Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 15 September 2006 - 10:48 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 16 September 2006 - 07:41 AM
Цитат
Да аз те попитах.Много е хубаво видеото.
Публикувано: 16 September 2006 - 02:07 PM
Цитат
Цитат
На мен пък нещо малко нереални ми се виждат снимките към историята конкретно...незнам защо но имам усещането ,че съм срещала някъде тези снимки wink
Е идеята е добра, а изпълнението - лошо oleeee . На мен ми направи впечетление онази снимка в профил. Направо отначало си помислих, че това е сиво хъски

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 16 September 2006 - 09:06 PM
Цитат
Не мога да повярвам на очите си bl) . Евала на човека, който го е научил на това bravoS .Apso видеото е чудесно super best

Публикувано: 16 September 2006 - 09:19 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 17 September 2006 - 04:26 PM
Цитат
организираме бална вечер r) а можеби и дискотека 1super
Да покажем целата красота на движение на кучето под музика! angelpik
Значи, ако имаш любимата музика ( песн, парче от някаква симфония и ...) и твоето куче знае една-две команди, и имаш фантазия да съживищ това кое може твоето куче с тази музика, то значи вече вие направили танц!
тук е моята видеотека, доста голяма... но благодарение на нея знам как могат да танцуват кучета в Англия, Русия, Венгрия, Полша...
има различни уровни на подготовка. Дори с деца

училище
Публикувано: 17 September 2006 - 06:56 PM
Цитат
а аз пък съм го проспала b) и какво беше хъскито...цвят,пол и т.н. просто любопитскво от моя страна b)
Публикувано: 17 September 2006 - 06:58 PM
Цитат
Цитат
а аз пък съм го проспала b) и какво беше хъскито...цвят,пол и т.н. просто любопитскво от моя страна b)
Ох ами надявах се някой да ми каже, защото го хванах точно накрая s) . Само чух той да казва, че не го пуска, защото "няма връщане"...

Публикувано: 17 September 2006 - 10:00 PM
"едно време имах дог от Русия.78 килограма.досега такъв друг дог в БГ не е имало"
или
"имах 2 европейски шампиона.ирландски сетери.единия купен от пазар в Русия.невероятен шампион"
Ех хора,имали сме европейски шампиони отдавна, а ние да не знаеммм
Публикувано: 20 September 2006 - 10:23 AM
Цитат
Кучетата на Иван са с родословие. Някои от тях са Шампиони на България и Сърбия. Ще прегледам за точните имена, ако те интересуват. Това е единствения човек, който развива тази порода като спортно куче. Има голяма база на Пампорово, тренира усилено. Минавал е 52 километра с кучешки впряг от осем кучета за рекордно време, въобще ... човек спортист и любител на кучето - какво по хубаво от това ? 1super
Публикувано: 20 September 2006 - 11:03 AM
А иначе дог едва ли е единственият,кото развива спортно кучетата си....но пък е единствения,който е направил атракционен впряг и печели от това на Пампорово 1super
Аз самата съм любител не професионалист но се старая имам две шейни и две колела...дог мисля,че и ти си ги виждал но пък повече от веднъж седмично не мога да тренирам wink а и мисля,че останалите Бг развъдници тренират с кучетата си демек колкото могат развиват спортно.
Ей сега се сетих в момента в Москва се провежда драйленд...като науча резултати ще пиша най-вече за нашите бг деца как се се представили victoryVVV
Но пък иначе моите адмирации за Иван това е труден спорт 1super
Публикувано: 20 September 2006 - 12:21 PM
Цитат
Но пък иначе моите адмирации за Иван това е труден спорт 1super
North face
В събота имаше драйленд, организиран от Полина Панюкова в Москва за Купа "Алвейг"
В това състезание ли участваха ваши деца? Ако е така съм любопитна кои са
Снимки тук

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 20 September 2006 - 01:16 PM
Иначе кучетата са Ignite My fire of Golden Nicol & Vabank Magadan ..../не му помня цялото име / и двамата са шоколадови на цвят
Публикувано: 20 September 2006 - 01:41 PM
Цитат
Иначе кучетата са Ignite My fire of Golden Nicol & Vabank Magadan ..../не му помня цялото име / и двамата са шоколадови на цвят
Не виждам в резултатите сибирски хъскита с такива имена bl)

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 20 September 2006 - 02:43 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +