Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#561 Потребителят е офлайн   petkox_ray Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2006 - 07:51 PM

4естит празник :) ;)

#562 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2006 - 09:12 AM

bravoS

l)Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#563 Потребителят е офлайн   d0gyyy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 March 2006 - 02:32 PM

ахахаха карелка снимката е супер файска bravoS
искам да питам, моето хуски страшно много се страхува от деца имам чувството че преди да го вземем е било тормозено и сега е толкова наплашена, че просто незнам лятото как ще се справя при положение че има толкова много деца навън s). Някои може ли да ми каже дали това след време като стане по-голяма ще се промени понеже тя сега е на 6.5 месеца и има ли начин да го преодолее тоя страх.

#564 Потребителят е офлайн   Елен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2006 - 02:46 PM

karelka,
добро решение за августските горещини! (love)
User's Signature

Качена снимка

#565 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 09 March 2006 - 06:29 PM

Цитат

ахахаха карелка снимката е супер файска  bravoS 
искам да питам, моето хуски страшно много се страхува от деца имам чувството че преди да го вземем е било тормозено и сега е толкова наплашена, че просто незнам лятото как ще се справя при положение че има толкова много деца навън  s). Някои може ли да ми каже дали това след време като стане по-голяма ще се промени понеже тя сега е на 6.5 месеца и има ли начин да го преодолее тоя страх.

Здрасти ,като собственик и на двата вида / дете и хъскита / като цяло намам проблеми но преди време се сбъсках със следната ситуация oleeee
Една от женските ни кучки по принцип е силно привързана към мен и само ходи след мене навсякъде из двора..... и поминалото лято синът ми Теди /тогава на 5г / реши ,че точно с нея ще си играе на гоненица и не я оставяше на мира ouu и тя за отрицателно кратко време се наплаши от него и го избягваши само да го види и беж.....И аз приложих следната " техника " ,която даде страхотен резултат. Първо естествено трябваше да набия в главата на Теди,че Ейнджи е по деликатна,че не и е приятно и т.н. и че към нея трябва да подхожда полека с мила дума,да си подаде ръката да я подуши и да ни я дразни b) И така лека полека тя го допусна до себе си и той се научи да общува с нея.
Така,че може би трябва да намериш детенце,което умее да общува да по внимателно с твоето хъски.И така тя лека полека да свикне с детското присъствие а също може и лятото ако ти е възможно да избягваш детските площадки .....има и доста истерични родителки ,които допълнително могът да ти стресират кучето s)
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#566 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2006 - 11:07 PM

Тази снимка многоооо ми хареса и реших просто да я споделя w)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#567 Потребителят е офлайн   d0gyyy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 March 2006 - 11:43 PM

NORTH FACE мерси много за информацията и аз за това си мислех, но трябва доста да я успокоявам защото приближи ли някое дете на 3 метра и тя почва да се дърпа сякаш ще я колят и скимти. Един път пробвах да я задържа малко повече сред деца (разбира се имам предвид децата бяха на няколко метра от нас) и я накарах да седне и клекнах до нея и почнах да и говоря и да я успокоявам а тя трепереше цялата и не откъсваше очи от тях. А пък ако почнат да викат тогава вече в никакъв случай немога да я спра - дърпа се зверски, а пък хем е със строг нашийник даже почва да се дави по едно време, но не спира да се опитва да избяга. И затова съм притеснен понеже лятото майка ми ще я извежда по често, а тя сега едвам я удържа, а пък какво ще прави като порасне още незнам.

#568 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 10 March 2006 - 08:08 AM

Цитат

NORTH FACE мерси много за информацията и аз за това си мислех, но трябва доста да я успокоявам защото приближи ли някое дете на 3 метра и тя почва да се дърпа сякаш ще я колят и скимти. Един път пробвах да я задържа малко повече сред деца (разбира се имам предвид децата бяха на няколко метра от нас) и я накарах да седне и клекнах до нея и почнах да и говоря и да я успокоявам а тя трепереше цялата и не откъсваше очи от тях. А пък ако почнат да викат тогава вече в никакъв случай немога да я спра - дърпа се зверски, а пък хем е със строг нашийник даже почва да се дави по едно време, но не спира да се опитва да избяга. И затова съм притеснен понеже лятото майка ми ще я извежда по често, а тя сега едвам я удържа, а пък какво ще прави като порасне още незнам.

bl) Странна работа,горката животинка по това,което казваш яво наистина е имало някакъв сериозен стрес от деца s) Защо не се обадиш да питаш там от където сте я взели за какво точно става дума.....въпреки че като се замисля едва ли някой ще си каже " Детето ги тормози " cl)
Наред с всичко друго трябва да се заемеш и с обучението и две важни неща командите " Ела тук " и " Редом или ред " защото ако майка ти сега едвам я удържа каква остава за после....ако я изтърве и тя се уплаши от някой и хукне..... oleeee oleeee oleeee
User's Signature

Качена снимка

#569 Потребителят е офлайн   d0gyyy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 March 2006 - 01:20 PM

ами с това ЕЛА ТУК никакъв успех за сега прави си каквото си иска и имаме голям проблем, много рядко я пускам и гледам това да става само на места където няма други кучета че тогава повече ме слуша иначе има ли друго куче и все едно сам си се разхождам въобще не ми обръща внимание s). Иначе с вървенето си въври спокойно вече и не се дурпа, затова няма проблем, но уплашили се от някой незнам дали с тази команда ще мога да я спра, просто стреса за нея е много голям s). А пък от там от където я взехме то беше едно много малко селце и просто то там нямаше никаква възможност да се гледат деца и стопаните им бяха руснаци и нямаха деца (ама това е мое мнение и не съм много сигурен b) дали наистина е така).

#570 Потребителят е офлайн   d0gyyy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2006 - 01:17 PM

искам да ви питам, дали някой знае нещо за този закон който ще влиза от Май месец за домашните любимци. Моятя информация до момента е че всички домшни животни ще трябва да се кастрират ако не се направи това ще се плащат годишни такси от порядъка на между 100 до 200 лв.
И като стана дума за кастрация мога ли да питам кое е най-здравословно за моето куче да го кастрирам или да му бия инжекции (тя е женска на 6.5 месеца)?

И честит имен ден на всички Тодоровци b) cheers

#571 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2006 - 01:22 PM

здравейте r)
искам да ви попитам знаете ли къде в София има училища за кучета , как ги обучават там, има ли някакво ограничение за възрастта и породите?
нашата Тайра слуша доста, умна е и запаметява бързо команди, но ми е интересно да науча може ли да се заведе в такова училище , например събота и неделя - или водят само кучета от големите породи?

ако може да ми кажете и дали знаете за подобно училище в района на В.Търново и евентуално цените?

доста въпроси зададох angelpik но се надявам да помогнете victoryVVV мерси b)
поздрави от нас с Тайра на всички красиви хъскита !!!super best
nok d) w)

#572 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2006 - 08:39 PM

Цитат

искам да ви питам, дали някой знае нещо за този закон който ще влиза от Май месец за домашните любимци. Моятя информация до момента е че всички домшни животни ще трябва да се кастрират ако не се направи това ще се плащат годишни такси от порядъка на между 100 до 200 лв.
И като стана дума за кастрация мога ли да питам кое е най-здравословно за моето куче да го кастрирам или да му бия инжекции (тя е женска на 6.5 месеца)?

И честит имен ден на всички Тодоровци b) cheers

Ами като цяло повечето неща са слухове....разгледай темите от Къща на кучето ,там доста обширно се разнищва този въпрос

Айде утре ще пиша по подробно,че днес имам именяци drink
User's Signature

Качена снимка

#573 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 11:54 AM

1super North face Ще пишеш ли 1super 1super Естествено ако имаш време.
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#574 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2006 - 12:26 PM

Рoli съжелявам....все не остава време s) Но като се поосвободя ще пиша този форум е като вграден в мен l)
Но специално за теб пресни,пресни снимки от Москва на Найти и "татко и " сега тренират скиджоринг....Найти се оказа ,че имала голям хъс за работа. Да ни е жива и здрава w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#575 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 01:17 PM

Цитат

Но специално за теб пресни,пресни снимки от Москва на Найти и "татко и " сега тренират скиджоринг....Найти се оказа ,че имала голям хъс за работа. Да ни е жива и здрава w)

Поласкана съм. w) w) w) 1super 1super 1super 1super 1super Найти е станала страхотно куче.Хъс за работа беше сигурно че ще има.Да е жива и здрава и дълги години да е "на работа" 1super w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#576 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 01:37 PM

North face Защо нямаме специален форум за хъскито? s)
User's Signature

Качена снимка

#577 Потребителят е офлайн   kostov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2006 - 09:07 PM

съжалявям че снимката е толкова голя но не знам от къде и как да я намаля;ако някой може да ми обясни как става ще съм му много благодарен:))))

#578 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 07:21 AM

Здравей kostov .Страхотно куче!!!!!! w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#579 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 07:28 AM

Ето смени снимките.Аз съм я намалила ти само ги смени.Ето от тук се научи.ТУК

Прикачени файлове

• Прикачен файл  _____.jpg (110.23K)
    Брой сваляния: 70

User's Signature

Качена снимка

#580 Потребителят е офлайн   kostov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2006 - 01:36 PM

Поли благодаря ти за съвета super best ако се сетя нещо друго пак ще ви пиша!!!
Всъшност имам още едно въпросче"НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ СКОРО ИМА ИЗЛОЖБА И КЪДЕ???"Аз преди да се сдобия с този красавец е воден на изложба като бебе и има грамота за "най-перспективно бебе" и затова ми се иска ако има изложба пак да го заведа 1super
Благодаря предварително 1super

Прикачени файлове

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена