Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 30 July 2007 - 05:13 PM
Много отдавна не съм писала, но то покрай нас много нови неща. Ще имаме бебе декември, тази неделя правим сватба, а също така и подготвяме документи за кредит за жилище. Та...доста неща покрай нас :)
А сега какво ме притеснява. От една седмица котарака е на Враца, а нашия красавец - Рони нещо започна да препикава къде ли не (дори и по наши дрехи, столове и т.н. bl) ). Тази вечер кухнята беше отворена, както и терасата и нашия си маркирал добре територията, също така и в спалнята един нисък стол (и то не за 1-ви път). Сега като се прибира приятеля ми и заварва целия коридор опикан, няма къде да спи чак, не вярвах, че куче ще пикае там където спи ouu .
Та въпроса ми е... на 26-ти стана на 1г. Дали пубертета нещо го хваща, що ли? Или пък това, че котката я няма?!? Но котката и преди си беше само в една стая дето кучето нямаше достъп. Направо не знам. Вярно, че не излиза достатъчно често (което се надявам да поправим след като купим апарт и се преместим), но той не се е научил и да стиска. Кажете каква може да е причината worthy
Публикувано: 30 July 2007 - 08:10 PM
Изложбите на Кранево минаха много гладко и спокойно - да си споделя и аз мнението. Ари беше чудесен, много съм доволна от него (Злати да му го кажеш!!!), на изложбите водих и прекрасната маламутка Киара, която също се представи много добре. На специалката за 5 група за най-добро куче беше избрано кучето от порода американска акита - Буена. Иначе ние си изкарахме страхотно, за жалост се върнахме не толкова черни, колкото ни се искаше, но.....следващия път. Видях, че в темата става въпрос за бели кученца и реших, че всъщност аз досега не съм качвала снимчици на моето куче и че е крайно време :) Е давам няколко : Arden White Knight Marmari
Прикачени файлове
-
Ardun1.jpg (55.72K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 30 July 2007 - 08:14 PM
Прикачени файлове
-
Blue_eye.jpg (25.99K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 31 July 2007 - 09:11 AM
Прикачени файлове
-
Picture_014.jpg (26.03K)
Брой сваляния: 50
Прикачени файлове
-
Picture_016.jpg (27.68K)
Брой сваляния: 51
Прикачени файлове
-
Arduncho1.jpg (20.45K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 31 July 2007 - 11:28 AM
Цитат
Много отдавна не съм писала, но то покрай нас много нови неща. Ще имаме бебе декември, тази неделя правим сватба, а също така и подготвяме документи за кредит за жилище. Та...доста неща покрай нас :)
А сега какво ме притеснява. От една седмица котарака е на Враца, а нашия красавец - Рони нещо започна да препикава къде ли не (дори и по наши дрехи, столове и т.н. bl) ). Тази вечер кухнята беше отворена, както и терасата и нашия си маркирал добре територията, също така и в спалнята един нисък стол (и то не за 1-ви път). Сега като се прибира приятеля ми и заварва целия коридор опикан, няма къде да спи чак, не вярвах, че куче ще пикае там където спи ouu .
Та въпроса ми е... на 26-ти стана на 1г. Дали пубертета нещо го хваща, що ли? Или пък това, че котката я няма?!? Но котката и преди си беше само в една стая дето кучето нямаше достъп. Направо не знам. Вярно, че не излиза достатъчно често (което се надявам да поправим след като купим апарт и се преместим), но той не се е научил и да стиска. Кажете каква може да е причината worthy
Това мога да го опиша само с едно ясно и кратко изречение: "The Spirit of the Wild", същинско вълче. Между другото някой може ли да опише разликите между сибирския вълк и сибирското хъски, нали хъските пройзхожда от него! :)

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 31 July 2007 - 12:00 PM
Цитат
http://www.huskycolo...yshka1__7mo.jpg
За това някой може ли нещо да каже?
По специално се обръщам към Huskypower и North facе. Това всъщност хъски ли е? И възможно ли е да е такова, ще се допусне ли до разплод...??

В приятелството няма породи!
Публикувано: 31 July 2007 - 01:19 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 31 July 2007 - 01:45 PM

В приятелството няма породи!
Публикувано: 31 July 2007 - 01:53 PM
Цитат
Това Хъски ли трябва да е, на мен повече ми прилича на вълк?!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!