Цитат
Цитат
Сега моля някой да ми обясни нещо.
Задължително ли е кучето да участва в клуба, ако ходим по изложби? Аз искам да го запиша в клуба, но ми е много дълече, има ли друг начин освен лично?
Членството в клуба не е само за ходене по изложби. При всяко положение ако искаш кучето ти да има развитие и някакво бъдеще в породата у нас ще е по-добре да станеш член на клуба. Не е задължително да присъстваш на всички сбирки или да ходиш до клуба лично ако не си от София. (даже да си от София пак не е задължително) Всичко е въпрос на добра воля и желание. Не е задължително да отидеш лично, можеш да изпратиш молбата и сумата за членство по поща или човек. Аз съм правила така за някои хора, които не са от София. Варианти има стига да имаш желание.
А това неможе ли да стане след като се разбере дали кучето ти въобще става за някакъв вид изложба, и има ли някъде по подробна информация, че влизах май в един сайт, ама той горкия не обновявам от 3 000 години най-малко. Освен за изложби и за чифтосване за какво друго служи, и колко е таксата, доколкото разбрах е 25 лв на месец, някъде има ли дето е изброени с простички изречения, каква ти е ползата ако членуваш в този клуб?! Благодаря предварително!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +