Публикувано: 01 August 2007 - 07:04 PM
Нашата клетка сега не е тук с нас, само леглото, което Прешъс предпочита само да го гледа. Като се приберем в София ще я снимам. От пласмаса е.
North Face, пу-пу! Много сте хубави на снимката в морската градина.
Radost_t_d, sheme7a много сте хубави.
Ние сега се преместихме в една голяма стая. Прешъс не може да се натича. Вече повече разбира Не, но все пак само когато и се иска. Освен Седни вече знаем и Пусни, но пак ушите не чуват винаги за новата научена команда. А за Седни се учиме без награда, защото тя сяда и почва да се облизва b) .
Очите и вече станаха, и двете са и парти колор. Едното е цялото синьо с едно малко петънце кафяво, другото е цялото кафяво, а около зеницата е синьо (като кръг).
Вече не хапе толкова, но като реши да хапе - хапе още по силно! bl) Направо е ужасно като се разхапе. Аз пищя, ама тя не. Ноо .. намерих нов начин. Като се ядосам много, соча с пръст ъгъла и казвам със сериозен повишен тон "Марш бързо там" и пълзейки със свити уши отива. Нито съм я учила, нито съм я удряла .. нищо. Просто веднъж най - безцеремонно се изпишка на леглото пред мен и аз така и казах и тя отиде. Стои там малко и аз като и кажа "Няма вече миличка" и тя идва и се радва и почвам да и хвърлям играчка и тя носи. Абе като цяло тя е едно изключително умно хъски, което много разбира. Само понякой път доста хапе или пишка точно на леглото, ама това ще го израсте.
Сетих се, че имам да попитам нещо. Прешъс яде абсулютно всичко, което и се изпречи на пътя. Първата ни разхотка е след около 25 дни, но аз още от сега се притеснявам как да постъпя. Първо ще я изкарам в двора да подуши и така.., но проблема е, че ще иска да изяде всяко листо, всяко боклуче! Всички ми казват, че дотогава ще спре да яде разни работи, ама мен ме съмнява. Не искам да се натрови от нещо.. s)