Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 05 May 2007 - 09:50 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 05 May 2007 - 10:06 PM
Цитат
Съжелявам но поста ти "звучи" така.Едва сега питаш нещо и споделяш.Да като природа кучетата са месоядни животни,но подчертавам месоядни не кокалоядни и остатъцо ядни.Даже в дивата природа например лъва не яде кокалите виждали сте по филмите скелета остова недокоснат.Месото трябва де е само месо прясно изключително качествено и пак като добавка ако искате спортно или изложбено куче само на месо не върви.Както писах трябва си специално приготвяне на храната.За това се препоръчва сухата храна защото е по балансирана и действително по лесна за употреба.Никак зле няма да се отрази на кучето ти например пилешко обезкостено с ориз или телешко,но не телешки кости или пилешки фенери не обезкостени-не.Белята с костите се случва веднъж но е ужасна!!Повярвайте ми.От превъртане на стомаха също имам горчив опит!!!!Мойто желязно правило е след като се опарих жестоко от превъртане на стомаха-.Сухата храна намокрена,дръпвам паниците с вода и вода давам максимум след 20 минути.Ако е готвено независимо от сезона почти студено.И тука също вода давам след 20 минути.И след хранене никави игри никакви закачки скачания и всякакви резки движения покой минимум 30 минути.
Е надявам се вече да си пишем нормално но според мен темата за храната е изчерпана.Наистина доста отдавна и доста често се "дъвче"
И благодаря и аз за сърдечните пожелания за малката е и аз имам скромен принос в отглеждането и. докато замина

Golden Nicol kennel
Публикувано: 05 May 2007 - 10:16 PM
Цитат
Знам но други може да не знаят и затова го написах,а и също добавих че просто не познават стила ти и им звучи като заяждане.И защото поста му в горния вид беше безмислен нищо общо с темата

Golden Nicol kennel
Публикувано: 05 May 2007 - 10:20 PM
Цитат
Не забравяй,че повечето са деца!!

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 05 May 2007 - 10:39 PM
Цитат
Цитат
Не забравяй,че повечето са деца!!
Така ли, сериозно bl) ... Аз не съм останал с такова впечатление, поне за форума на хъскито /говоря за редовните, а не появяващите се отвреме навреме/.

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 05 May 2007 - 10:56 PM
Цитат
Добре, хубаво, но каде са останалите l) l) . Макар че аз съм пълнолетен, пълноправен гражданин на република България и държавата ме определя като такъв, не вие.
По-важното е да се запази този форум неопорочен от нападки и неласкави изказвания, защото именно той е едно от малкото места останали все още такива. Вярвам, че и останалите са на това мнение 1super .

Публикувано: 05 May 2007 - 11:14 PM
Цитат
Ето как продължавате да правите грешки l) . Написах пълнолетен, което недвусмислено говори за пола ми, ако разбира се човек владее добре български книжовен език l). Лека и на вас между другото...

Публикувано: 06 May 2007 - 12:05 AM
ние сутрин правим кратка разходка в която само отива до тоалетна,защото аз съм първа смяна в училище и нямам време,а следобяд се разхождаме по 2 до 3 часа.
Публикувано: 06 May 2007 - 09:48 AM
Цитат
Може да съм на 13 Ок но какво общо има възраста ми с това че съм тук да пиша за кучето ми??? bl) Вие доста остро тръгнахте да нападате поста на Wywern!Като мислите че нещата са грешни напишете ги както вие мислите че са вярни защо тръгнахте да критикувате?
Публикувано: 06 May 2007 - 09:50 AM
Цитат
Цитат
Уточни се, моля те, защото има доста снимки с нейни кучета 1super или провери в сайта, там ще пише всичко.
Polikarp A говори за Little Miss of Golden Nicol 1super
Публикувано: 06 May 2007 - 11:57 AM
Цитат
ние сутрин правим кратка разходка в която само отива до тоалетна,защото аз съм първа смяна в училище и нямам време,а следобяд се разхождаме по 2 до 3 часа.
Аз храня Никита след разходка когато се приберем и купата й е напълнена,но съм чела че не е много здравословно след разходка веднага да се поема вода и храна!затова ти препоръчвам да я нахранваш и да я изваждаш за 5 мин докато си свърши работата после да я прибереш докато и стане по леко на коремчето от вечерята и по-късно да я изведеш вече на дълга разходка! 1super
Публикувано: 06 May 2007 - 01:45 PM
Публикувано: 06 May 2007 - 03:00 PM