Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 18 February 2007 - 01:21 PM
Цитат
bl) Тлокова много ли стоят разгонени? Аз си мислих, че стоят 5-8 дни.
Публикувано: 18 February 2007 - 02:41 PM
Публикувано: 18 February 2007 - 08:33 PM
Цитат
Здравей, разгонването трае около 25 дни /+ - някой ден / по принцип в целия период не е добре да се среща с мъжки кучета а особено в дните които допуска охажори r) а това са от 9 ден да 14 ден /пак може да има + - някой ден /
Пази я много от мъжки кучета!
Публикувано: 18 February 2007 - 08:39 PM
Цитат
При всяко куче е различно, аз знам че от 6/7 месеца нагоре, но не съм сигурна... r) Бела е много красива! (love)

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 18 February 2007 - 08:40 PM
Цитат
около 6м. но може малко да се забави или да порани. А самото разгонване е два пъти годишно през 6м.
Публикувано: 18 February 2007 - 08:47 PM
Цитат
Цитат
Здравей, разгонването трае около 25 дни /+ - някой ден / по принцип в целия период не е добре да се среща с мъжки кучета а особено в дните които допуска охажори r) а това са от 9 ден да 14 ден /пак може да има + - някой ден /
Пази я много от мъжки кучета!
Мерси много за информацията.Ние може би през периода няма да я разхождаме ами ще бяга по двора.Така също изразходва доста енергия.
Публикувано: 19 February 2007 - 10:14 AM
Цитат
Цитат
Мерси много за информацията.Ние може би през периода няма да я разхождаме ами ще бяга по двора.Така също изразходва доста енергия.
Поли, не че искам да ти се бъркам, но мъжките от желанието си да достигнат до разгонена женска, правят чудеса!!! n) Знам за мъжки, изкатерали покриви, провряли се през невъзможно малки дупки и това не са приказки, а истински случаи bl) Така, че помислите как наистина ще опазите Никита, това си е важно.
А и още нещо, куче не може да си изразходва напълно енергията, когато тича само в едно заградено място. Това е проблем при много кучета, а и това може да доведе до липса на социализация. Всекидневните разходки са много важно нещо, така се създава връзка между кучето и собственика, доверие и т.н., пък най-малкото е приятно d)
Поздрави!
Публикувано: 19 February 2007 - 10:38 AM
Поли, честито ви първо разгонване с Никита, според мен решението ти е напълно правилно. Успех и поздрави от мен и почти адашката на твойта красавица - nok Никея
Публикувано: 19 February 2007 - 10:47 AM
Цитат
Е, явно при теб е доста по-спокойно, но от мойте наблюдения, това не на всякъде може да бъде постигнато. Само не разбрах, защо да не може да се разхожда на повод...ние без двора какво правим? Пак се разхождаме на повод, късно, без да притесняваме никой r) Всеки сам си преценява за кучето.
А за социализацията говоря по принцип, не за конкретния 3 седмичен период, защото съм забелязала че Никита я разхождат рядко. Да ме поправят, ако греша.
Поздрави!
Публикувано: 19 February 2007 - 12:53 PM
Публикувано: 19 February 2007 - 02:48 PM
Цитат
И твоя сайт посветен на нашата любима порода е много приятен bravoS
Добави в него цветовете и маркировките
Публикувано: 19 February 2007 - 03:49 PM
Цитат
Поздрави!
Незнам защо мислиш така bl) след като не ни познаваш.Никита се разхожда по 3 пъти на ден.Разходките са поне по 1:30 и това е всеки ден.През останалото време бяга по двора повярвай ми имаме голям двор за едно куче.Както каза lunabg сме спокойникогато е в двора.При нея неможе да се влезе а и постоянно сме нащрек какво прави.
Цитат
Аз през останалото си време съм при нея играем,бягаме и т.н.Значи то се привързва към мен само ако я разхождам или нещо не разбрах bl)
И от нас поздрави за lunabg и Никея nok 1super