Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 04 August 2007 - 08:54 AM
Публикувано: 04 August 2007 - 08:58 AM
Цитат
А за храната си яде, всичко е наред. Малко е едра. Слагам една лъжица бульон и омекват външно и ги яде. Не се е подрискала слава богу. bravoS
Това само ще се изтреби, айде сега поне вече свикна с апартамента и знае горе долу кога да спре преди да се разбие в нещо. Обаче пък сега е по голяма и има по голяма засилка, ако не спре на време направо се размазва. Какво да и направя, просто, пък и сега вече има някаква натрупана енергия и се чуди къде да си я изкара и тича ли тича, преди няколко дни много злобно се изпраска, ама кво да и правя, ся немога да я следя.
А относно за стойката, нека някой даде подробно описание въобще за възпитанието и подготовката на кучето за изложби. То аз и моята се надявам някой път да я заведа на изложба, обаче имам чувството, че в нея преобладава дивото и не подлежи много на някакво възпитание!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 04 August 2007 - 09:02 AM
Публикувано: 04 August 2007 - 09:08 AM
АБЕ ОСТАВИ МЕ, КАКВО СЪМ ТИ НАПРАВИЛ ТА ЩЕ ЧЕ УЧИШ НА СТОЙКА!!!:
Няма пък!
Абе виж ме какъв съм красив, стойка та стойка! Е няма пък. Чакай да си седна...

В приятелството няма породи!
Публикувано: 04 August 2007 - 10:08 AM
Просто те са извън стандарта на FCI, и смятам, че всеки развъдчик на тази прекрасна порода се стреми да я подобрява, а не да размножава кучета с дефекти.
Има породи, които са дългокосмести - при тях косъма може да е по-къс, или по дълъг, зависи от много неща, най-вече от наследствените гени
предполагам (всички ние сме виждали различно окосмени шпицове, померани, самоеди, чау-чау, коли/шелти и много други) само че хъскито не се води дългокосместо по никой стандарт.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 04 August 2007 - 10:14 AM
Публикувано: 04 August 2007 - 10:25 AM
А мисля,че достатъчно добре съм запознат ,както и колежката ми със стандартите.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 04 August 2007 - 11:37 AM
п.с. North face, говориш така все едно дългокосместите кучета нямат и други качества, кито са важни и все едно никога не сте заплождали дългокосместа женска. Знаеш не по зле от мен, че в много кучила се раждат такива кученца, те нямат изложбена кариера, но техни братя и сестри имат много успешна такава по цял свят и на световни и европейски изложби. Никой не говори за масово развъждне на дългокосмести кучета, защото наистина често е добре такива да бъдат кастрирани.

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 August 2007 - 12:06 PM
Ще се самоцитирам та двете ми мнения да са едно под друго ;)
Цитат
Публикувано: 04 August 2007 - 12:18 PM
Цитат
Ще се самоцитирам та двете ми мнения да са едно под друго ;)
Цитат
Да де, добре, но аз пък не съм казала, че ти си казала... l) казах само, че говориш така все едно че....

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 August 2007 - 01:17 PM
Цитат
ПоДБиса ти верно е "измършавял" l) Някой админ е вилнял. wink
shemet, ако не се лъжа родословието ти е готово, може би е в клуба или там не знам от кого точно ще си го взимаш.
тук май вече става нещо като чат, което не е добре.

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 August 2007 - 04:44 PM
Сега моля някой да ми обясни нещо.
Задължително ли е кучето да участва в клуба, ако ходим по изложби? Аз искам да го запиша в клуба, но ми е много дълече, има ли друг начин освен лично?

В приятелството няма породи!
Публикувано: 04 August 2007 - 04:46 PM
Цитат
Цитат
ПоДБиса ти верно е "измършавял" l) Някой админ е вилнял. wink
shemet, ако не се лъжа родословието ти е готово, може би е в клуба или там не знам от кого точно ще си го взимаш.
тук май вече става нещо като чат, което не е добре.
Ето пак, защо трябва да го подчертаваш сега ще ме помислят за неграмотен, при положение, че пиша една дума за части от стотната неможе ли да ми се случи да ми трепне ръката, не си проверявам правописа след всеки пост!
А колкото до подписа той не е просто измършавял, така се е вталил като Парис Хилтън след прекарани 20 дни в затвора за шофиране в нетрезво състояние!
Обаче не е човешко по някога колко ми е кеф да ми сложат бан на IP-то, но да изразявам свободно мнението си до последно! bgflag

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 04 August 2007 - 06:00 PM
Цитат
Сега моля някой да ми обясни нещо.
Задължително ли е кучето да участва в клуба, ако ходим по изложби? Аз искам да го запиша в клуба, но ми е много дълече, има ли друг начин освен лично?
Членството в клуба не е само за ходене по изложби. При всяко положение ако искаш кучето ти да има развитие и някакво бъдеще в породата у нас ще е по-добре да станеш член на клуба. Не е задължително да присъстваш на всички сбирки или да ходиш до клуба лично ако не си от София. (даже да си от София пак не е задължително) Всичко е въпрос на добра воля и желание. Не е задължително да отидеш лично, можеш да изпратиш молбата и сумата за членство по поща или човек. Аз съм правила така за някои хора, които не са от София. Варианти има стига да имаш желание.

JulyVell Siberians

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +