Цитат
Уауууууууу, е това вече друго нещо. После кажи, че не е красиво. Супер, нечовешко готино. Щастливец, собствен впряг, през 9 планини в десетата ихаааааа dribble dribble dribble dribble dribble dribble
п.п. Не се шегувам с изложбите, лелел защо винаги грешно ме разбирате, или аз грешно се изказвам. Но това определено е по готини, я ги виж салдурите какви са! И какво пък ме обвиняваш, къде споменах твойте кучета и още повече къде ги пък обидих, егаси и човека, сега пък ме изкара......
Бедната ми детска, наранена душа вече сериозно плаче. Накара детето в мен да рони сълзи. cry2 cry2 cry2 Да накараш едно дете да плаче, благодаря ти много.
И това пък за балите цимент. Тук трябва да си мериш всяка дума, иначе е невъзможно нещо да вземете на шега. Все пак, детската ми душа не се сърди за нищо, тя е приятелски настроена към всичко и към всеки, снимките са много здрави, много ме радват, такова нещо да видиш на живот сигурно е тройно по маниашко, направо целия изтъпнах при мисълта. Влюбен съм в тоя спорт.