Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 29 June 2007 - 10:37 AM
Прикачени файлове
-
100_5465___.jpg (255.17K)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 29 June 2007 - 02:24 PM
Публикувано: 29 June 2007 - 02:40 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 29 June 2007 - 04:21 PM
Прикачени файлове
-
DSC01989.JPG (45.64K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 29 June 2007 - 05:27 PM
Цитат
Кучето трябва да се движи от ляво на водача, но не просто да ходи. Движенията се преценяват в тръс - дали добре протяга предни крайници и дали добре се оттласква със задните. Колкото е по-равномерно движението толкова по-добре. Не трябва да е, нито прекалено бързо, нито прекалено бавно d) и да не скача по теб да си играете ! b)

JulyVell Siberians
Публикувано: 29 June 2007 - 07:27 PM
Цитат
Честито на всички именници!
cheers BEER cheers
1super Мерси! 1super И от мен честито!kostov здравей !Днес ще говоря с наще за това че трябва превоз и т.н! 1super BOND къщо е станал много хубав w)
Публикувано: 29 June 2007 - 08:28 PM
Публикувано: 29 June 2007 - 08:44 PM
Публикувано: 30 June 2007 - 12:44 PM
Цитат
Родиха се, просто не ми остава време да обновим сайта s) Дано другата седмица и това да стане. Иначе от Грейси и Аризона където очаквахме бяли ....няма бяли родиха се кремави сега има 2 свободни женски кремчета утре ще ходя за ги снимам поотраснали на месец и ще пусна снимки.
А от Бандит и Стили /румънската мама /има само едно мъжко и женско свободни,
черно бяли. И на тях очаквам снимки тези дни r)
По повод предишния ти въпрос за Демон...като цветова окраска ,да имаме такова куче то е на 10г. и се казва на галено Топчо w)
p.s. Демон е със снежен нос /даже аз си мисля,че е депигмент но карай / а нашия е с изцяло черен нос.
Публикувано: 30 June 2007 - 01:45 PM
Цитат
Цитат
Родиха се, просто не ми остава време да обновим сайта s) Дано другата седмица и това да стане. Иначе от Грейси и Аризона където очаквахме бяли ....няма бяли родиха се кремави сега има 2 свободни женски кремчета утре ще ходя за ги снимам поотраснали на месец и ще пусна снимки.
А от Бандит и Стили /румънската мама /има само едно мъжко и женско свободни,
черно бяли. И на тях очаквам снимки тези дни r)
По повод предишния ти въпрос за Демон...като цветова окраска ,да имаме такова куче то е на 10г. и се казва на галено Топчо w)
p.s. Демон е със снежен нос /даже аз си мисля,че е депигмент но карай / а нашия е с изцяло черен нос.
Хайде, Злати....чакаме тези снимки с нетърпение dribble А снежният и депигментиран нос, не са ли недостатъци по принцип? Кучето от филма е много красиво и има невероятно излъчване, но ми направи впечатление извитата му опашка, която опира в гърба, което мисля също е недопустимо по стандарт. Абе, май почнах много да разбирам от породата ouu ....я да си гледам филма и да оставя оценките на експерти! wink
Искам да споделя чудесните си впечатления от два препарата за козина, които давам на Чари от известо време-Мегадерм и Канвит. Пие ги по схема от около месец и половина и козината му е превъзходна, бляскава, жива, като коприна r) Много съм доволна! Дозировката обаче трябва да се определи от лекар, защото при неправилен прием може да има проблеми.

Siberian husky - a dog who find the way to my heart