Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 22 January 2006 - 05:42 PM
Е,чак много не знам,че някой си се хранят но като цяло не се препоръчва....забравих да кажа ,че и за Дарлинг нямам добри наблюдения ;)
Публикувано: 22 January 2006 - 06:36 PM
North Face какво точно имаш предвид под "нямам добри наблюдения".Някакви проблеми ли имат кучетата или.....Аз и купих една консерва на Дарлинг и много я хареса.Даже като й сложа малко от консервата при гранулите изяжда всичко,а иначе не яде много много гранули.
Публикувано: 22 January 2006 - 06:46 PM
Хранене- тема в дог.бг
BaiTosho Прочети тази тема горещо ти я препоръчвам но от началото!!! Там ще намериш невероятни съвети, а моя е давай на кучето си суха храна не консерви пак в темата ще прочетеш защо. А Дарлинг просто не е толкова висок клас храна r)
BaiTosho Прочети тази тема горещо ти я препоръчвам но от началото!!! Там ще намериш невероятни съвети, а моя е давай на кучето си суха храна не консерви пак в темата ще прочетеш защо. А Дарлинг просто не е толкова висок клас храна r)
Публикувано: 22 January 2006 - 08:47 PM
Амм North Face Благодаря за линка точно това е темата,която търсех.Помнех че там бях видял хубавите съвети,обаче какъвто съм отвеян не знам как не съм си загубил главата досега :):)
А,и нещо друго-моята палавница ме направи много горд днес,защото се изпишка само един път не където трябва.А другите отиде до вратата на банята и чакаше докато и отворя :) . Може и да ви прозвучи малко сантиментално,обаче при положение че е само на 2 месеца и половина и ми е първо куче,съм доста доволен че започва лека полека да прави това на което я уча :)
А,и нещо друго-моята палавница ме направи много горд днес,защото се изпишка само един път не където трябва.А другите отиде до вратата на банята и чакаше докато и отворя :) . Може и да ви прозвучи малко сантиментално,обаче при положение че е само на 2 месеца и половина и ми е първо куче,съм доста доволен че започва лека полека да прави това на което я уча :)
Публикувано: 22 January 2006 - 09:11 PM
Цитат
E как не bravoS bravoS bravoS абе нали е хъски бе w)
Публикувано: 22 January 2006 - 10:57 PM
Но как те са много умни!!! Само ако не си настоятелен с обучението им и възпитанието като цяло тогава стават такива b)
Публикувано: 23 January 2006 - 12:17 PM
Не трябва да се съмняваме в едно хъски защото всяко е интелигентно,сладко и.....т.н.
Нали b)
Нали b)
Прикачени файлове
-
__dogs_wallpapers017.jpg (182.11K)
Брой сваляния: 96
Публикувано: 23 January 2006 - 01:41 PM
И двете са хъскита b) последното е руска собственост
Публикувано: 23 January 2006 - 02:36 PM
Цитат
И то много красива руска собственост
А и гледам само очите може и да се съглася с теб но иначе oleeee като екстериор не ме кефи cl)