Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 10 March 2006 - 01:20 PM
Публикувано: 11 March 2006 - 01:17 PM
И като стана дума за кастрация мога ли да питам кое е най-здравословно за моето куче да го кастрирам или да му бия инжекции (тя е женска на 6.5 месеца)?
И честит имен ден на всички Тодоровци b) cheers
Публикувано: 11 March 2006 - 01:22 PM
искам да ви попитам знаете ли къде в София има училища за кучета , как ги обучават там, има ли някакво ограничение за възрастта и породите?
нашата Тайра слуша доста, умна е и запаметява бързо команди, но ми е интересно да науча може ли да се заведе в такова училище , например събота и неделя - или водят само кучета от големите породи?
ако може да ми кажете и дали знаете за подобно училище в района на В.Търново и евентуално цените?
доста въпроси зададох angelpik но се надявам да помогнете victoryVVV мерси b)
поздрави от нас с Тайра на всички красиви хъскита !!!super best
nok d) w)
Публикувано: 11 March 2006 - 08:39 PM
Цитат
И като стана дума за кастрация мога ли да питам кое е най-здравословно за моето куче да го кастрирам или да му бия инжекции (тя е женска на 6.5 месеца)?
И честит имен ден на всички Тодоровци b) cheers
Ами като цяло повечето неща са слухове....разгледай темите от Къща на кучето ,там доста обширно се разнищва този въпрос
Айде утре ще пиша по подробно,че днес имам именяци drink
Публикувано: 15 March 2006 - 12:26 PM
Но специално за теб пресни,пресни снимки от Москва на Найти и "татко и " сега тренират скиджоринг....Найти се оказа ,че имала голям хъс за работа. Да ни е жива и здрава w)
Прикачени файлове
-
Naity_skijoring.jpg (30.81K)
Брой сваляния: 73
Публикувано: 15 March 2006 - 01:17 PM
Цитат
Поласкана съм. w) w) w) 1super 1super 1super 1super 1super Найти е станала страхотно куче.Хъс за работа беше сигурно че ще има.Да е жива и здрава и дълги години да е "на работа" 1super w) w) w)
Публикувано: 16 March 2006 - 01:36 PM
Всъшност имам още едно въпросче"НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ СКОРО ИМА ИЗЛОЖБА И КЪДЕ???"Аз преди да се сдобия с този красавец е воден на изложба като бебе и има грамота за "най-перспективно бебе" и затова ми се иска ако има изложба пак да го заведа 1super
Благодаря предварително 1super
Прикачени файлове
-
bondimir.JPG (40.23K)
Брой сваляния: 66
Публикувано: 16 March 2006 - 02:04 PM
ето ти линк към клуба има онлайн записване ама срока е към края си !!!!
Северни кучета
Успех и дано се видим там 1super
Публикувано: 17 March 2006 - 02:34 PM
victoryVVV И така съвсем на шега си го купих когато беше почти на 5 месеца и вече 3 месеца си го гледаме,много бързо свикна с нас и навсякъде е с нас,почти никога не го оставяме сам!!! victoryVVV
oleeee Но е голям беладжия,постоянно прави бели и то само когато е сам,уж всичко е прибрано ,а той все намира нещо,което да изгризе и да накъса oleeee
А тази снимка показва какъв е любопитко dribble все гледа през прозореца какво става навън,да не изпусне нещо
Прикачени файлове
-
bondcho.JPG (32.31K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 17 March 2006 - 07:38 PM
Супер сладурско е момчето
rungrey