Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
? Хъскитата , моята е на година и 2 месеца
дали още малко ще порасне ?
Хъскито расте на височина до 12м.След това в зависимост дали е женско или мъжко се дооформя на маса,вътрешности и цвят.
На вътрешности bl) bl) bl) ........как точно става това? Сигурно има нещо, което убягва на съвременната медицина при хъскито b)!
(Явно не правиш разлика между растеж и оформяне и не се отнася само за хъски.Задаваш ли си въпрос, защо се пуска женско куче за заплождане след 15 и повече месеца ,а мъжките след 20?.Защо ли ти отговарям,няма смисъл?! oleeee b)
Кучетата се пускат за разплод след определена възраст, не защото преди това нямат органи или те не са развити, а защото не е добре за самата женска да стане майка на 7-8 месеца, когато обикновено е първото разгонване и тя вече е способна да зачене. Мъжките са полово зряли и способни много преди 20ия месец, но се счита, че по-ранното им пускане влияе върху растежа.Но и това не е точно така.И наистина спорът е безсмислен, защото съм лекар. wink
Това,че сте лекар,въобще не ме засяга,те и децата имат органи на 13 -14 години,защо ли не им дават да стават родители ????Не съм казал,че кучето няма органи и ще му пораснат след 12м.От 35 години гледам кучета и се занимавам с кинология ,така,че няма да влизам в полемика с Вас(анонимен зад ника).Лека.
П.п.Сам си противоречите и сте написали,че им спира растежа ,ако се пуснат млади.Аз му казвам оформяне,защото кучето не расте на височина или и тук ще спорите ,че това за височината не е вярно???

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +