Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 28 February 2007 - 07:05 PM
Адски много съм ядосана на тия под нас ся идва жената и ми се развика ама аз няма да се дам толкова лесно ако иска тя да се изнася кучето си няма да го махна. Казах и просто и ясно че кучето няма да го махна и това е каквото и да иска да прави не ми пука bash bash bash
Публикувано: 28 February 2007 - 07:09 PM
Цитат
Адски много съм ядосана на тия под нас ся идва жената и ми се развика ама аз няма да се дам толкова лесно ако иска тя да се изнася кучето си няма да го махна. Казах и просто и ясно че кучето няма да го махна и това е каквото и да иска да прави не ми пука bash bash bash
Ето тема по случая. Ще намериш вътре полезна, съвсем прясна информация. Дано помогне 1super
Но аз препоръчвам да не е рогите напред, но ТВЪРДО отношение като се запознаеш с правата и задълженията си пуснати в темата. Така ще си бетон просто.
Публикувано: 28 February 2007 - 07:26 PM
Цитат
От какво по точно се оплакват ? Не вярвам да лае все пак е хъски

In Life only Death is certain.
Публикувано: 28 February 2007 - 09:13 PM
Цитат
Здравей Poli, според мен е от разгонването, щом иначе се чуства добре. Доста женски през този период спират или намаляват яденето, особено в дните, когато търсят мъж. Ако случая е такъв, можеш да очакваш и капризен или променлив апетит и след разгонването. При всяко куче е индивидуално, но иначе това е често срещан номер.
Иначе и аз те съветвам да храниш Никита два пъти, не само сега, а по принцип.

JulyVell Siberians
Публикувано: 28 February 2007 - 09:16 PM
Цитат
Няма да има полза от това да се караш с нея. Има хора, които просто не обичат кучета и хора, на които всичко им пречи. В един блок в един вход - хора много ... все ще има някой недоволен от нещо. Не се шашкай, и не хвърляй излишни нерви, просто гледай кучето ти да не пречи.
В същност с какво точно пречи?

JulyVell Siberians
Публикувано: 28 February 2007 - 09:30 PM
Публикувано: 28 February 2007 - 09:32 PM
Цитат
Цитат
От какво по точно се оплакват ? Не вярвам да лае все пак е хъски
Ами Нира лае по принцип даже това го прави повече от колкото да вие
Но много рядко прави и двете n)
Публикувано: 28 February 2007 - 09:36 PM
Публикувано: 28 February 2007 - 09:46 PM
Цитат
Съчувствам ти, имам си такива съседи и аз. То не бяха измислици за алергии, за цапане, за ВИЕНЕ.. Единственото което ми помогна- бях изрядна, осведомих останалите съседи (нормалните) за цялата лудост, която се инсцинира и консултирах адвокат, като осведомих за тази ми консултация въпросните хора. Не че това реши всички проблеми, но ги лимитира до момент, в който вече започнаха да правят наказуеми от закона неща и там щеше да се намесва полиция и т.н. та като чуха за полиция се смириха.
Кучето стои ли само?
Да не пиша дълги постове- с две думи, мисли един ход преди нея и накрая ще се откаже.
Публикувано: 28 February 2007 - 10:03 PM
Цитат
Не се притеснявай, едва ли може да направи нещо сериозно. Въпроса е в това че има хора които в яда си могат да направят нещо лошо за кучето. За това не влизай в конфликт с нея, не се заяждай, в крайна сметка кучето живее у вас, а не у тях ...
Внимавай да не и пълниш балкона с косми, макар че тя винаги ще ги намира. Аз имам една съседка, която излиза да си реше косата на прозореца на стълбите, за да не падат собствените и косми в собствената и къща. l) А че кучето тропа, е много важно, нека докаже, че не тропаш ти, че как добре можеш да тропаш само да пожелаеш охоо wink Не се впрягай!

JulyVell Siberians
Публикувано: 28 February 2007 - 10:12 PM
Цитат
Радост внимавай с тази съседка.Да не тръгне да трови Нирка.Huskypower благодаря за изчерпателния отговор.Тя първо започна например вечерята да си я яде сутринта и т.н.А сега почти спря хапва само някъде изяжда едното си ядене.Утре мислим да я заведем на преглед при вет,макар че предполагам какво ще ми каже но за всеки случей.Вече я храним по два пъти 1super
Публикувано: 28 February 2007 - 10:27 PM
Цитат
Цитат
Съчувствам ти, имам си такива съседи и аз. То не бяха измислици за алергии, за цапане, за ВИЕНЕ.. Единственото което ми помогна- бях изрядна, осведомих останалите съседи (нормалните) за цялата лудост, която се инсцинира и консултирах адвокат, като осведомих за тази ми консултация въпросните хора. Не че това реши всички проблеми, но ги лимитира до момент, в който вече започнаха да правят наказуеми от закона неща и там щеше да се намесва полиция и т.н. та като чуха за полиция се смириха.
Кучето стои ли само?
Да не пиша дълги постове- с две думи, мисли един ход преди нея и накрая ще се откаже.
Ами мисля, че си ходи на работа което означава, че по-малко и пречи
Ама не те винаги са ни правили проблеми и не само за кучето гадовете
Казва че била разпитала какво може да направи и щяла да действа
направо следващия път като ми дойде пред вратата ще я халосам много
здраво белкем и дойде акъла в главата bash
Публикувано: 28 February 2007 - 10:38 PM
Цитат
Аха, питах, защото ако не ходи на работа- както моите съседи, то се отварят вратички за лъжи, че кучето вие и лае прекалено много. Не се карай много с нея, просто да не събудиш някой дявол в тази жена. Принтирай си общинските разпоредби и следващия път като дойде и ги забий под носа със спокоен и уверен тон. А ако започне да върши глупости, свирни пак тук- ще им намерим цаката.
Бъди внимателна, ама не се притеснявай излишно, защото аз си отрових нервите 2-3 години с такива глупости. Не си струва и кучето е само извинение, просто такива хора винаги ще намерят за какво да се оплакват.
Абе чудя се, някаква уговорка ли има между такива .. хм.. хора че във всеки вход по света има поне един? wink
Публикувано: 28 February 2007 - 10:39 PM

In Life only Death is certain.