Здравейте :)
това е 1то ми мнение в този форум и реших да бъде точно за моето кученце :)
Преди 2 месеца ни зарадваха с подарък Хъски ;) хих много се радвам, че го имаме има малко проблеми още неможе да се научи да пикае и ака само навънка, но това ще се оправи с времето на 4 месеца и няколко дена е се пак бебенце още :)
Много щуро бебе е но не прави бели в къщи когато ние си почиваме и то си почива, когато ние шаваме из къщи и то шава ... :) сутрин си имаме режим 6 часа вече сме на поляната и тичкаме и вечер към 6:30-7 :)
Имаме си зайче нещо не се нравят ходи му яде ушите и опашката .. ама аз съм го забелязал, че има някаква мания към такива израстъци :)
Ето снимки на сладурите.
Обаче стана нещо :) за 1 седмица 2 пъти изпуска няква течност незнам от къде си 1я път лежеше в мене и я пусна на краката ми, а 1я път сутринта върху леглото ми ... та значи тази течност мирише ужасно гадно по хубаво да и мириша ..... отколкото тази "течност" та то туи е безцветно, но мирише ужасно някой знае ли какво може да е това?
И отделно трябва ли да й бием ваксина против бяс, която ми казаха че била задължителна за всяко куче ...
И добре ли са и килограмите - 15кг / 4месеца.
А да и търся хора от Бургас който имат Хъскита и биха желали да ги разхождаме заедно, че и е скучно тука няма много хубави кучета с който може да си играе :( дори и с котките тръгна да се закача вече ама те я ... бият :) oleeee айде ако някой иска да се разхождаме заедно да ми пише ЛС :)
Благодаря Ви!