Цитат
Цитат
Save_The_World От пишештите тук май само Банско има средствата,терена а и сега вече нужната бройка кучета да си тренира,прави впрягове и т.н. така че по полека с заключенията за изложбените поводи. Похвално е ,че си толкова запален дано е така и след 15 септември b)
Можеш да поговориш с развъдчика на твоето куче и да научиш ценни уроци по това как тренира той с кучето си,навици, опит и т.н. контакта с развъдчика е важен.
Какво пък има общо 15 септември. Аз пак казвам просто съм си запален бе хора, не съм тръгнал да правя впряг и да печеля "Iditarod", просто ми е интересно, радва ме. С едно куче няма да направя впряг, но искам кучто да е куче, между другото да те питам тия кучета дето ходят на изложби тренират ли, всмисъл повече от това да се напрегне и да се качи на изложбения ринг, и да си отвори устата съдията да види дали зъбките са и бели. Дженис тя е още малка, но естествено, че ще се допитам до разбиращ от тия неща, и ще стане от нея куче в истинския смисъл на думата. Ох как чакам с нетърпение, каква хубава дървена шейна си имам, и като стане достатъчно добра 3 бали цимент, абе ще стане спортист от моята сладинка, милинка Дженис!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +