Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#5169 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 August 2007 - 07:53 PM

North face, много благодаря, че ще ни окажеш такава помощ. Аз всеки божи ден се опитвам да я науча, но не лудото не седи. Единият ми опит не беше напразен и успяхме малко, имам снимки, но не мога да ги кача докато не се прибера в София. Много, много искам да се научи. Не искам да ви излагаме. Надявам се с търпение всичко да стане.

#5170 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 04 August 2007 - 07:54 PM

Bini Поздрав и за Прешъс от Принцес cheers

п.с. Ето и целия ни днешен игрив албум има и малко снимки на най-малките -бебетата на Зизу w)

Прикачени файлове

User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#5171 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 07:55 PM

Абсолютни сладурии w)
Ще ги покажа на Сибир да видим каква ще е реакцията.
Бтв знае ли се вече къде ще ходят, толкова ми се иска да имам връзка със собствениците на братчетата и сестричетата от България...
User's Signature

В приятелството няма породи!

#5172 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 04 August 2007 - 07:57 PM

Цитат

Абсолютни сладурии w)
Бтв знае ли се вече къде ще ходят, толкова ми се иска да имам връзка със собствениците на братчетата и сестричетата от България...

И трите ще стават рускинчета l)
User's Signature

Качена снимка

#5173 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 07:58 PM

North face мерси! Голяма, голяма сладурана като Прешъска и другите и братчета и сестрички! w) А те всички други ли ги раздадоха? Много искам някой път да я срещна с нейна сестричка или братче, ама няма да стане за жалост. Мисля, че някои оставаха за развъдника.. те ще ходят ли в други развъдници или ще останат в Голдън Никол?

#5174 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2007 - 08:02 PM

Цитат

North face мерси! Голяма, голяма сладурана като Прешъска и другите и братчета и сестрички! w) А те всички други ли ги раздадоха? Много искам някой път да я срещна с нейна сестричка или братче, ама няма да стане за жалост.

Моля, r) Да всички си имат нови стопани. Едното братче си го оставят соб. на Грейси а и още две от момчетата са в София. Така да се каже повечето са концентрирани тук.
User's Signature

Качена снимка

#5175 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 08:03 PM

Цитат

Цитат

Абсолютни сладурии  w)

И трите ще стават рускинчета l)

Те нали са 6. Едно при мен. А другите две къде са?
User's Signature

#5176 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2007 - 08:05 PM

А ти за цялото кучило ли питаш...ами две момчета са в Ямбол,Бандит-младши е от Кюстендил вече b) а сестрите както ти казах ще стават рускинчета.
User's Signature

Качена снимка

#5177 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 08:06 PM

Цитат

shemet, ако не се лъжа родословието ти е готово, може би е в клуба или там не знам от кого точно ще си го взимаш.

Ние разбрахме, че хората от клуба били в почивка и чак септември ще се заваряват.. поне нашето.

Цитат

Моля,  Да всички си имат нови стопани. Едното братче си го оставят соб. на Грейси а и още две от момчетата са в София. Така да се каже повечето са концентрирани тук.

Супер, а за това момченце при собствениците на Грейс знам. Те ни казаха като бяхме да посещаваме Прешъс първият път. Значи две момчета в София, това е добре. Дано и те да се интересуват от роднините си. А Принцес за развъдника ли е?

Нямам търпение да пусна снимки. Станала е много голяма. Вече ми тежи като я вдигам. Над 5 кила е. На втората ваксина беше около 5.

Не знам дали съм го пускала това фъстъчено видео. Малката Прешъска джавка много сладко играейки си: Сладурана

#5178 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2007 - 08:14 PM

Не, и тя заминава за Русия.
User's Signature

Качена снимка

#5179 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 08:18 PM

Някой знае ли в България има ли състезания за издръжливост? Защото трябва да се предполага, че хъскито държи в себе си дивото и по ще му се отдават изпитания за издръжливост, а не за стойки?
User's Signature

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!

#5180 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 08:25 PM

Цитат

Не, и тя заминава за Русия.

Много жалко, беше ми надеждата.

#5181 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 08:25 PM

Изпитанията за издръжливост са по скоро за нокове. В крайна сметка на едно хъски няма да му се налага да залавя престъпници = )
User's Signature

#5182 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 08:34 PM

Цитат

Изпитанията за издръжливост са по скоро за нокове. В крайна сметка на едно хъски няма да му се налага да залавя престъпници = )

Незнам какво е това "нокове", не говорим за престъпници, а за издръжливост, хъскито е работно куче, куче за впряг иска тичане. Аз знам само едно състезание за издръжливост и то най-голямото, то е в подписа ми, но там само безсмъртните имат шанс да успеят. Така или иначе само да стане на една година и да може да се натоварва до краен предел, ще й извадя душата от тичане! Та затова попитах изпитание за издръжливост, защото така като гледам Дженис за стойки и добро поведение няма да стане, но за издръжливост може да тичаме ден и нощ, и което ще стане, това е една от причините да я взема, защото знам, че е спортистче, а както се казва "Спортистче при спортистче отива!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5183 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 08:36 PM

НОК= Немско овчарско куче

#5184 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 08:56 PM

АГНБ = Ами говорете на български! Ми те тия кучета нямат нищо общо с сибирското хъски, те тези са родени за полицейски кучета и се тренират да залавят дрога и такива простотии доколкото знам!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5185 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 09:13 PM

Save_The_World, не отваряй спорове сега! (темата тук е хъскита, не да говорим на български) Всеки от форума знае, че НОК е немската овчарка. Това, че ти не знаеш не е проблем. И щом хората не са решили за хъскитата да има такива състезания значи няма да има нужда. Ще ти се наложи сам да тренираш хъскито си както всички хора а и мисля, че само с много дълги разходки и някое походче по планината ще му е добре.

#5186 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 09:53 PM

Цитат

Save_The_World, не отваряй спорове сега! (темата тук е хъскита, не да говорим на български) Всеки от форума знае, че НОК е немската овчарка. Това, че ти не знаеш не е проблем. И щом хората не са решили за хъскитата да има такива състезания значи няма да има нужда. Ще ти се наложи сам да тренираш хъскито си както всички хора а и мисля, че само с много дълги разходки и някое походче по планината ще му е добре.

Аз не отварям спор, и не аз почнах да говоря за "НОКОВЕ", форума е за Хъски и аз питам неща които засягат хъски, бе защо всичките като питат, задават въпроси, интересуват се, и нищо. Щом аз се пойнтересувам за нещо и питам и веднага ме захапвате като, че ли съм прерязал гърлото на някой с бръснарско ножче и съм му извадил бъбреците!

Е хубаво аз съм устроен да не се сърдя. Мир и любов! Ето малко да се посмеем в тоя форум :

Семейство канибали сядат на масата. Бащата опитва супата и удря един на жена си. Тя плаче, а той:
- Колко пъти да ти казвам: като слагаш месото в супата - сваляй чорапите!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5187 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 04 August 2007 - 10:07 PM

Цитат

Някой знае ли в България има ли състезания за издръжливост? Защото трябва да се предполага, че хъскито държи в себе си дивото и по ще му се отдават изпитания за издръжливост, а не за стойки?

Не, за съжаление все още няма. Има някои ентусиасти, които го правят, по скоро с идеята не да се състезават, а именно поради тази причина - хъскито е куче за теглене, то трябва да тича и да тегли.

Да, имаш добро виждане - нека да порасне до една година и тичайте. Ще видиш, че ще те следва, дори ще бъде преди теб. Но и това си има особености - кучето се натоварва постепенно, засилва му се храната, иска се тренировките да са с ум и да не са прекалено натоварващи за кучето.

Състезанията в подписа ти са .... бе велико нещо. cheers

Казано честно, кучетата там доста се различават от тези, които си свикнал да виждаш на снимка. По мое мнение екстериорното развъждане е едно, а работните линии са по други. Ако те интересува това състезание, то от тук можеш да си свалиш доста видео от 2007 година - тук

Приятно гледане ! 1super

#5188 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 11:30 PM

Цитат

Цитат

Не, за съжаление все още няма. Има някои ентусиасти, които го правят, по скоро с идеята не да се състезават, а именно поради тази причина - хъскито е куче за теглене, то трябва да тича и да тегли.

Да, имаш добро виждане - нека да порасне до една година и тичайте. Ще видиш, че ще те следва, дори ще бъде преди теб. Но и това си има особености - кучето се натоварва постепенно, засилва му се храната, иска се тренировките да са с ум и да не са прекалено натоварващи за кучето.

Състезанията в подписа ти са .... бе велико нещо. cheers

Казано честно, кучетата там доста се различават от тези, които си свикнал да виждаш на снимка. По мое мнение екстериорното развъждане е едно, а работните линии са по други. Ако те интересува това състезание, то от тук можеш да си свалиш доста видео от 2007 година - тук

Приятно гледане ! 1super

Хей, най-после някой да ме разбере в тоя форум и да ми отговори като хората. Благодаря ти много, не знаех, че има такъв сайт. Ако не ставам прекалено нахален, знаеш ли дали има някакъв канал по който да се излъчва директно или на записи след това. Остават 209 дни до следващото "Iditarod", не искам да пропускам ако е възможно да го дават по някой чужд канал! Благодаря ти предварително!
User's Signature

Save Our Wildlife.

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни