Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#6281 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 October 2007 - 04:29 PM

Да наистина пробвайте, защото се става луд покрай туй варене. Един път чаках вечерта до към 23 да сваря едно сурово пуешко, а го сложих да се вари към 18ч.  :- Оставям на страна това че след 2-3 дена пак. Един път ми се случи че в магазина (животински магазин) нямаше нито пуешко, нито телешко, нито обезкостена кайма за животни. Хванах се за главата, ами сега какво?! Взех това което имаше в магазина с най много месо на него. Е свърши за....3 дена. Тогава си казах, край с пуешките истории минаваме на гранули, като преди това ми се накараха много (за което благодаря  :wub: ) Мнооого късмет ви пожелавам, после да кажете как се развива, и да ви предупредя ЩЕ ВИ ОТНЕМЕ МНООГО ВРЕМЕ, но търпение!!! Ще стане все някога  :rolleyes:  :huh:
User's Signature

http://www.vbox7.com/play:d880ab65

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#6282 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 October 2007 - 04:38 PM

Пробвах скякави гранули и не ги иска Чери ( не Чари )
и сега сме варя й сякви неща - Фенери , Шийки , телешко
и т.н с варени ориз , моркови , фиденце , пилешко булионче и някои
видове консерви , понякога й давам и по едно яйчице..

#6283 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 05:06 PM

Да за яйцата ми казаха че са много полезни, както и млечни продукти, ние също от време на време даваме варено яйце, сиренце и мноооого плодове и зеленчуци. За ГРОЗДЕ, ябълки, краставици, домати, пипер си умираме  :o :rolleyes: Но главното в менюто ни са гранулите, каквото и да даваме друго.  ;) Zein пробвахте ли от ройал канин или хилс, казаха ми че в момента хилс са най добрите, но и не са много евтини. Ние сме на ройал и съм много доволна. Може би не сте улучили вида гранули за нея. Пробвайте от всичко и дано уцелите десятката, само да не и се разбута стомахчето, че тогава става лошо  :( :(
User's Signature

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#6284 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 05:31 PM

Роси благодарим. Някой още ще ходи ли на изложбата в неделя?

Zein, пробвай с Hill`s. А пък който не яде си ляга гладен. Все някой път ще прояде гранули, а за добавка към тях е добре фенери, пил. глави и т.н. Виж тук. Има изброени добрите храни, които се продават на бълг. пазар.

#6285 Потребителят е офлайн   ySn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 06:33 PM

Цитат

Цитат

ySn, както знаеш в старият форум не можеше повече от една снимка в пост. Така, че грешката на Поли е съвсем основателна. ;)

Ние сега тръгваме до БРФК и евентуално до БКК Северни кучета (ако работи) и да дадем заявка за САСIB София в Неделя. Дано всичко да мине добре и да не ни връщат за нещо. :yahoo:

ySn В този форум съм да пиша за кучето си, а не да трупам мнения!Сега забелязах опцията и се поправих!С най-добри чувства:Поли
Bini Дано всичко мине по вода със записването,а в Неделя ще стискаме палци!

И моите чувства са най-добри, съжалявам може би съм се изказал грубо :'( Извинявам се

#6286 Потребителят е офлайн   sheme7a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 08:41 PM

Интересува ме даби някой знае от къде да си поръчам кучешка торта или да предложе какво мога да сложа в нея че да се направя сам.Все пак Сара на 20 сатава на 1 годинка  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6287 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 08:52 PM

Цитат

Keri14, ако е въпрос до вкус то и храната от 50 ст на кило ще я харесат много кучета. Важното е дали е добра храната или не и тогава вече можеш да избереш от безброй вкусове.
Lub0^, Прешъс е на 4 месеца и малко.
Незнаех на колко месеца е. На моя зъбите му почнаха да падат към 4 и половина, 5. До 6тия месец бяха изпадали всички, а сега само като че ли го сърбят..
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#6288 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 11 October 2007 - 09:02 PM

Цитат

Здравейте всички.От 1-2 седмици имаме страхотни проблеми с яденето, просто не й харесва нищо!Ни суха храна, ни консерви...месце да има ;D ОК, обаче не може непрекъснато саламчета, кренвиршчета...а гладна може да си седи с дни!Забъркам ли консерва с кубчета хляб, много старателно облизва хлебчетата, изяжда всичкото месце, а хляба...си стои така.Преди си изяждаше всичко, нахвърляше се върху яденето, а сега?Моля, дайте ми съвет какво да правя, вече сериозно се притесняваме вкъщи :(

Наскоро имахме подобен проблем....и оказа се че една от муцунките ни има проблем с венците и затова отказва сухата храна,кучешки пастети и кво ли още не. Проверете и това.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#6289 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 10:39 PM

Благодаря на всички за отговорите!  :blink: Преди два дни бяхме на преглед, всичко си е наред, венци, зъби...явно е инатене някакво :rolleyes:

#6290 Потребителят е офлайн   Arizona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 10:50 PM

Цитат

Poli и аз не съм видяла къде е тази опция за повече снимки? Не че ги имам кой знае колко...а Никита си е красавица!  :wub:  :samodovolen:
След кой месец може да се стане член на БКК Северни кучета и как става въобще тази процедура за кучетата /и техните стопани/, които не са от София? Ако не ви затруднявам - пишете моля.  :blink:

За членството в БКК"Северни кучета"
Всеки любител и собственик на куче от 5 породна група може да стане член на клуба.
За живеещите в София сбирките на клуба са всеки четвъртък от 19.00 до 21.00 часа
на ул.Дунав 7 кафе Ибис-намира се посока паметника Левски улицата зад Датското  посолство.Там на място може да се запознаете с правилниците и устава на клуба.Да попълните молба за членство и да платите членския внос- 15-встъпителен+20 годишен.
 За живущите извън  София молба зя членство чл.внос се изпращат на адрес:
   София 1574 жк.Христо Смирненски. Бл 44 Вх Д ап 67
      Катя Драганова Петрова
За клубната изложба подробности има в темата за Изложби много надолу.Има и заявки.
 Заявки изпращайте на емайл :ndavidovska@yahoo.fr;vabank@mail.bg,zashtoto v momenta klubnija sajt ne raboti
User's Signature

Golden Nicol kennel

#6291 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 08:06 AM

Добро утро на всички.  :blink:
Искам да попитам нещо....Другата седмица почваме разходките с Бленика (събота) мисля да я разкарвам цял ден за да свикне, но хубаво ли ще е на другият ден (неделя) да я събера с братчето и който също е от моят град?? Рано ли е или...
Поздрави на всички сибирци  :wub: :wub:
User's Signature

#6292 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 08:24 AM

Цитат

Добро утро на всички.  :blink:
Искам да попитам нещо....Другата седмица почваме разходките с Бленика (събота) мисля да я разкарвам цял ден за да свикне, но хубаво ли ще е на другият ден (неделя) да я събера с братчето и който също е от моят град?? Рано ли е или...
Поздрави на всички сибирци  :wub: :wub:
Д колкого знам докато са малки не е хубаво да се натоварват толкова много, че за цял ден, освен ако не е метафорично де. А за братчето аз онзи ден видях на моя дзвер брата единствения, останалите са му сестрички.. и като че ли се познаха а защо не го събереш незнам какво може да им стане :blink:
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#6293 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 08:28 AM

хахаха, между другото мислех доста да я разкарвам, ама на два пъти, сутрин и вечер. И аз не знам какво може да им стане, но все пак, са си дребосъци и... ;)
User's Signature

#6294 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 09:32 AM

Цитат

Интересува ме даби някой знае от къде да си поръчам кучешка торта или да предложе какво мога да сложа в нея че да се направя сам.Все пак Сара на 20 сатава на 1 годинка 

Здравейте!Ето какво намерих в един ку4ешки сайт.Дано да Ви е от помощ-и 4естито на Сара! :wub:

Цитат

Хайде и аз да се включа в кулинарната тема. Имах намерение да пусна нова тема за идеи за кучешки торти. Знам, че има майсторки във форума, но и тук става. Това е тортата за втория рожден ден на Рекс. Съвсем здравословна - пилешко, ориз, моркови и украсата - и тя от кучешки елементи. Стигна за два пъти - половината за вечеря, половината за закуска на другия ден. Питаше и за още, ама.................За третия рожден ден ще правя по-голяма. 

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#6295 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 09:40 AM

sheme7a,oще рецепти на този адрес!Дано да намерите нещо,което да Ви се хареса и да може да приготвите разбра се ! ;D

http://bglabrador.bo...-0-0-1178123271
User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#6296 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 10:20 AM

Здравейте, пак  ;)
От доста време вече упорстваме с Бленика да направим най добрата си стойка, както и да изпълняваме други команди. Ето засега как се справяме със стойката.  ;) North face ни посъветва да тренираме само на земя и ето, дано е по добре ;) Благодаря ти и много поздрави на всички ;)

Прикачени файлове

User's Signature

#6297 Потребителят е офлайн   sheme7a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 10:42 AM

Ето я и моята гъдинка.На две от снимките се опитваме да застанем в стойка но не много успешно :blink:

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#6298 Потребителят е офлайн   sheme7a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 10:51 AM

Цитат

sheme7a,oще рецепти на този адрес!Дано да намерите нещо,което да Ви се хареса и да може да приготвите разбра се ! ;D

http://bglabrador.bo...-0-0-1178123271

Мерси много за полезната информация сега остава да дойде големият ден и да видим как ще се справя с тортата.
User's Signature

Качена снимка

#6299 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 11:01 AM

Сара е мноооого красива и много сладка  :wub: , душичка да ти е живо и здрава и да празнувате ощеее мнооого рожденни дни с тортички свещички и шапчици  :yahoo: :yahoo:
User's Signature

#6300 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 11:17 AM

Rositoo Според мен това е доста сполучлива стойка!Браво!!!
sheme7a Сара расте и хубавее,дано да продължава така!
П.П.НЯкой знае ли от къде в Русе мога да взема изложбен повод?
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни