Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 20 February 2007 - 04:44 PM
Публикувано: 20 February 2007 - 06:31 PM
Цитат
Да две момче и момиче w) Не ми остава време да ъпдейтна сайта ouu
Прикачени файлове
-
puppy_16day4.jpg (40.62K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 20 February 2007 - 06:57 PM
Точно такова, като това от дясно искам да си взема. Как искам вече да е лято.
Публикувано: 20 February 2007 - 07:34 PM
Цитат
Мен не ме боля... l) l) l)
Не боли, спокойно, става за секунди 1super

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 February 2007 - 08:35 PM
Цитат
Цитат
Да две момче и момиче w) Не ми остава време да ъпдейтна сайта ouu
Разкошни са!!! w) Ох, изпитвам почти непреодолимо желание да си взема още едно r) Не съм предполагала, че мога да се пристрастя така oleeee От девет месеца имаме нашия прекрасен сибирец и вече не си спомням как съм живяла без него! Имали сме и друга порода, но мисля, че хъскито няма аналог, влюбваш се за цял живот w) Страхотно е , че има такива отдадени на породата професионалисти, които създават наистина чудесни екземпляри bgflag

Siberian husky - a dog who find the way to my heart
Публикувано: 20 February 2007 - 09:36 PM
Цитат
Цитат
Мен не ме боля... l) l) l)
Не боли, спокойно, става за секунди 1super
Прав е, боли колкото човешката (би трябвало), което значи, че изобщо не боли, само се усеща.
Публикувано: 20 February 2007 - 09:52 PM
Прикачени файлове
-
puppy_16day3.jpg (46.13K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 20 February 2007 - 10:42 PM
Публикувано: 20 February 2007 - 11:28 PM
Вчера изгубихме нашия любимец-Бенджи,порода АСТ!(повече информация има на страницата на породата).
Днес,благодарение на разлепените обяви из квартала(Стрелбище),влязохме в контакт с момче,което вчера е намерило кучето ни и то е пренощувало у тях!!!Но на сутринта ,когато го е разхождал в Южния парк заедно със своето куче,порода-Дог,го е спряло младо момиче с куче-Хъски,женско,жълтеникаво на цвят и го е попитала дали това куче е изгубено и че тя познава неговите собственици!Взела го е като е казала,че ще ни се обади!Той и се е доверил,тъй като въпреки,че не я познава лично и друг път я е виждал на поляната с кучето и!!!Била много убедителна,а той пропуснал да и вземе координати!!!
Проблемът е,че никой друг до сега не е влязъл в контакт с нас,а ние не се сещаме да имаме такава позната!!!Може да е объркала кучето с някое друго.......и така.....
Молим,ако имата някаква информация за това момиче-пишете или се обадете на тел: 0878916111 или 0878906022
МОМИЧЕТО Е СРЕЩАНО НА ПОЛЯНКАТА В ДЯСНО ОТ ГЛАВНИЯ ВХОД НА ЮЖНИЯ ПАРК!!!
БЛАГОДАРИМ!!!

WWW.BELINSKI.INFO
skype--> АЛБЕН БЕЛИНСКИ
Публикувано: 21 February 2007 - 08:49 AM
Цитат
С голямата маска (love)
Публикувано: 21 February 2007 - 09:07 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 11:39 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 04:15 PM
Малките кученца са много сладки,аз смятам когато Ари роди да си оставя едно бебе,сиво или кафяво.исках да попитам някой от развъдниците дали мога по нататък да чифтосам моето куче,с някое от техните,при условие че моето няма родословие?
майката и бащата на Ари имат родословия,но на оплождането не е присъствал човек от комисията и няма как да се извади и на малката... s)
а кучетата от развъдниците ви са страшно красивиw) ,искам да я чифтосам със сив или кафяв
Публикувано: 21 February 2007 - 06:00 PM
Цитат
Аз не съм от тези към които си отправил/а въпроса но не мисля че би могло да стане подобно нещо. Задължително условие е и двамата родители да са с родословия за да може и на бебета да бъде издадено такова.
Възможно е да и се направи експертна оценка и да и се изкара "бяло" родословие при условие че отговаря на стандарта но не мисля че има голям шанс за мъжкар от развъдник.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 21 February 2007 - 06:25 PM
Председател на БККАСТ
Антоанета Попантонова