Цитат
Интересното за мен беше,че въпреки проливия дъжд имаше бебета от 3 до 6м.от 6-9м. все сладурчета снимки имам но в момента нямам възможност да кача но и това ще стане тези дни. Заради дъжда кучетата се побъркаха,защото се наложи да се съдят на много теясно пространство иначе мястото за провеждане на изложбата беше фантастично но с тоя дъжд wink А за резултатти мога да напиша с точност само на моите и по спомени на другите........така значи в клас от 3до6м. и двете бебета получиха много преспективни оценки мъжкото е производство от р-к Вабанк но точно име на кучето и настоящата стопанка незная надявам се Вабанк да напише. Женското беше от р-к Warm Embrace при сравнение за бест бебе съдята предпочете мъжкото. В клас от 6-9м. за своата първа изложба излезна Key to My heart of Golden Nicol - оценка мн.преспективна бест пъпи. Клас интермедия Zizu Queen of Beaute of Golden Nicol - след малко по дълга почивка на изложбения ринг вече в клас интермедия се завърна и нашата Зизу,която въпреки че се правеше на леко забравила какво е това изложба l) спечели САС,BOB & BOG. Имаше и две мъжки кучета ,баща и син произведени в р-к Вабанк обаче особено за синът,който беше в открит клас името хич не мога да се сегя но много ми хареса главата му 1super баща му беше в клас шампиони VABANK YAGRAL BLACK ORCHIDE IN BLOSSOM и стана най-добро мъжко куче.
Като цяло си беше хубаво замислена изложбата но дъжда отне много от шоуто,жалко а пък аз бях болна и едва кретах,Кейти се стресна още в началото без да иска Теди налетя с нея на едно БОК и.....после за конкурса бест пъпи падна клетка върху нас и тя просто се изшашка яко,Зизуто както винаги бесня и не се набесня l) така екато не я извежда нейната си хендлерка но пък успяха да грабнат с Теди третото място на конкурса дете с куче w)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +