Публикувано: 24 November 2006 - 09:19 AM
Zdraweite,
6te me izwinite, 4e pi6a na latinica(powe4e q mrazq ot wseki drug), no ne sym na sobstwenoto si PC. Wqrwate ili ne pro4etoh pyrwite 50-na stranici ot temata, 6tqh da pro4eta i ostanalite, no stignah do mnenieto, mislq na Vabank ili North Face be6e, za cenata na hyskitata. Wijda se, 4e wi e bolna tema t'wa(qwno) a i az ne iskam da wlizam w razni polemiki.
Hmm...1 na 1000 da si pozwoli hyski pri cena 500 lw.?! Много грешите(к'во натиснах, не знам, но вече имам кирилица), как да кажа, повечето хъските са "детски кучета" (поне по мои наблюдения), какво имам предвит, родители ги купуват за децата си. 500лв. за куче, било то и хъски, не бих дал, при положение, че баба ми получава пенсия 60 лв. a)
Силно се бях навил, че даже и пренавил(почнах да го сънувам т'ва хъски) да си взема куче от тази порода, но ми предстоят кандидатстудентски изпити, балове и т.н. А това са разходи, даже много. Както и да е, не бях запознат с цената на кучетата, и си мислех, че около 200 лв.(даже си ги бях заделил тези пари и още ги имам) ще ми стигнат за едно куче с родословие и т.н. Но след онзи пост, явно няма да се получи.
Бях почнал да чета темата, научих доста неща за тези кучета и до края на темата съм сигурен, че още щях да науча, но явно не е било писано да си взема такова куче.
Поздрави на всички собственици на тези прекрасни кучета.