Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#4301 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 15 June 2007 - 08:05 AM

Цитат

и една специална снимка на екипа на GOLDEN NICOL и най - добрият хендлер в България

Снимката е прекрасна, благодаря ти cheers
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#4302 Потребителят е офлайн   akitafan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2007 - 09:45 AM

Цитат

Northerner това трябва да е Галя . Ако е така , нека ми изпрати имейл адрес , защото ни останаха неразплатени сметки b) , за което много се извинявам , защото наглостта беше от моя страна . cheers

Здравейте,

как е в Банско?

Много ми се иска да знам как е моя приятел Батур - господаря на ул.Пирин!

Благодаря предварително за инфото 1super

Поздрави от една морска акита Тайра!

П.С. - страхотни снимки от Загреб, а акити нямаше ли?

#4303 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 16 June 2007 - 09:54 AM

В Загреб имаше доста Акити и от двата вида но на мен ми беше невъзможно да ги гледам.....по едно и също време се съдиха с хъскитата r)
User's Signature

Качена снимка

#4304 Потребителят е офлайн   Arizona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 03:18 PM

Цитат

и една специална снимка на екипа на GOLDEN NICOL и най - добрият хендлер в България

За екипа и прекрасните костюми нашия развъдник изказва безкрайната си благодарност на Иван Антонов от Миязоо ООД и Гари Харисън от фирма Харисън Пет, Канада.
Благодаря ви колеги bgflag
User's Signature

Golden Nicol kennel

#4305 Потребителят е офлайн   Bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 03:19 PM

Ааа... Батур си е добре . Той не само е господар на ул. Пирин , а и е градски ку4е6ки упражител . Наистина съм се чудил дали Батур е акита , но не знаех кого да попитам .

#4306 Потребителят е офлайн   akitafan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 06:10 PM

Цитат

Ааа... Батур си е добре . Той не само е господар на ул. Пирин , а и е градски ку4е6ки упражител . Наистина съм се чудил дали Батур е акита , но не знаех кого да попитам .

Мерси за новините,

ами аз си мисля, че Батур е един прекрасен представител на акитите !!! А именно от него преди 3 години тръгна моята любов към акита ину!!!

Поздрави на Банско и до нови срещи следващата зима!!!

Дениз и Тайра d)

#4307 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 09:49 PM

Цитат

Здравейте пак от Банско.Не знаех,че Батур е порода-акита.Поостаря Батур,но като се има впредвид,че живее по улиците - още се чудя как е оцелял до сега. 1super Виждала съм го да лежи на средата на улица "Пирин" в най-пиковите моменти ,когато колоната автомобили е безкрайна и изобщо не му пука.Наистина е уникален. super best
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#4308 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 10:30 PM

Аз пък Батур не съм го виждала 0.0.. Няма ли кой да го прибере???
User's Signature

В приятелството няма породи!

#4309 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 06:19 AM

Цитат

Аз пък Батур не съм го виждала 0.0.. Няма ли кой да го прибере???

Батур беше на механа "Бунаре",но там се смениха собствениците.Всъщност той винаги е живял свободно.Обикаля целия град-механи,училища,улици....Затова и го познаваме.Аз честно казано не го виждам прибран на едно място и вързан.Както вече казах той е с характер и свободен.Но ако някой иска да го прибере,няма проблем.
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#4310 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 10:25 AM

Ами то сигурно му е хубаво свободен, сигурно хората го хранят, ама ако се разболее има ли кой да се погрижи за него bl) ?
User's Signature

В приятелството няма породи!

#4311 Потребителят е офлайн   DrLevine Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 01:44 PM

Здравейте :)

това е 1то ми мнение в този форум и реших да бъде точно за моето кученце :)

Преди 2 месеца ни зарадваха с подарък Хъски ;) хих много се радвам, че го имаме има малко проблеми още неможе да се научи да пикае и ака само навънка, но това ще се оправи с времето на 4 месеца и няколко дена е се пак бебенце още :)
Много щуро бебе е но не прави бели в къщи когато ние си почиваме и то си почива, когато ние шаваме из къщи и то шава ... :) сутрин си имаме режим 6 часа вече сме на поляната и тичкаме и вечер към 6:30-7 :)

Имаме си зайче нещо не се нравят ходи му яде ушите и опашката .. ама аз съм го забелязал, че има някаква мания към такива израстъци :) Ето снимки на сладурите.

Обаче стана нещо :) за 1 седмица 2 пъти изпуска няква течност незнам от къде си 1я път лежеше в мене и я пусна на краката ми, а 1я път сутринта върху леглото ми ... та значи тази течност мирише ужасно гадно по хубаво да и мириша ..... отколкото тази "течност" та то туи е безцветно, но мирише ужасно някой знае ли какво може да е това?

И отделно трябва ли да й бием ваксина против бяс, която ми казаха че била задължителна за всяко куче ...

И добре ли са и килограмите - 15кг / 4месеца.

А да и търся хора от Бургас който имат Хъскита и биха желали да ги разхождаме заедно, че и е скучно тука няма много хубави кучета с който може да си играе :( дори и с котките тръгна да се закача вече ама те я ... бият :) oleeee айде ако някой иска да се разхождаме заедно да ми пише ЛС :)

Благодаря Ви!

#4312 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2007 - 05:55 PM

bansko Намерих две снимки на Тара в един полски форум b)
victoryVVV

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#4313 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2007 - 05:55 PM

bgflag Много кофти снимка на четирите финалиски ама.....

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#4314 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2007 - 05:59 PM

Цитат

Здравейте :)

това е 1то ми мнение в този форум и реших да бъде точно за моето кученце :)

Преди 2 месеца ни зарадваха с подарък Хъски ;) хих много се радвам, че го имаме има малко проблеми още неможе да се научи да пикае и ака само навънка, но това ще се оправи с времето на 4 месеца и няколко дена е се пак бебенце още :)
Много щуро бебе е но не прави бели в къщи когато ние си почиваме и то си почива, когато ние шаваме из къщи и то шава ... :) сутрин си имаме режим 6 часа вече сме на поляната и тичкаме и вечер към 6:30-7 :)

Имаме си зайче нещо не се нравят ходи му яде ушите и опашката .. ама аз съм го забелязал, че има някаква мания към такива израстъци :) Ето снимки на сладурите.

Обаче стана нещо :) за 1 седмица 2 пъти изпуска няква течност незнам от къде си 1я път лежеше в мене и я пусна на краката ми, а 1я път сутринта върху леглото ми ... та значи тази течност мирише ужасно гадно по хубаво да и мириша ..... отколкото тази "течност" та то туи е безцветно, но мирише ужасно някой знае ли какво може да е това?

И отделно трябва ли да й бием ваксина против бяс, която ми казаха че била задължителна за всяко куче ...

И добре ли са и килограмите - 15кг / 4месеца.

А да и търся хора от Бургас който имат Хъскита и биха желали да ги разхождаме заедно, че и е скучно тука няма много хубави кучета с който може да си играе :( дори и с котките тръгна да се закача вече ама те я ... бият :) oleeee айде ако някой иска да се разхождаме заедно да ми пише ЛС :)

Благодаря Ви!

Здравейте, за течността нищо не мога да кажа така дистанционно но ако нещо ви тревожи заведете кучето на вет. лекар.
Ваксината за бяс се бие задължително и обикновенно това става с третата ваксина на 90 ден За мен кг са Ок.
User's Signature

Качена снимка

#4315 Потребителят е офлайн   Bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 09:13 PM

Да моето куче като че ли е наи високо и с наи дълги крака както гледам . Втората снимка е на финала преди да се определи шампиона , а първата на награждаването . Злати май че тревогите и притесненията ми се оказаха неоправдани .

#4316 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2007 - 09:28 PM

Цитат

Да моето куче като че ли е наи високо и с наи дълги крака както гледам . Втората снимка е на финала преди да се определи шампиона , а първата на награждаването . Злати май че тревогите и притесненията ми се оказаха неоправдани .

E, ти като не ми вярваше b) сега сам се убеди d)
User's Signature

Качена снимка

#4317 Потребителят е офлайн   akitafan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 09:10 AM

Цитат

Ами то сигурно му е хубаво свободен, сигурно хората го хранят, ама ако се разболее има ли кой да се погрижи за него  bl) ?

Ами аз когато живеех и работех в Банско съм прибирала Батур в офиса ми, той хапваше, пийваше, поспиваше и после искаше да си ходи! Така че не мисля че би могъл да живее затворен, но иначе е най-големия добряк на света. Изключително умен и много бързо се привързва към хората.

Ето една снимка
Качена снимка

а повече съм писала за него в темата за Акита!

d)
Поздрави на всички хъскита от Дениз и Тайра!!!

#4318 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 10:02 AM

Искам да попитам, възможно ли е от суха(гранулирана) храна кучето да получи разстройство? bl) Храниме се предимно с консерви, примесени с хляб и малко вода, но бях много заета последната седмица, излизах рано и се прибирах късно и я хранех със суха храна и ден по-късно след като започнахме със сухата получи разстройство.След като се върнахме към стария режим на хранене и рядкото щастие си отиде.Та питането ми е дали това е от сухата храна, или просто е било някакво съвпадение?

#4319 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2007 - 11:02 AM

Да, напълно възможно е. Повечето хъскита така реагират при смяната на храната.
User's Signature

Качена снимка

#4320 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2007 - 11:07 AM

Цитат

Искам да попитам, възможно ли е от суха(гранулирана) храна кучето да получи разстройство? bl) Храниме се предимно с консерви, примесени с хляб и малко вода, но бях много заета последната седмица, излизах рано и се прибирах късно и я хранех със суха храна и ден по-късно след като започнахме със сухата получи разстройство.След като се върнахме към стария режим на хранене и рядкото щастие си отиде.Та питането ми е дали това е от сухата храна, или просто е било някакво съвпадение?

Вариантите са няколко.
1. може да е от този вид суха храна. 2. може да е от сухата храна, но да се дължи на изяждане на по-голямо количество - в смисъл на преяждане и претоварване на хранисмолателно-чревния тракт. 3. най-вероятно е от смяната на храната. 4. най-малко вероятно е да е съвпадение.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема