Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 19 March 2007 - 10:36 PM

Siberian husky - a dog who find the way to my heart
Публикувано: 19 March 2007 - 11:11 PM

In Life only Death is certain.
Публикувано: 20 March 2007 - 10:56 PM
Цитат
виждам,че и вие се запалихте по тренировките по теглене на гума 1super ,първо ще ви поздравя с една снимчица,на едно красиво и доста щастливо маймунче,с правилни тренировки освен всичко друго,кучето се чувства перфектно,от опит го знам.
Нека да разкажа с няколко думи аз как тренирам моя Аксел,самоед на почти 2 г. Ние започнахме с тренировките на около година и два месеца,само че започнахме с 3 литрова туба пълна с пясък,1 път седмично,както каза Wyvern около 10-15 мин.прав терен,спокойно място,без кучета, и хора които ни гледат така bl) ,карах песчо да сяда и след това по команда(избор голям)го карах да тегли,като аз вървях плътно до него за кураж wink ,наградките и похвалите бяха задължителни,само че аз, за разлика от Wyvern,3 месеца нито увеличих тежеста нито разтоянието,незнам так прецених,чак след това сложих гума.
Прикачени файлове
-
pozdrav_123.JPG (28.84K)
Брой сваляния: 23
Публикувано: 21 March 2007 - 12:50 AM
И един съвет: В никакъв случай не тренирайте с тежест когато е горещо. Носете вода за кучето. Наблюдавайте кучето когато започне да се изморява (личи си) прекратете тренировката и го пуснете да побяга свободно (ако е възможно) ако не спрете за почивка и масажирайте тялото му b)

In Life only Death is certain.
Публикувано: 21 March 2007 - 08:06 AM

Siberian husky - a dog who find the way to my heart
Публикувано: 21 March 2007 - 07:09 PM
Цитат
незнам дали в Бг ги има вече тези ваксини,но може да се бие такава,ако е с неактивни антитела
shering-plough RABDOMUN е ваксината против бяс и може да се бие преди кучето да е навършило 3месеца.

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 21 March 2007 - 08:58 PM
Има различни схеми на ваксинация.

JulyVell Siberians
Публикувано: 22 March 2007 - 06:58 AM
собственик съм на семеен хотел и желаем да си вземем хъски.
http://villaterraverde.hit.bg
въпросът ми е:
мирише ли орината на хъскито тъй като знам че обичат да препикават на всякъде?
с уважение: иван русанов
Публикувано: 22 March 2007 - 01:56 PM
Цитат
въпросът ми е:
Здравейте, първо хотела ви е разкошен и всяко куче би било щастливо там но и всяко куче препикава в това отношение хъскито не се отличава с нищо от другите породи.
При добро възпитание от бебе, кучето бързо си създава хигиенни навици и не препикава.
п.с. също така е варянт да вземете женско куче.
Публикувано: 22 March 2007 - 03:03 PM
Цитат
въпросът ми е:
rusanov74
Здравейте,
Мисля, че няма да имате проблем. Въпрос на възпитание. Аз имам мъжки аляски маламут, който по цял ден е пуснат в двора - а там има и зеленчукова градина. От малък без никакъв проблем го научихме къде може и къде не може да ходи. Никога не влиза и не приближава мястото на зеленчуковата градина. Даже не пуска и други кучета и хора да влизат там (защото е забранено b) ) , освен майка ми и мен b) .
Препикава само на 2-3 определени места по оградата и то там, откъдето минават бездомни или овчарските кучета. Не закача овошките и храстите също.
Ходенето в тоалетна става навън или в задния двор, където още като малък го научихме, че само там се ходи! Но с течение на времето като поотрасна все по-малко и по-малко си позволява и там да прави тези неща, освен навън.

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 22 March 2007 - 03:18 PM
Искам да ви се похваля че от вчера и аз се сдобих с представителка на тази порода.Взех го вече поотраснало на 5 месеца и е много чаровна и умна още от сега.Малко я е страх от все още от нас и е мъчно за другите кучета с които е отраснала но се надявам това да премине бързо и да ме радва още повече.
Публикувано: 22 March 2007 - 08:02 PM
Публикувано: 23 March 2007 - 10:05 AM
Прикачени файлове
-
35b4d3dda75e57587f.jpg (49.44K)
Брой сваляния: 24
Публикувано: 24 March 2007 - 06:56 PM
Прикачени файлове
-
Zlaty_Tara.jpg (73.09K)
Брой сваляния: 22