Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 30 July 2007 - 02:09 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 30 July 2007 - 02:14 PM
Цитат
кучета хъскита черно бели
направят скачка може бебетата
да са кафяви или сиви ?
При твоето куче не би могло изобщо да се предположи какви ще са бебетата. сещаш се защо. Именно за това съм против неродословни кучета да се заплождат. Защото няма симсъл да се създават само бебета. Може от две прекрасни хискита да не се родят хубави бебета. Хората гледат връзки и всичко, а не просто да съсзават животинчета.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 30 July 2007 - 02:17 PM
п.п. Zein страница или две назад има дневни снимки на Аризона там очичките не му светкат b)
Прикачени файлове
-
Ary_eziche.jpg (46.08K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 30 July 2007 - 02:23 PM
Иначе мисля малко грубичко изказване, но всеки си има гледна точка.
И да, могат и от черни родители да се родят чисто бели, но само ако и двамата родители носят гена за бял цвят.

JulyVell Siberians
Публикувано: 30 July 2007 - 02:30 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 30 July 2007 - 02:36 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 30 July 2007 - 03:33 PM
http://www.huskycolo...yshka1__7mo.jpg

В приятелството няма породи!
Публикувано: 30 July 2007 - 05:13 PM
Много отдавна не съм писала, но то покрай нас много нови неща. Ще имаме бебе декември, тази неделя правим сватба, а също така и подготвяме документи за кредит за жилище. Та...доста неща покрай нас :)
А сега какво ме притеснява. От една седмица котарака е на Враца, а нашия красавец - Рони нещо започна да препикава къде ли не (дори и по наши дрехи, столове и т.н. bl) ). Тази вечер кухнята беше отворена, както и терасата и нашия си маркирал добре територията, също така и в спалнята един нисък стол (и то не за 1-ви път). Сега като се прибира приятеля ми и заварва целия коридор опикан, няма къде да спи чак, не вярвах, че куче ще пикае там където спи ouu .
Та въпроса ми е... на 26-ти стана на 1г. Дали пубертета нещо го хваща, що ли? Или пък това, че котката я няма?!? Но котката и преди си беше само в една стая дето кучето нямаше достъп. Направо не знам. Вярно, че не излиза достатъчно често (което се надявам да поправим след като купим апарт и се преместим), но той не се е научил и да стиска. Кажете каква може да е причината worthy
Публикувано: 30 July 2007 - 08:10 PM
Изложбите на Кранево минаха много гладко и спокойно - да си споделя и аз мнението. Ари беше чудесен, много съм доволна от него (Злати да му го кажеш!!!), на изложбите водих и прекрасната маламутка Киара, която също се представи много добре. На специалката за 5 група за най-добро куче беше избрано кучето от порода американска акита - Буена. Иначе ние си изкарахме страхотно, за жалост се върнахме не толкова черни, колкото ни се искаше, но.....следващия път. Видях, че в темата става въпрос за бели кученца и реших, че всъщност аз досега не съм качвала снимчици на моето куче и че е крайно време :) Е давам няколко : Arden White Knight Marmari
Прикачени файлове
-
Ardun1.jpg (55.72K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 30 July 2007 - 08:14 PM
Прикачени файлове
-
Blue_eye.jpg (25.99K)
Брой сваляния: 63

Вход

Темата е заключена

Горе