Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 19 July 2007 - 08:31 PM

В приятелството няма породи!
Публикувано: 19 July 2007 - 08:36 PM
В крайна сметака не разбрах какво имаш в предвид с изречението "We shall have piece, someday". В смисъл... Разбирам, но изобщо не ми се струва правилно.
Както и да е. Това изобщо не е за тук.
Моето кученце днес пристига в София dribble dribble dribble

В приятелството няма породи!
Публикувано: 19 July 2007 - 08:54 PM
Сега се моля утре ветеренаря да каже, че няма нищо счупено и да е само извадено рамото
И представете си пича беше с мега якия джип можеше да спре да каже "ей хлапе ще ти помогна дай да го закараме на лекар" а той продължи ... още не мога да спра да мисля как можеше това да е човек и как щеше да продължи!
Ето затова съм на мнение че няма да се оправи шибана ни държава защото ние сме животни не само към животните но й към хората!
Стоях и плаках на пътя и шибаните таксита не искаха да ме качат :(
Молете се утре малката Лара (5 месеца) да бъде само с извадено рамо и сичко да мине по вода super best и скоро да може да си тичка на воля d) и да бъде същата палавница както преди!
Публикувано: 19 July 2007 - 09:09 PM
Цитат
В крайна сметака не разбрах какво имаш в предвид с изречението "We shall have piece, someday". В смисъл... Разбирам, но изобщо не ми се струва правилно.
Както и да е. Това изобщо не е за тук.
Моето кученце днес пристига в София dribble dribble dribble
Shall не се използвало, а some и day се писало по отделно. ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu ouu . Да some и day се пишат по отделно в различните случай. Но вземи речник и погледни, че :
Речников превод:
"someday" преведено от английски означава на български:
един ден, някой ден
Това е превод от речник, ако създателите на тоя речник грешат, значи са идиоти, а ти пренаписваш Английския!
Защо трябва да се караме и да спорим за такива глупости. Мен ме разпънахте, че съм написал по погрешка "piece", а не "peace", а ти ми дрънкаш, че "someday", се писало по отделно. Няколко думи : книги, четене, вестници, интернет, история, като почнат някой хора да спорят за неща, от които си нямат понятие. Главата почна да ме боли, вече отивам да изпия нещо, дано смъртта ми е по лека!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 19 July 2007 - 09:29 PM
Цитат
Цитат
Сега се моля утре ветеренаря да каже, че няма нищо счупено и да е само извадено рамото
Стискам палци всичко да е наред утре ! Пиши как е, ще се радваме да разберем че всичко е наред ! 1super
Аз утре съм на работа сутринта и ще се обадя на татко да ми каже как е те ще я водят остатъка от фамилията (колко я обичаме сичките) и ще ми кажат как е и ще пиша :(
Сега се сви на кравайче и плаче ;( много ми е гадно искам утре сутринта пак да я виждам на поляната при приятелите й :(
Публикувано: 19 July 2007 - 09:33 PM
Цитат
И представете си пича беше с мега якия джип можеше да спре да каже "ей хлапе ще ти помогна дай да го закараме на лекар" а той продължи ... още не мога да спра да мисля как можеше това да е човек и как щеше да продължи!
Ето затова съм на мнение че няма да се оправи шибана ни държава защото ние сме животни не само към животните но й към хората!
Стоях и плаках на пътя и шибаните таксита не искаха да ме качат :(
Молете се утре малката Лара (5 месеца) да бъде само с извадено рамо и сичко да мине по вода super best и скоро да може да си тичка на воля d) и да бъде същата палавница както преди!
Съжалявам много... s)...Знам какво ти е.И на мен ми се е случвало нещо подобно ,но ако беше джип нямаше да е жива/от дребните породи е / Ще се моля да се възстанови бързо и напълно както моята Доли.Вярвам в това.Не трябва да се отчайваш....
п.с.:Не мога да изразя чувствата с думи,иначе сигурно бих написала повече..
Публикувано: 19 July 2007 - 09:45 PM
Публикувано: 19 July 2007 - 11:38 PM
Мега щастлив съм ходи едвам едвам но поне прави опити утре да се надяваме ветеренаря да й намести лапичката
И да Ви питам какво да правя какво да и давам зада оздравее?
Публикувано: 20 July 2007 - 12:10 AM
Цитат
Естествено, че ще се хвърля, живееш примерно от години с животинчето и накрая да гледаш как го прегазва кола безучастно. Според мен на един домашен любимец, не трябва да се гледа на него само като на такъв, ами нещо повече, то е част от семейството. Като си спомня Джеси когато я застреляха, толкова добро и вярно куче беше..... но е пълно с кретеноидни изчадия по тая страна.
Мисълта ми беше, че дано се оправи и още дълги години да и се радваш!

Публикувано: 20 July 2007 - 03:47 AM
Цитат
Мега щастлив съм ходи едвам едвам но поне прави опити утре да се надяваме ветеренаря да й намести лапичката
И да Ви питам какво да правя какво да и давам зада оздравее?
Браво, браво!!!!
Всичко ще е наред! Ще и даваш силна храна, ще я глезиш и ще я пазиш .... и ще и мине 1super
Пиши утре какво е казал лекаря...
Публикувано: 20 July 2007 - 06:31 AM
Публикувано: 20 July 2007 - 07:08 AM
Цитат
Жалкото е, че дори да и видиш номера, трябва ти с собствени сили да раздаваш правосъдие, тук в БГ за хората няма такова, та какво говорим за животните. Такава мизерна държава сме. А по "Animal Planet" като дават, някакъв набил котката си, или оставил кучето си без храна, ги вкарват в затвора и глоби им налагат, но това ще стане тук сигурно след 1000 години!

Публикувано: 20 July 2007 - 10:06 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +