Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 10 July 2007 - 12:07 PM
Цитат
ХАхХХА, това колко е сладко. Peace brother! :)

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 10 July 2007 - 04:26 PM
Цитат
на един фр хъскито
си го взе от Зоомагазин
с родословие , паспорт всичко
мъжко е и на 1 година и 2 месеца
тежи около 40+ кг.. Защо
се получава така >
си го взе от Зоомагазин
с родословие , паспорт всичко
мъжко е и на 1 година и 2 месеца
тежи около 40+ кг.. Защо
се получава така >
Щом са го взели от магазин 90% не е читава работата.Колко е високо?Килограмите ,ако са верни е абсурт,по стандарт най горна граница е 28кг.Това са килограми за маламут.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 10 July 2007 - 05:18 PM
Абе някой да има проблем със кучето си става дума за разтройство моето хъски Енджи нещо от 1 месец се мъчи с разтройство значи водих я първо на един квартален вет. лекар той ми я лекуваши с дигани и нз си кво както и да е 1 седмица тя се подобри но пак почна после я закарахме на др. вет лекар от Хасково др.Жечев той ми се вижда добър ветеринар би и там някакви инжекции за разтроиството даде ми хапченца за 4дни и и мина за около 10дни после пак почна като и дадохме едно мляко значи доктора каза този път да и вземем Ентерол и Сметка оправи се кученцето и сега пак почна след някакви си дни забезъл съм само като почнем да и даваме кучешка храна(Frieskes,Pedigree) почват проблемите защо така ?>
Сорри че малко на широко споделям проблема надявам се някой да обърне внимание !
чао и по-здрави
на около 5месеца е кученцето !
Сорри че малко на широко споделям проблема надявам се някой да обърне внимание !
чао и по-здрави
на около 5месеца е кученцето !
Публикувано: 10 July 2007 - 05:47 PM
Цитат
Togo давай и кучешки храни висок клас, като бош, роял канин и тн. Да, по скъпи са, но са хиляди пъти по-качествени..За фрискас не съм сигурна, среден клас беше, нали?
Ами нз какви са Фрискеса и Педигрито значи сега пак ще взема да и давам ориз с пилешко месо други подобни храни за да може да се оправи разтройството пак вече после ще и взема Роял Канин да видим как ще я приеме нея :-) иначе от малка я храня с такива храни и е нямала проблем не знам какво се дължи това разтройстово иначе кучето си е Окей бяга играе добре си е , май някой друг също се беше оплакъл тук в форума че кучето му има разтройство ако се е справил нека сподели :-( че направо ме е яд тъй искам да си е в нормално здраве кучето !
Публикувано: 10 July 2007 - 05:55 PM
Цитат
Цитат
Togo давай и кучешки храни висок клас, като бош, роял канин и тн. Да, по скъпи са, но са хиляди пъти по-качествени..За фрискас не съм сигурна, среден клас беше, нали?
Ами нз какви са Фрискеса и Педигрито значи сега пак ще взема да и давам ориз с пилешко месо други подобни храни за да може да се оправи разтройството пак вече после ще и взема Роял Канин да видим как ще я приеме нея :-) иначе от малка я храня с такива храни и е нямала проблем не знам какво се дължи това разтройстово иначе кучето си е Окей бяга играе добре си е , май някой друг също се беше оплакъл тук в форума че кучето му има разтройство ако се е справил нека сподели :-( че направо ме е яд тъй искам да си е в нормално здраве кучето !
Според мене, кученцето си е нормално, чувала съм, че кученцата от породата имат по чувствителен стомах. А и така е с всяко малко кученце бтв (за чувствителния стомах).
Виж, роял канин е добра храна. Вземи от най-малката разфасофка и пробвай как ще се отрази на твоето куче.
ЕДИТ:
Ей какво е сладко!

В приятелството няма породи!
Публикувано: 10 July 2007 - 06:03 PM
Аз моето куче го храня с консерва, примесена с кубчета хляб и малко вода и съм много доволна.От сухата храна получава разстройство, но то е защото свикнала на другата храна, а и опитни хора от форума казаха, че при смяна на храна хъскитата реагират с разстройство.
Всеки си избира как да храни кученцето си, стига храната да е балансирана.Аз лично не съм привърженичка на сухата храна...
Всеки си избира как да храни кученцето си, стига храната да е балансирана.Аз лично не съм привърженичка на сухата храна...
Публикувано: 10 July 2007 - 06:32 PM
и аз така..
Разбрах че бирената мая и рибеното масло
са много полезни за косъма ? От къде точно мога да й купя
на мойта и каква мая ? На хапчета ли ?
Иначе й давах до сега някакви витамини
Са - 37 , някой друг ползвал ли ги е ? и с какви
впечатления е ? А и също така да попитам
по какво мога да разбера дали й идва много или
малко калция и полезно ли е да й се дават яйца?
Нека някой ако може да ми отговори :)
Разбрах че бирената мая и рибеното масло
са много полезни за косъма ? От къде точно мога да й купя
на мойта и каква мая ? На хапчета ли ?
Иначе й давах до сега някакви витамини
Са - 37 , някой друг ползвал ли ги е ? и с какви
впечатления е ? А и също така да попитам
по какво мога да разбера дали й идва много или
малко калция и полезно ли е да й се дават яйца?
Нека някой ако може да ми отговори :)
Публикувано: 10 July 2007 - 07:02 PM
За яйцата категорично не!Преди 1-2 месеца дадох на моето куче няколко сварени яйца(пресни) и горкото само повръщаше жълто и имаше разстройство s) После четох някъде, а и приятели ми казаха, че яйцата съдържат нещо(не си спомням какво точно), което пречи на правилното храносмилане.Като били сурови не били вредни, но нямам намерение да пробвам наново ouu
Калций по-добре купи на таблетки и нека ветеринар ти определи дозата(въпреки, че на гърба на опаковката пише).
Калций по-добре купи на таблетки и нека ветеринар ти определи дозата(въпреки, че на гърба на опаковката пише).