Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 20 July 2007 - 06:29 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 20 July 2007 - 06:33 PM
Ми бяхме си в парка ... играеше си с приятелите и по едно време гледам приятелите и са се забляли на някъде, а мойто бебе го няма ... тръгнах да я търся и видях как бяга нагоре към пътя ... качи се по стълбите и продължи надолу тръгнах след нея ... мина през моста, спря се погледна ме и сви в ляво ...
От там нататъка историята Ви е ясна ...
Снимка и е направена 1во извадено и е било раменцето ли деанам как да се нарече и 2ро долу лапичката и е счупена :( други ден ще и се правят нужните процедури, а тя е мега силната и стой и плаче на вратата иска да излизаме, но за съжаление не може :(
Днес на връщане от работа минах да видя приятели й и да кажа на собствениците на кучетата да не се притесняват за малката, че ще се оправи и до 2-3 седмици ще сме при тях да щуреем.
Публикувано: 20 July 2007 - 06:39 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 20 July 2007 - 06:44 PM
Публикувано: 20 July 2007 - 06:52 PM
Иначе аз моето куче винаги го водя на повод.Преди я пусках да играе с други кучета на един стар стадион, но 3 пъти избяга след някакви бездомни кучета и никакви молби не помагаха.Гонила съм я сигурно повече от час, а на 20 метра от стадиона има оживен път, оставете това, ами последния път като избяга и се закова на пътя и не пожела да се мръдне оттам!Приближаваше един камион и добре, че човека спря да я изчака, иначе не ми се мисли.Оттогава кварталното игрище е нашия двор, само дето няма кучета с които да си играе.
Та като цяло искам да кажа, че много трябва да се внимава с тази порода.Нямах никакъв страх да я пускам, идваше, слушаше, но като отрасна малко стана много вироглава и даже в двора я хващам с триста зора.
Публикувано: 20 July 2007 - 07:32 PM
ЕДИТ: Сетих се и още един въпрос - правилно ли разбрах, че кучето не може да се извежда навън преди 3-тата ваксина?
Публикувано: 21 July 2007 - 11:33 AM
Всяко от кучетата ми си има собсктвена миризма, но у дома аз не я усещам.
или може би не мириша където трябва l) l) l)

JulyVell Siberians
Публикувано: 21 July 2007 - 07:25 PM
Днес бяхме за 2ра ваксина, защото ветеринарят утре не работи. Той и даде почерпка да се занимава и тя нищо не усети. Даже докато и избирах кожени кокали и други занимавки тя заспа на масата и не искаше да си ходим b) . Много и хареса. Също я обезпаразитиха вътрешно и външно. Следващата ни ваксина е след 21 Август.
Като се прибере в София и чип ще сложим.
Публикувано: 21 July 2007 - 09:13 PM
Цитат
Днес бяхме за 2ра ваксина, защото ветеринарят утре не работи. Той и даде почерпка да се занимава и тя нищо не усети. Даже докато и избирах кожени кокали и други занимавки тя заспа на масата и не искаше да си ходим b) . Много и хареса. Също я обезпаразитиха вътрешно и външно. Следващата ни ваксина е след 21 Август.
Като се прибере в София и чип ще сложим.
Вътрешно и външно, я тоя ветеринар бил модерен, моя не ми предложи такива екстри, само някакво хапче ми каза да и дам за обезпаразитяване и нищо друго. Лелеле тоя.... за бесило заслужава. Знае само "има и български калций, но по добре вносни, има такива работи, ама другите са по хубави (ох още една риба, ще паднат кинти", гадина + това ми направи впечатление, че когато Дженис имаше разтройство и я водех на инжекции, всеки път и биеше едни и същи лекарства, единия път ми взе 5 лв, после 4, и после пак 5. С тая алчна усмивка, някой път ще закуси предварително, само незнам дали ще е храна! d)

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 21 July 2007 - 09:25 PM
Искам да Ви се похваля малката ми бебка се разхожда най-спокойно из къщи не стъпва на лапичката, но ходи пак се катери и си ляга по леглата но поне вече не я боли!
Утре от 18 часа е на операция и се надявам всичко да мине по вода super best
Преди малко като се прибрах и тя дойде при мене да ми се радва и ми даде лапичка (счупената) гушнах си животинчето и го целунах и тя почна да ме ближе
Ужасно много си обичам малката животинка и нямам търпение да я видя как бяга навън!
А отделно да Ви питам ще и се намали ли разстежа на лапичката или въобще ще остане ли някъв проблем ... на 5 месеца е й тепърва расте и хората (един дет бачка в зоо магазин) ми каза, че ще и се забави разстежа :( :( :(