Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 10 October 2006 - 06:25 PM
Публикувано: 10 October 2006 - 07:22 PM
V'Touch of Gold de la Vallee de Morava-САС,R.CACIB
Спечелихме титлата шампион на Македония,а и по правилника на МФК след като кучето спечелило CACIB е в клас шампиони,то R.CACIB също си получава карнетка за CACIB.А в нашия случай беше точно така.
Което означава че сега вече сме в борбата и за интер шампион ;)
Публикувано: 10 October 2006 - 07:46 PM
Цитат
Според правилника на МФК, кучето спечелило R-CACIB може да получи САСІВ карнет само при условие,че кучето спечелило САСІВ-а е ИНТЕРШАМПИОН,а не заради това че е участвало в клас шампиони.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 11 October 2006 - 04:18 AM
Мерси за отговора!
За пишкането за сега няма напредък, прекарваме много време на вън, рекорда е четири часа разходка без грам пипи камо ли аа d) Но времето е пред нас :)
За храната... вярно е, че има голям избор. Това с едрите гранули е добра идея. Сега и взех за бебета, нормален размер и ги киснах в вода. Резултата обаче е пак разстройство ?! Само от гранули го получава, както и газове n) n) n) Смених марката Purina взех сега...
Кучето е много мило, умно и нежно. Постоянно търси компанията ми, където и да седна, тя е в краката ми. За игри е винаги готова, носи играчки, чака да и ги хвърля и ми ги връща после. Комадата "седни" за сега и е наи-лесна. Работим по по-сложни като "ела тук", "стой" и "редом" :)
Пускам я тича без каишка и за сега всичко е наред. Постоянно се оглежда къде сме, следи ни... Като я викам идва, но само при условие, че няма нищо интересно, защото появи ли се куче мога да си скъсам гласните струни ако ща, не чува :) Дребни кучета не харесва, ръмжи им и им налита, но с големи обожава да играе, към хората е много добре настроена.
С къпането също се примири, сега се учим да не ядем четката докато се решим :) Падат и зъбите и сипе козина навсякъде ... :)
Опитахме да я запишем тук в кучешката организация Canadian Kеnnel Club, но за това ще пиша по-нататък. България я нямат в списъка с държавите, по принцип, и не признават никакви документи за произход... s) Тепърва ще се разправяме с тях....
И така, това за сега от нас. Поздрави!
Прикачени файлове
-
post_29_1160533129.jpg (30.3K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 11 October 2006 - 04:26 AM
Марка, линк .... ? Нещо за което да се хвана, преди да се изложа в магазина :)
Прикачени файлове
-
post_29_1160533584.jpg (32.08K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 11 October 2006 - 06:52 PM
Нека още един да задам и аз.
Как мога да разбера че кучето ми е разгонено?Имам превдид по самото куче?Какви знаци дава то,как се държи?Мога ли да "прескоча" кръвотечението по някакъв начин?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 11 October 2006 - 07:48 PM
Цитат
Здравейте на всички, не съм писала защото ме е хванал гаден грип и една седя на стола wink
Разгонването трае около 20 дена,започва се с промени в характера /не при всички кучки/ след това с кървене а от към 9/10 ден кървенето спира до към 14 ден особено през тези дни кучето много трябва да се пази от чужди мъжки кучета да не стане някоя беля b) хубаво е след двайстия ден да се изкъпе защото дори и вече да не е разгонена може още да " мирише на такава " според някой мъжки кучета и това води до още нежелани ситуации.
Отговарям и на другото питане...прескачането на разгонванията е с инжекции /но не е добър съвет просто го има като опция / и кастрация.
Надявам се и Вабанк да се включи,че аз повече не мога да пиша
Публикувано: 11 October 2006 - 08:42 PM
Цитат
Ами добре правиш като го изкарваш често, но резултатите няма да дойдат по-рано от шестия месец - долу-горе като започне да вдига крак. Но дори тогава може да се изпуска, но трябва да му се караш, за да знае да не го прави 1super

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 11 October 2006 - 09:15 PM
Иначе - приготви си парцали за още поне два месеца напред b)
Публикувано: 11 October 2006 - 10:07 PM
Не е като да ти турят една две ваксини и грип ама друг път .. l)
Обикновено като се наядат малчуганите след ядене и пиене колко време минава докато "му дойде"? bl)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 12 October 2006 - 08:34 AM
Цитат
И едно хъски да се гушим .. l)
Но хайде да не пишем излишни постове. b)
Някакви изложби скоро очакват ли се?
;)
Във Варна никога ли не се проведжат такива мероприятия .. искам да посетя някой път подобна изложба. w)

Публикувано: 12 October 2006 - 10:30 AM
Цитат
Напротив ! Тази година имаше големи изложби в Камчия, три дни с участието на много кучета. Миналата година имаше изложби в Варна също.
Така че .. ако има желание да посещавате изложби, не би трябвало да ви е проблем. Има изложби и в Добрич и Силистра.
Публикувано: 12 October 2006 - 01:56 PM
Цитат
Цитат
Напротив ! Тази година имаше големи изложби в Камчия, три дни с участието на много кучета. Миналата година имаше изложби в Варна също.
Така че .. ако има желание да посещавате изложби, не би трябвало да ви е проблем. Има изложби и в Добрич и Силистра.
кога е изложбата в силистра защото ми е близо до Русе и може да дойда.Дано се срещнем.Някой ще ходи ли на нея.
Публикувано: 12 October 2006 - 02:11 PM