Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 05 May 2007 - 12:12 PM
Публикувано: 05 May 2007 - 12:44 PM
Кажете какво да купя че да се оправи малко.Тя в момента е към 15 кг,поне като я вдигна толкова ми се струва
Публикувано: 05 May 2007 - 03:54 PM
Цитат
Не съм специалист по Хъски но съм отгледал 2 НОК и минавам на хранене 1 път дневно след като кучето е направило поне 1г. А относно споменатата храна според мен в нея има единствено добре арматизиран ФУРАЖ. Ако го храниш единствено с нея си оставила кучето на пост и молитва.
По- знаещите ще кажат дали съм прав. А за радост тук има доста такива bravoS
Публикувано: 05 May 2007 - 04:04 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 05 May 2007 - 06:42 PM
sheme7a по въпроса за гранулите - АРО са боклуци. Ако качествена храна от сорта на Нутра, Роял Канин и Пурина ти излиза скъпо вземи и Чикопи. Не съм гледал скоро цените но Чикопи излиза най-изгодно като цена-качество (поне преди време беше). Относно това по колко пъти се храни кучето я кажете тия, които предлагате хранене един път на ден, какво му е предимството на това. Защото мога да ви кажа поне един недостатък но много сериозен - нарича се превъртане на стомаха и кучето умира за 30 мин. Получава се при поемане на голямо количество храна и вода наведнъж.
Моето хъски е на година и 8 месеца. От седем-месечна я храня два пъти на ден - сутрин и вечер. Така стомаха и не се натоварва излишно.
Така това с един път суха, един път друга храна е изключително добро решение ако искате да докарате на кучето си гастрит или нещо по сериозно. Работата е там че храносмилателната система на животното се настройва в зависимост от храната която яде. Честата смяна обаче я разстройва и води до гастрит. Преминаването от една храна към друга става постепенно а не изведнъж точно по тази причина.
sheme7a успех с определяне на храната и хранителния режим.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 05 May 2007 - 07:09 PM

Публикувано: 05 May 2007 - 07:20 PM

Публикувано: 05 May 2007 - 07:42 PM

Публикувано: 05 May 2007 - 07:50 PM

Публикувано: 05 May 2007 - 09:14 PM

Golden Nicol kennel
Публикувано: 05 May 2007 - 09:18 PM
Ваша Поли
Публикувано: 05 May 2007 - 09:20 PM
Цитат
d) super bestЧестито!!! cheers Кажи сега не познах ли коя е най-добра като беше малка???
Публикувано: 05 May 2007 - 09:33 PM
Цитат
Ти пък на всяка манджа мерудия!!!!Откъде си сигурен че не знае!!!!Той изказва своята гледна точка и опит!!!Колегата своята а стила му е такъв, някои трудно го разбират, просто младежа отдавна не е в България и затова гледната му точка е друга .И както писах по горе има нови тенденции за храненето които те първа сега навлизат в България.И какво с поста си - опит ли споделяш,подмазваш ли се сеир ли гледаш -не разбирам.?????
Девойката пита за храненето-Двама души се включват да обменят опит е с някои остри реплики ама казват нещо А ТИ??? Значи повечето от посетителите на този форум са любители не са професионалисти и на тях ама никак мисля не им са от полза нито заяжданици нито постове от този род

Golden Nicol kennel
Публикувано: 05 May 2007 - 09:43 PM