собственици на сибирси,които ги отглеждат малко или много в къщата!Има ли много косми,които падат по земята и мебелите или с редовно ресане в градината,проблеми в това отношение няма?
2.Пак за гледачите отглеждащи питомците си вътре!Усеща ли се,че вътре се отглежда животно!Така де,мириш ли и ако да как се справяте с този проблем!
Поздрви,
Благодарният!
Сега къщата ми се е превърнала в мини бойно поле!
Правя всичко възможно да издейства пропуск за бъдещият сладур и се интересувам от две неща!
1.Обръщам се към всички собственици на сибирси,които ги отглеждат малко или много в къщата!Има ли много косми,които падат по земята и мебелите или с редовно ресане в градината,проблеми в това отношение няма?
2.Пак за гледачите отглеждащи питомците си вътре!Усеща ли се,че вътре се отглежда животно!Така де,мириш ли и ако да как се справяте с този проблем!
Поздрви,
Благодарният!
Публикувано: 21 August 2006 - 09:14 PM
Цитат
1.Има ли много косми,които падат по земята и мебелите или с редовно ресане в градината,проблеми в това отношение няма?
2.Усеща ли се,че вътре се отглежда животно!
Ице, нали знаеш, че моят дивак е още малък, но пък вече смени пуха. Не мога да кажа, че това ми е било проблем. С редовно ресане не остават косъмчета, но още не зная какво е да си смени козината bl) ... Иначе като се къпе поне веднъж месечно не се усеща лош мирис, дори напротив. Проблем е само дъха, но по магазините се продават специални кокалчета, които го освежават 1super , при това са евтини - 1лв, а служат 2-3 седмици.
Поздрави b)

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 21 August 2006 - 09:45 PM
Моята в момента не сменя козина, реша я през ден и пак падат доста косми (гледам я в апартамент) за миризма с редовно къпане (веднъж на месец, месец и половина) нищо не се усеща. Питал съм чужди хора като влизат дали се усеща че има куче досега са ми отговаряли отрицателно.
Sn@kebite дай от тези кокали дето траят по 2-3 седмици много искам. При нас свършват за няколко часа. Давам и ги през 2-3 дни за да си почиства зъбите.
Sn@kebite дай от тези кокали дето траят по 2-3 седмици много искам. При нас свършват за няколко часа. Давам и ги през 2-3 дни за да си почиства зъбите.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 22 August 2006 - 12:32 AM
Цитат
Ами да ти кажа на него много бързо му омръзват и заради това се задържат толкова дълго. Поиграе си малко и след това не ги поглежда с дни, докъто пак му станат интересни l) .

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 22 August 2006 - 11:11 AM
Цитат
Честита 100 страница
super best честита ни стотна страница victoryVVV victoryVVV victoryVVV
Публикувано: 23 August 2006 - 09:49 PM
Даа аз давам на Лора такива не мога да ти кажа нещо по специално защото ги давам от скоро но след операцията тя супер бързо се възстанови и сега се чувства много добре поне така изглежда. От други хора съм чувал че резултатите са добри.

In Life only Death is certain.