Цитат
Ами мисля, че си ходи на работа което означава, че по-малко и пречи Ама не те винаги са ни правили проблеми и не само за кучето гадовете Казва че била разпитала какво може да направи и щяла да действа направо следващия път като ми дойде пред вратата ще я халосам много здраво белкем и дойде акъла в главата bash
Аха, питах, защото ако не ходи на работа- както моите съседи, то се отварят вратички за лъжи, че кучето вие и лае прекалено много. Не се карай много с нея, просто да не събудиш някой дявол в тази жена. Принтирай си общинските разпоредби и следващия път като дойде и ги забий под носа със спокоен и уверен тон. А ако започне да върши глупости, свирни пак тук- ще им намерим цаката.
Бъди внимателна, ама не се притеснявай излишно, защото аз си отрових нервите 2-3 години с такива глупости. Не си струва и кучето е само извинение, просто такива хора винаги ще намерят за какво да се оплакват.
Абе чудя се, някаква уговорка ли има между такива .. хм.. хора че във всеки вход по света има поне един? wink