Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#4609 Потребителят е офлайн   Togo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 July 2007 - 05:18 PM

Абе някой да има проблем със кучето си става дума за разтройство моето хъски Енджи нещо от 1 месец се мъчи с разтройство значи водих я първо на един квартален вет. лекар той ми я лекуваши с дигани и нз си кво както и да е 1 седмица тя се подобри но пак почна после я закарахме на др. вет лекар от Хасково др.Жечев той ми се вижда добър ветеринар би и там някакви инжекции за разтроиството даде ми хапченца за 4дни и и мина за около 10дни после пак почна като и дадохме едно мляко значи доктора каза този път да и вземем Ентерол и Сметка оправи се кученцето и сега пак почна след някакви си дни забезъл съм само като почнем да и даваме кучешка храна(Frieskes,Pedigree) почват проблемите защо така ?>

Сорри че малко на широко споделям проблема надявам се някой да обърне внимание !

чао и по-здрави

на около 5месеца е кученцето !

#4610 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 July 2007 - 05:19 PM

еми сравнение с моята Черка
изглежда огромно да нз колко точно
е високо и някак си козината му е доста
по груба остра от на моето куче , но не е по дълга..
Дадоха 800 лева за него много кофти :(

#4611 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 05:35 PM

Togo давай и кучешки храни висок клас, като бош, роял канин и тн. Да, по скъпи са, но са хиляди пъти по-качествени..За фрискас не съм сигурна, среден клас беше, нали?
User's Signature

В приятелството няма породи!

#4612 Потребителят е офлайн   Togo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 05:47 PM

Цитат

Togo давай и кучешки храни висок клас, като бош, роял канин и тн. Да, по скъпи са, но са хиляди пъти по-качествени..За фрискас не съм сигурна, среден клас беше, нали?

Ами нз какви са Фрискеса и Педигрито значи сега пак ще взема да и давам ориз с пилешко месо други подобни храни за да може да се оправи разтройството пак вече после ще и взема Роял Канин да видим как ще я приеме нея :-) иначе от малка я храня с такива храни и е нямала проблем не знам какво се дължи това разтройстово иначе кучето си е Окей бяга играе добре си е , май някой друг също се беше оплакъл тук в форума че кучето му има разтройство ако се е справил нека сподели :-( че направо ме е яд тъй искам да си е в нормално здраве кучето !

#4613 Потребителят е офлайн   Togo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 05:53 PM

Ето една снимка на моята Енджъл [url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/79/19647_794.JPG] Качена снимка[

#4614 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 05:55 PM

Цитат

Цитат

Ами нз какви са Фрискеса и Педигрито значи сега пак ще взема да и давам ориз с пилешко месо други подобни храни за да може да се оправи разтройството пак вече после ще и взема Роял Канин да видим как ще я приеме нея :-) иначе от малка я храня с такива храни и е нямала проблем не знам какво се дължи това разтройстово иначе кучето си е Окей бяга играе добре си е , май някой друг също се беше оплакъл тук в форума че кучето му има разтройство ако се е справил нека сподели :-( че направо ме е яд тъй искам да си е в нормално здраве кучето !

Според мене, кученцето си е нормално, чувала съм, че кученцата от породата имат по чувствителен стомах. А и така е с всяко малко кученце бтв (за чувствителния стомах).
Виж, роял канин е добра храна. Вземи от най-малката разфасофка и пробвай как ще се отрази на твоето куче.

ЕДИТ:
Ей какво е сладко!
User's Signature

#4615 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 06:03 PM

Аз моето куче го храня с консерва, примесена с кубчета хляб и малко вода и съм много доволна.От сухата храна получава разстройство, но то е защото свикнала на другата храна, а и опитни хора от форума казаха, че при смяна на храна хъскитата реагират с разстройство.
Всеки си избира как да храни кученцето си, стига храната да е балансирана.Аз лично не съм привърженичка на сухата храна...

#4616 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 July 2007 - 06:32 PM

и аз така..

Разбрах че бирената мая и рибеното масло
са много полезни за косъма ? От къде точно мога да й купя
на мойта и каква мая ? На хапчета ли ?
Иначе й давах до сега някакви витамини
Са - 37 , някой друг ползвал ли ги е ? и с какви
впечатления е ? А и също така да попитам
по какво мога да разбера дали й идва много или
малко калция и полезно ли е да й се дават яйца?

Нека някой ако може да ми отговори :)

#4617 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 07:02 PM

За яйцата категорично не!Преди 1-2 месеца дадох на моето куче няколко сварени яйца(пресни) и горкото само повръщаше жълто и имаше разстройство s) После четох някъде, а и приятели ми казаха, че яйцата съдържат нещо(не си спомням какво точно), което пречи на правилното храносмилане.Като били сурови не били вредни, но нямам намерение да пробвам наново ouu
Калций по-добре купи на таблетки и нека ветеринар ти определи дозата(въпреки, че на гърба на опаковката пише).

#4618 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 07:03 PM

За възрасти кучета яйцата са много полезни.
User's Signature

#4619 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 July 2007 - 07:09 PM

еми аз пресни от домашни кокошки
сурови й давам и гледам че ги яде
с голям афинитет някой път й чуквам едно
в консервата с хляб..

А относно бирената мая ? на куче как му се дава ?

#4620 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 July 2007 - 07:46 PM

А тези дето им дават консерва
ще ми препоръчат ли някаква
че тате й взимаше някаква
евтина която вече не ще да я яде...

Някоя не много скъпа и вкусна консерва
за кучето ?

#4621 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 08:18 PM

Вижте, няма такова нещо като евтина и хубава храна, особено консервирана. Мнението на ветеринарния ми лекар, както и на един голям специалист по мое мнение е, че консервирана качествена храна няма.
Zein когато храниш кучето си с висок клас храни, калций не е нужен, но в случей, че го храниш с консерви и разни такива неща, по-добре се посъветвай с ветеринарния си лекар.
Хлябът е полезен в малки количества, но за възрастни кучета не!
Сухата храна е по-добра, точно защото е балансирана, а консервата не е балансирана кучешка храна. Помислете малко, как така в една консерва от пилешко например ще има всичко, от което се нуждае кученцето.
Моят съвет е да минавате на гранулирана храна, такъв бе съветът и на ветеринарния ми лекар.
Също така, е хубаво да кажа, че евтината храна излиза много по-скъпо. И аз съм хранила моето куче с не до там хубава храна, след това съм плащала двойно повече по лекари.
ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ КУЧЕТАТА, КОИТО НЕ ДОЖИВЯВАТ ДО 10 ГОДИНИ, СА ХРАНЕНИ С НЕКАЧЕСТВЕНА ХРАНА.
Както решите, но според мен не бива да се правят компромиси с качеството.
User's Signature

#4622 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 July 2007 - 08:23 PM

ами от сухата храна - гранулираната
някоя не много скъпа като Роял Канина
и полезно-вкусна за кучето коя ще ми
препоръчатЕ?

#4623 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 08:24 PM

++++++++++++++++++++++++++++++

Моля, форума не е място за продажба на храна !
User's Signature

#4624 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 09:30 PM

Цитат

За яйцата категорично не!Преди 1-2 месеца дадох на моето куче няколко сварени яйца(пресни) и горкото само повръщаше жълто и имаше разстройство s) После четох някъде, а и приятели ми казаха, че яйцата съдържат нещо(не си спомням какво точно), което пречи на правилното храносмилане.Като били сурови не били вредни, но нямам намерение да пробвам наново ouu
Калций по-добре купи на таблетки и нека ветеринар ти определи дозата(въпреки, че на гърба на опаковката пише).

Нещо не е вярно за яйцата!
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#4625 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 09:32 PM

Цитат

Вижте, няма такова нещо като евтина и хубава храна, особено консервирана. Мнението на ветеринарния ми лекар, както и на един голям специалист по мое мнение е, че консервирана качествена храна няма.
Zein когато храниш кучето си с висок клас храни, калций не е нужен, но в случей, че го храниш с консерви и разни такива неща, по-добре се посъветвай с ветеринарния си лекар.
Хлябът е полезен в малки количества, но за възрастни кучета не!
Сухата храна е по-добра, точно защото е балансирана, а консервата не е балансирана кучешка храна. Помислете малко, как така в една консерва от пилешко например ще има всичко, от което се нуждае кученцето.
Моят съвет е да минавате на гранулирана храна, такъв бе съветът и на ветеринарния ми лекар.
Също така, е хубаво да кажа, че евтината храна излиза много по-скъпо. И аз съм хранила моето куче с не до там хубава храна, след това съм плащала двойно повече по лекари.
ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ КУЧЕТАТА, КОИТО НЕ ДОЖИВЯВАТ ДО 10 ГОДИНИ, СА ХРАНЕНИ С НЕКАЧЕСТВЕНА ХРАНА.
Както решите, но според мен не бива да се правят компромиси с качеството.

s) s) s) oleeee angelpik
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#4626 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 10:18 PM

Здравейте на всички, които пишат тук. С огромна радост ви съобщавам, че най-накрая имам кученце. След много дълго чакане Precious of Golden Nicol е вече с нас. Много искам да благодаря на Злати и на Илиана за вниманието, което обърнаха към мен и най-вече за търпението.
Кученцето е страхотно, много любопитно, всичко искаше да разбере. Опозна мястото за кратко време и не се страхуваше изобщо, нито като за пръв път влезе, нито в колата. Разбира се бързо вкара в действие хъсешките си инстинкти като започна да ръфа книги, блузи.., които бяха бързо прибрани от малкото зверче. После разбра колко е интересно да ядеш цветята или да цопваш в купичката с вода.. b)
Сега Прешъс спи, уморена от игра.

Това са заспалите снимки, които успях да направя. Утре сутринта ще пиша пак и ще и пусна нови снимки.
Качена снимка

Качена снимка

#4627 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 10:36 PM

Цитат

Цитат

Нещо не е вярно за яйцата!

Може и така да е, аз само споделих как моето куче реагира на яйцата.Вярно, "категорично не" беше малко крайно, за което се извинявам cheers
ПС: специано за гранулираната храна, замислили ли сте се от колко години я има на пазара и преди нея с какво хората са хранили кучетата си?

#4628 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 July 2007 - 11:04 PM

последно полезни ли са ?
и през какъв период
мога да й чуквам в яденето по едно >?

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 230
  • 231