Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 05 August 2007 - 01:20 PM
Аз само си казвам моето мнение и не казвам, че то е най-правилното, но е изпитано върху доста кучета... :) 1super надявам се да се справяте много добре 1super
Публикувано: 05 August 2007 - 01:38 PM
Цитат
Btw Husky Lara, нарисувах Лара, искаш ли да видиш = )
Хахаха, позната тръпка, и моята така се излита навън без спирачки, само, че като стигне стълбището и спира като опарена и се върти и души. Иначе това за яденето, храната може и да не си я изяде, но някой боклук види ли просто налита като лешояд на мърша, и даже като тръгна да я отместя да не го яде е готова да ми прехапе ръката само и само да го вземе.
А относно това за впряга с три кучета няма да стане, но ще е интересно е така за фън, но Bini виж от добрата страна, ние двамата с теб сме с момичета Shemet е с мъжко, след две години набързо може да си направим един впряг b) b) b) . А относно първото излизане, на мен е на 23, на 13 му е последната ваксина!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 05 August 2007 - 05:01 PM
Клетка от плат - 178 лв за хъски
Пластмасова клетка - 224/280 лв за хъски
Цените на металната така и не разбрах.
Публикувано: 05 August 2007 - 05:53 PM
Цитат
Клетка от плат - 178 лв за хъски
Пластмасова клетка - 224/280 лв за хъски
Цените на металната така и не разбрах.

Публикувано: 05 August 2007 - 07:48 PM

Публикувано: 05 August 2007 - 09:25 PM
Цитат
Кучето, което е наследник на Того от Сепала, легендарния водач на впряга на Леонард Сепала, легенда сибирското хъски се нарича Ad Maiora Shiro.
Собственост е на Юлия Велкова, развъдник JulyVell Siberians, пише тук, в форума под ник Huskypower.
Пълното родословие на Ad Maiora Shiro можете да видите тук.
Прикачени файлове
-
untitled.jpg (48.13K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 05 August 2007 - 09:38 PM

Публикувано: 05 August 2007 - 09:43 PM
Цитат
Цитат
Кучето, което е наследник на Того от Сепала, легендарния водач на впряга на Леонард Сепала, легенда сибирското хъски се нарича Ad Maiora Shiro.
Собственост е на Юлия Велкова, развъдник JulyVell Siberians, пише тук, в форума под ник Huskypower.
Пълното родословие на Ad Maiora Shiro можете да видите тук.
УаУ това куче е много хубаво!Радвам се че в България има наследник на това куче 1super Ако може и желае Huskypower да разкаже повече за кучо
Публикувано: 05 August 2007 - 09:48 PM

Публикувано: 05 August 2007 - 10:58 PM
Едит...
Хаха вижте аз кои снимки съм коментирала на зад в темата... Прекрасен е..
А всъщност на скоро си разглеждах снимките в компа и открих една негова без да зная, че е на именно това куче. Сигурно е от мнооооого отдавна. Тогава не ме интересуваха имена. Само красотата им w)

В приятелството няма породи!
Публикувано: 05 August 2007 - 11:10 PM
Вижте му снимките. Ама не съм сигурна, че са само негови, защото едно хъски е с две сини, а друго със синьо и кафяво око.
JulyVell да каже.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 06 August 2007 - 11:23 AM
Цитат
п.с. Ето и целия ни днешен игрив албум има и малко снимки на най-малките -бебетата на Зизу w)
Аз нямах възможността да пиша, нещо, но днес ми се отвори. Просто нямам търпение, да стане 19 Август, когато аз със сестра ми ще си вземем това шоколадовото момченце от това кучило на Зизу. От снимките се вижда, че е пораснало доста от дата, на която си го запазихме. Лелеее, ще изкипя от радост. bgflag dribble
Публикувано: 06 August 2007 - 04:09 PM
Цитат
Btw Husky Lara, нарисувах Лара, искаш ли да видиш = )
shemet, преставаш ли си да не искам, разбира се, че искам!!!!!! b) b) b)
Ето и подвига от вчера, почнахне да караме "сърф" bl) bl) bl)
Продължаваме с бънджи и водни ски bl) bl)
Прикачени файлове
-
Untitled_1.jpg (73.68K)
Брой сваляния: 42

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +

w) w) w) w) w) w)