Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#3421 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 28 February 2007 - 07:05 PM

Zнаете ли ако някой съсед се оплаква от кучето ви дали имат право да го махнат и как става точно това?
Адски много съм ядосана на тия под нас ся идва жената и ми се развика ама аз няма да се дам толкова лесно ако иска тя да се изнася кучето си няма да го махна. Казах и просто и ясно че кучето няма да го махна и това е каквото и да иска да прави не ми пука bash bash bash
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#3422 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 07:09 PM

Цитат

Zнаете ли ако някой съсед се оплаква от кучето ви дали имат право да го махнат и как става точно това?
Адски много съм ядосана на тия под нас ся идва жената и ми се развика ама аз няма да се дам толкова лесно ако иска тя да се изнася кучето си няма да го махна. Казах и просто и ясно че кучето няма да го махна и това е каквото и да иска да прави не ми пука bash bash bash

Ето тема по случая. Ще намериш вътре полезна, съвсем прясна информация. Дано помогне 1super

Но аз препоръчвам да не е рогите напред, но ТВЪРДО отношение като се запознаеш с правата и задълженията си пуснати в темата. Така ще си бетон просто.

#3423 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 07:26 PM

Цитат

От какво по точно се оплакват ? Не вярвам да лае все пак е хъски
User's Signature

In Life only Death is certain.

#3424 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2007 - 09:13 PM

Цитат

Здравейте.Искам да ви попитам Никита почти спря да яде много съм разтревожена и сигурно утре ще я водим на  ветеринар.Днес и взех отново нова храна и почна да яде но ако после пак неиска 100% сме при вет.Дали това не е от разгонването?

Здравей Poli, според мен е от разгонването, щом иначе се чуства добре. Доста женски през този период спират или намаляват яденето, особено в дните, когато търсят мъж. Ако случая е такъв, можеш да очакваш и капризен или променлив апетит и след разгонването. При всяко куче е индивидуално, но иначе това е често срещан номер.

Иначе и аз те съветвам да храниш Никита два пъти, не само сега, а по принцип.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#3425 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2007 - 09:16 PM

Цитат

Няма да има полза от това да се караш с нея. Има хора, които просто не обичат кучета и хора, на които всичко им пречи. В един блок в един вход - хора много ... все ще има някой недоволен от нещо. Не се шашкай, и не хвърляй излишни нерви, просто гледай кучето ти да не пречи.
В същност с какво точно пречи?
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#3426 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 February 2007 - 09:30 PM

Ами казват, че много тупортяла лятото били хвърчели косми на терасата им и всевъзможни глупости само и само да я махним, но няма да я огрее. Имала била алергия да ми го докаже с медицинско документ има и други кучета във входа ама не трябва с нас да се заяжда. Ами тя досега да се е трупясала след като е толкова алергична нали падали много косми от нея bash fow a)
User's Signature

#3427 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 February 2007 - 09:32 PM

Цитат

Цитат

Адски много съм ядосана на тия под нас ся идва жената и ми се развика ама аз няма да се дам толкова лесно ако иска тя да се изнася кучето си няма да го махна. Казах и просто и ясно че кучето няма да го махна и това е каквото и да иска да прави не ми пука  bash  bash  bash

От какво по точно се оплакват ? Не вярвам да лае все пак е хъски

Ами Нира лае по принцип даже това го прави повече от колкото да вие
Но много рядко прави и двете n)
User's Signature

#3428 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 28 February 2007 - 09:36 PM

Ужас,Радост тази съседка ако е безработна и само в къщи си стои...то затова и кучето и е тема номер едно oleeee Как да премехнем всички,които са щастливи a) n) Все пак гледай с добро да я усмириш........
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#3429 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 09:46 PM

Цитат

Ами казват, че много тупортяла лятото били хвърчели косми на терасата им и всевъзможни глупости само и само да я махним, но няма да я огрее. Имала била алергия да ми го докаже с медицинско документ има и други кучета във входа ама не трябва с нас да се заяжда. Ами тя досега да се е трупясала след като е толкова алергична нали падали много косми от нея bash fow a)

Съчувствам ти, имам си такива съседи и аз. То не бяха измислици за алергии, за цапане, за ВИЕНЕ.. Единственото което ми помогна- бях изрядна, осведомих останалите съседи (нормалните) за цялата лудост, която се инсцинира и консултирах адвокат, като осведомих за тази ми консултация въпросните хора. Не че това реши всички проблеми, но ги лимитира до момент, в който вече започнаха да правят наказуеми от закона неща и там щеше да се намесва полиция и т.н. та като чуха за полиция се смириха.

Кучето стои ли само?

Да не пиша дълги постове- с две думи, мисли един ход преди нея и накрая ще се откаже.

#3430 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 09:48 PM

тая комшийка не е добре с главата...То и моита сигорно ще ми дига скандали като си взема хъски,но кой е слуша?!

#3431 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2007 - 10:03 PM

Цитат

Не се притеснявай, едва ли може да направи нещо сериозно. Въпроса е в това че има хора които в яда си могат да направят нещо лошо за кучето. За това не влизай в конфликт с нея, не се заяждай, в крайна сметка кучето живее у вас, а не у тях ...
Внимавай да не и пълниш балкона с косми, макар че тя винаги ще ги намира. Аз имам една съседка, която излиза да си реше косата на прозореца на стълбите, за да не падат собствените и косми в собствената и къща. l) А че кучето тропа, е много важно, нека докаже, че не тропаш ти, че как добре можеш да тропаш само да пожелаеш охоо wink Не се впрягай!
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#3432 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:12 PM

Цитат

Радост внимавай с тази съседка.Да не тръгне да трови Нирка.Huskypower благодаря за изчерпателния отговор.Тя първо започна например вечерята да си я яде сутринта и т.н.А сега почти спря хапва само някъде изяжда едното си ядене.Утре мислим да я заведем на преглед при вет,макар че предполагам какво ще ми каже но за всеки случей.Вече я храним по два пъти 1super
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#3433 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 February 2007 - 10:27 PM

Цитат

Цитат

Ами казват, че много тупортяла лятото били хвърчели косми на терасата им и всевъзможни глупости само и само да я махним, но няма да я огрее. Имала била алергия да ми го докаже с медицинско документ има и други кучета във входа ама не трябва с нас да се заяжда. Ами тя досега да се е трупясала след като е толкова алергична нали падали много косми от нея  bash  fow  a)

Съчувствам ти, имам си такива съседи и аз. То не бяха измислици за алергии, за цапане, за ВИЕНЕ.. Единственото което ми помогна- бях изрядна, осведомих останалите съседи (нормалните) за цялата лудост, която се инсцинира и консултирах адвокат, като осведомих за тази ми консултация въпросните хора. Не че това реши всички проблеми, но ги лимитира до момент, в който вече започнаха да правят наказуеми от закона неща и там щеше да се намесва полиция и т.н. та като чуха за полиция се смириха.

Кучето стои ли само?

Да не пиша дълги постове- с две думи, мисли един ход преди нея и накрая ще се откаже.

Ами мисля, че си ходи на работа което означава, че по-малко и пречи
Ама не те винаги са ни правили проблеми и не само за кучето гадовете
Казва че била разпитала какво може да направи и щяла да действа
направо следващия път като ми дойде пред вратата ще я халосам много
здраво белкем и дойде акъла в главата bash
User's Signature

#3434 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:30 PM

според мен нищо не може да направи,до колкото знам единствено не трябва да дига шум след 10 вечера и от 14:00 до 16:00

#3435 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 February 2007 - 10:34 PM

Почти не стои сама, а и нямаме проблем със стоенето тя си ляга да спи и не прави бели кротка ми е, но се разиграва когато съм в къщи и за това тропа трябваше да и кажа, че аз си скачам и да я видя тогава как щеше да запецне
User's Signature

#3436 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:35 PM

за това никой не може ти каже нещо,казваш така си ходя и си тропам и т'ва е!Отиди и купи едни успокоителни на тая и ги подари

#3437 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:38 PM

Цитат

Ами мисля, че си ходи на работа което означава, че по-малко и пречи Ама не те винаги са ни правили проблеми и не само за кучето гадовете Казва че била разпитала какво може да направи и щяла да действа направо следващия път като ми дойде пред вратата ще я халосам много здраво белкем и дойде акъла в главата bash

Аха, питах, защото ако не ходи на работа- както моите съседи, то се отварят вратички за лъжи, че кучето вие и лае прекалено много. Не се карай много с нея, просто да не събудиш някой дявол в тази жена. Принтирай си общинските разпоредби и следващия път като дойде и ги забий под носа със спокоен и уверен тон. А ако започне да върши глупости, свирни пак тук- ще им намерим цаката.

Бъди внимателна, ама не се притеснявай излишно, защото аз си отрових нервите 2-3 години с такива глупости. Не си струва и кучето е само извинение, просто такива хора винаги ще намерят за какво да се оплакват.

Абе чудя се, някаква уговорка ли има между такива .. хм.. хора че във всеки вход по света има поне един? wink

#3438 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:39 PM

Могат да се оплакват единствено ако кучето се опитва да хапе хора или непрекъснато вие или лае. Но в такъв случай и други щяха да се оплакват. Така че спокойно нищо не могат да направят. За всеки случай си пази кучето.
User's Signature

#3439 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 11:15 PM

мале колко неосведомени хора има на тоя свят.в един форум за продажби и покупки вижте какво видях :"Малко хъски можеш да си намериш за по 50лева (около 5-6 месеца) , а за немската овчарка са малко по скъпи."

#3440 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 11:20 PM

Някой има бебета които не е могъл да продаде и сега сваля цената само и само за да се отърве от тях. Колко са хъскита е друг въпрос.
User's Signature

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена