Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 12 March 2007 - 08:24 PM
Цитат
Страхотен е Джак!!!
Като говорим за хубави мъже да кажа, че и нашата дама се разгони w) w) :)
Седи една такава унила, не носи топки :)
Вчера се мотахме в парка на каишка, скучна работа ... И понеже в парка 90 % от кучетата са кастрирани аз попаднах в компанията на 4-те некастрирани мъжки. Най-напуристия ухажор беше един санбернар (бях качвала снимки с него преди време ) . Смешното е, че с него не можеш да действаш като с обикновенно куче, един лек шут и си го свалил от гърба на Лара, сигурно тежи 70 кг :) Имаше и един красавец смеска между НОК и ВЪЛК. Жалко е, че не можах да снимам, но трябваше да браня честта на дамата bl) bl)
Публикувано: 12 March 2007 - 09:48 PM
Husky Lara, наистина сигурно е било доста трудна задача с мъжкият санбернар b) , те каквито са големки..
Публикувано: 12 March 2007 - 10:53 PM
Цитат
Цитат
Страхотен е! w) Много е порастнал и вече има вид на истински мъжкар 1super С какво го храниш? Доста е едър bravoS
пораснал е още тя снимката е малко стара. Всеки ден го водя в училищния двор да играе с други кучета да бяга да може малко да отслабне че е дебеличък. Като почне по-късно да се стъмва ще направя нови снимки как играят бандата. d) d) d)
А иначе си го храня с Чикопи.. само че малко сме намалили дневната доза (лека временна диетка l) )
Публикувано: 14 March 2007 - 04:06 PM
Прикачени файлове
-
dogs_na_more_2.JPG (71.31K)
Брой сваляния: 22
Публикувано: 14 March 2007 - 08:13 PM
Цитат
Някои знае ли какво става със саита на БКК "Северни кучета", че немога до го отворя от никои линк.
До колкото знам ще се хоства на друго място. Но точно кога ще стане и аз не знам.

JulyVell Siberians
Публикувано: 15 March 2007 - 10:36 PM
Дойде и моя ред да се включа в този форум.
Реших да си взема Хъски. Живея в къща с голям двор, който в момента е в ремонт... сменяне на огради, подновяване на плочки, градинки и почистване от всякакви натурии. Искам двора ми да е готов за приемане на един нов член в семейството преди да го взема. Все пак искам да ппопитам хората, които имат развъдници какви планове имат за кучила в близките месеци, а и дори и за есента.
От една седмица насам чета информация за породата, също така почти прочетах този форум и смятам, че вече съм горе долу добре информиран за породата, характер, нужди, както и за развъдниците в момента.
Аз съм от Варна, но смятам че няма да е проблем да взема бъдещото зверче и от София.
Ще чакам отговор, моля притежателите на развъдници да ми пратят ЛС за бъдещи планове за развъдници!
Публикувано: 16 March 2007 - 02:35 AM
1. Ядем си опашката oleeee Изгризала си е върха и си разваля външния вид bl)
Защо го прави това и мога ли да я накарам да спре? Някакви идеи?! Само да спомена, че не е от самота, защото тя сама не седи r)
2. На черничкото на устната започна да и излиза нещо като брадавица, кръгло и релефно, бледо розово на цвят. В началото беше съвсем малко, но за няколко дни набъбна и сега е колкото малко грахче. Все си мислех, че ще се откъсне и ще падне само, но не ... В събота ще я водим на лекар, но ако някой е имал подобна ситуация моля да сподели! n)
Публикувано: 16 March 2007 - 08:48 AM
Цитат
1. Ядем си опашката oleeee Изгризала си е върха и си разваля външния вид bl)
Защо го прави това и мога ли да я накарам да спре? Някакви идеи?! Само да спомена, че не е от самота, защото тя сама не седи r)
2. На черничкото на устната започна да и излиза нещо като брадавица, кръгло и релефно, бледо розово на цвят. В началото беше съвсем малко, но за няколко дни набъбна и сега е колкото малко грахче. Все си мислех, че ще се откъсне и ще падне само, но не ... В събота ще я водим на лекар, но ако някой е имал подобна ситуация моля да сподели! n)
Моята Ейнджи имаше такова образувание
Цитат
Успех и пиши после как сте!
Публикувано: 16 March 2007 - 12:04 PM
Публикувано: 16 March 2007 - 12:40 PM
Цитат
След като не можеш да си позволиш да си купиш на нормална цена хъски, замисляла ли си се, дали ще можеш да го гледаш и да му осигуриш всичко необходимо... r) Все пак успех! 1super

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 16 March 2007 - 10:55 PM
Цитат
Имай предвид че само за храна на хъскито ще ти трябват 50 лв на месец МИНИМУМ. Отделно за регистрацията, за ваксини (веднъж годишно) и други непредвидени разходи ще ти трябват още. Така че си направи сметка ще можеш ли да му осигуриш нормален живот. Сибирското хъски е страхотно куче но в неподходящи ръце може да е кошмар. Помисли си.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 17 March 2007 - 08:25 AM
Цитат

Много е порастнала Каризма и е станала още по хубава.Ние веече имаме цели 9 месеца drink Не ми оставя време да пиша но ако днес я снимам ще постна снимки.
Публикувано: 17 March 2007 - 01:58 PM
Цитат
Мамина принцеска angelpik Да са ни живи и здрави ....всичките Кари,Чари,Киткат,Киси,Дайк и Кейти. Някой от тях са далеч но са надявам да са щастливи и да правят щастливи стопаните си