Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 12 December 2005 - 09:35 PM
Друго нещо специфично лично за мен е стомахът на хъскито! Незнам навярно съм го споменавала и предишни пъти но те обичат всичко за ядене но стомахът им реагира остро и много трябва да се внимава с храната. Предрасположени са към стомашни разтройства и гастрити s)
Публикувано: 12 December 2005 - 11:08 PM
Публикувано: 12 December 2005 - 11:20 PM
Нямам лоши впечатления от ориза, като изключим факта, че някои видове Липи просто не ги яде. Побъркваше ме, като беше на диета през пролетта: от два абсолютно еднакви пакета с различна марка b) единия не щеше да го кусне и точка. Накрая преминахме на някакъв кретенски вид бланширан ориз, който папаше, та ушите й свистяха.
Дотук съм забелязала съвсем нормален ефект от ориз - т.е. кучетата се ЗАТЯГАТ... ако е сух, без сос; мокър, т.е. със сос, се дава просто като зърнен продукт... r)

Публикувано: 14 December 2005 - 03:37 PM
ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0887250390.ОЧАКВАМ ВИ !!! super best
Публикувано: 15 December 2005 - 03:49 PM
Публикувано: 15 December 2005 - 04:15 PM
Публикувано: 15 December 2005 - 04:21 PM
Цитат
Добре,ще му покажа кой е шефа..а и забелязах че слуша повече баща ми,може би чувства кой командва в къщата b) И къщата се разхождат 3-4 гумени топчици и смятам да му купя скоро дървен кокал щото ръба и стола ми.
Публикувано: 15 December 2005 - 06:38 PM
Цитат
ако разбера за подобна обява за подаряване .....веднага ще ви я препратя r)
Публикувано: 20 December 2005 - 12:18 AM

Публикувано: 21 December 2005 - 07:35 PM
Аз и моята приятелка си взехме хъски вчера, което в момента е на 5м. Притесняваме факта, че още ходи по нужда в апартамента, все ни хапи ръцете, качва се на масата докато се храним. Интересува ме какви са начините да бъде отучен от тия навици, какво трябва да направим за да бъде възпитан както подобава за едно сибирско хъски
Публикувано: 21 December 2005 - 09:20 PM
Цитат
Аз и моята приятелка си взехме хъски вчера, което в момента е на 5м. Притесняваме факта, че още ходи по нужда в апартамента, все ни хапи ръцете, качва се на масата докато се храним. Интересува ме какви са начините да бъде отучен от тия навици, какво трябва да направим за да бъде възпитан както подобава за едно сибирско хъски
Здравей и добле дошъл на форумите на dog.bg super
За хапането и възпитанието отново беше станало дума съвсем наскоро. Съветвам те да разгледаш целия форум на хъскито и ще откриеш много отговори d)
А възможно е още да не се е ориентирало с новия дом и затова да се изпуска особено ако е живяло преди това на двор а не в апартамент.
Публикувано: 21 December 2005 - 10:48 PM
Имам още няколко въпроса към теб. Има ли значение дали ще бъде шляпнато с ръка или с вестник? Как мога да разбера дали родословието му е автентично и случайно името BOND AT VABANK говори ли ти нещо? Впрочем кученцето досега е живяло в апартамент, но по-често е прекарвало времето си на терасата
Публикувано: 21 December 2005 - 11:25 PM
Цитат
Имам още няколко въпроса към теб. Има ли значение дали ще бъде шляпнато с ръка или с вестник? Как мога да разбера дали родословието му е автентично и случайно името BOND AT VABANK говори ли ти нещо? Впрочем кученцето досега е живяло в апартамент, но по-често е прекарвало времето си на терасата
Да кучето ти е с легитимно родословие даже май имам някакъв спомен,че негови братчета бяха в Пловдив на клубната изложба на БКК " Северни кучета "
п.с. Vabank също пише тук super
аз лично нямам винаги под ръка вестник и се карам и с ръка но по скоро моите кучета само с повишаване на тон си знаят работота d) но при нас е друго
Публикувано: 22 December 2005 - 08:41 AM