Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 18 January 2006 - 09:51 PM
- 32 градуса днес в Русия Развъдчиците са махнали металните паници да не залепват езиците на кучетата но нашата " българска " хъсешка гордост Найти се държи геройски със своите нови приятели и даже не си влиза в колибата w) А новия и татко си кара скиджоринга oo .....
Прикачени файлове
-
Naity_ru2.jpg (26.36K)
Брой сваляния: 136
Публикувано: 18 January 2006 - 09:53 PM
Сега разбрах,че може само с по една прикачена снимка ouu ето и малко руски скиджоринг
Прикачени файлове
-
Danil_sky.jpg (18.09K)
Брой сваляния: 127
Публикувано: 19 January 2006 - 03:54 PM
Я и тука има изтрити мнения....бре много чудно cl) но както и да е.......
bagira Найти е на снимката с акитата w) А по долу е новия и стопанин с едно негово работно куче шампион по скиджоринг super доколкото знам едно от най- добрите в тази дисциплина в Русия r) d)
bagira Найти е на снимката с акитата w) А по долу е новия и стопанин с едно негово работно куче шампион по скиджоринг super доколкото знам едно от най- добрите в тази дисциплина в Русия r) d)
Публикувано: 19 January 2006 - 08:37 PM
Цитат
направо не мога да повярвам колко е пораснала и какъв вид ве4е е придобила.
Много готини стопани си й намерила.Да не се прослави и тя скоро с някой успех по скиджоринг l) bravoS
Много готини стопани си й намерила.Да не се прослави и тя скоро с някой успех по скиджоринг l) bravoS
хи-хи дано успее да се научи да кара " ски " l) Но аз очаквам и по изложбите да се представи добре super Първата и ще бъде в края на март (love) ще видим
Публикувано: 19 January 2006 - 09:06 PM
Е няма начин нали е наша гордост w) super cheers
d)
d)
Публикувано: 21 January 2006 - 10:02 PM
Цитат
Кучето е красиво и 100процента ще се представи добре на изложбите w)
Благодаря Поли r)
А твоето хъски какво е d)
Прикачени файлове
-
husky_anim3.gif (3.88K)
Брой сваляния: 135
Публикувано: 22 January 2006 - 04:30 PM
Благодаря Poli.Тя е сладурана и е много палава.
Имам един въпрос към по компетентните хора тука.Бях чел някъде във форума класификация на храните като добра,не-толкова добра и нещо подобно,но сега не мога да я намеря.Ако някой може да ми постне линка или да я напише пак тука ще бъда благодарен.Става въпрос за гранулираните и консервираните храни.На Дарлинг продуктите добрли ли са?
Имам един въпрос към по компетентните хора тука.Бях чел някъде във форума класификация на храните като добра,не-толкова добра и нещо подобно,но сега не мога да я намеря.Ако някой може да ми постне линка или да я напише пак тука ще бъда благодарен.Става въпрос за гранулираните и консервираните храни.На Дарлинг продуктите добрли ли са?
Публикувано: 22 January 2006 - 05:35 PM
Така значи за храните всеки развъдчик сам определя но за мога да кажа моя опит с 20 хъскита какво показва b) Обаче пак завам това е личен опит и от наблюдения в няколко развъдника в чужбина.
Много съм доволна от Нутра,Даймонд професионал и Адванс за последната мога да кажа че ми я препоръчваха още преди да е навлязла в България.
Отрицателно мнение имам за Роял канин и Еукануба даже в чужбина изобщо не се препоръчва от развъдчиците най вече и за самоедите.
Така и сега моля феновете на роял канин да не ми се сърдят аз знам,че това е висококачествена храна но за хъскитата не е подходяща. А лично за моите тя и м действа на просиране и на " почервеняване " на бялия косъм
Много съм доволна от Нутра,Даймонд професионал и Адванс за последната мога да кажа че ми я препоръчваха още преди да е навлязла в България.
Отрицателно мнение имам за Роял канин и Еукануба даже в чужбина изобщо не се препоръчва от развъдчиците най вече и за самоедите.
Така и сега моля феновете на роял канин да не ми се сърдят аз знам,че това е висококачествена храна но за хъскитата не е подходяща. А лично за моите тя и м действа на просиране и на " почервеняване " на бялия косъм