Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 29 October 2007 - 12:43 PM
Ами тя Лара явно е много спокойна и търпелива-браво. Аз не мога да си представя Тара така да седи послушно и да чака да я контим.Още е едно малко диваче, много пъргаво и игриво-по цял ден няма спиране.Поздрави от мен :palqcho:
Публикувано: 30 October 2007 - 09:44 PM
Прикачени файлове
-
Vani_chereshki.jpg (58.98K)
Брой сваляния: 288 -
chereshki.jpg (87.87K)
Брой сваляния: 292 -
Kiti_Zizu_Ari.jpg (53.26K)
Брой сваляния: 296
Публикувано: 30 October 2007 - 10:16 PM
Ето и една спяща снимка от нас с кални лапи. Тъкмо я хванах преди да се събуди.
Прикачени файлове
-
DSC00285idhaoun.JPG (192.49K)
Брой сваляния: 37 -
DSC00285idhaoun.JPG_thumb (46.2K)
Брой сваляния: 24 -
DSC00285idhaoun.JPG_thumb (46.2K)
Брой сваляния: 22
Публикувано: 01 November 2007 - 10:31 AM
Bini това е и нашата любима поза за спане ;D ;D ;D
Нямах представа, че Хъски са такива любители на череши,, направо се изненадвам North face-красиви са и изглеждат интелигентно в тези пози на черешояди. :yahoo: Тара много обича грозде, лови зърната във въздуха.Понякога по този начин, във вид на игра й давам и гранулите.Особено когато не ги яде с мерак-така успявам да я излъжа.Поздрави
Публикувано: 01 November 2007 - 11:23 AM
Публикувано: 01 November 2007 - 04:40 PM
Вчера разходката ни беше съчетана с празнуването на Вси Светий :tikva: :tikva: :tikva: Та сложихме си шапката и излязохме. Всички много ни се радваха, но колуминацията беше един черен френски булдог с огнено червена мантия и рога... ^_^, просто ни засенчи .. B)
Дадох и един балон днес да си го спука с кеф, но преди това каква игра падна само ... за първи път я виждам да ходи на два крака толкова дълго и си подхвърля балона с нос, после си го захапа лекичко за възелчето, ходи гордо с него, но финално го спука B)
Публикувано: 01 November 2007 - 07:32 PM
(настъргва се към 100 гр. кашкавал в гранулираната храна и понеже е трудно да се изядат само кашкавалчетата ... се изяждат и гранулките) Може и с други неща, не само с кашкавал.

JulyVell Siberians
Публикувано: 02 November 2007 - 01:42 PM
Bini ние също спим в такива измислени пози, предполагам всички са така :P Ние най много от всичко обичаме да стоим в поза жабче ;D Каквото и да правим, да чакаме, изпълняваме команда легни или просто спим, това ни е най любимата поза. Мене страшно много ме кефи, много ми е сладка :wub: :P
Между другото вече минахме на Педигри (джуниър). Препоръчаха ми ги (Bini много благодаря :wub: :->) ) Само че не знам по колко да давам- за ден и едно ядене. Тъй като ги смесвам или със Ройал Канин или Гран форма. Гран формата в момента ни свършва, за това ще почваме само на Педигри и Ройал, докато не вземем, което сигурно няма да е скоро :huh:
Ако някой знае колко трябва да е дневната дажба за Педигри джуниър ще съм благодарна ако ми помогне. ;) ;)
Също така кое ще е по добрият вариант, да смесвам гранулите или да давам само от един вид :- :-
много поздрави от нас :wub: :wub:
Прикачени файлове
-
P1020358.JPG (725.53K)
Брой сваляния: 31 -
P1020358.JPG_thumb (181.79K)
Брой сваляния: 17 -
P1020366.JPG (719.48K)
Брой сваляния: 32 -
P1020366.JPG_thumb (105.44K)
Брой сваляния: 23 -
011.jpg (26K)
Брой сваляния: 34 -
011.jpg_thumb (45.63K)
Брой сваляния: 20

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 02 November 2007 - 05:45 PM

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 03 November 2007 - 11:56 AM
Извеждам я с още три кучета (лаб., рогвайлер, риджбек и тримата малки, но по-големи от нас), с които много си играе, но като и давам награда, само някой да припари тя му се зъби и напада :o . Преди не правеше така, а и трите други кучета дават всичко, без да хапят и ръмжат.
Тя иска всичко за нея, дори не могат да играят с шише или нещо такова, защото тя им се кара, взима го и не им го дава, после следователно се карат, защото другите искат да играят, тя не им дава. Ако няма храна и странични предмети няма проблем, най-желаната компания сме, пълна с енегрия, но има ли.. :rolleyes: . Не искам това да се засили с времето.. :(
Също е и ревнива, което според мен е нормално. Като тръгна да давам на друго куче тя идва и почва да си играе с него за да не му дам. ;D
Това с с хапането и ръмженето го прояви след срещите ни с Оникс. Тя Оникска не дава да я припарват като яде нещо, пък камоли за вода. Хапе Прешъс и я гони, иначе тя (Прешъс) я пускаше да пие от нейната купа, но Оникс пийне ли веднага я гони и ръмжи.
Голдънчето е в нас е идвало, Прешъс си даваше от водата, двамата си пиеха, спаха и ядяха заедно сега не. Не му дава, хапе го и го гони и така се карат на края. :(
Докато с хората изобщо не е така. Дава дори непознати да и бъркат в купата, дават да и я взимат. Дружелюбна е и с хората, които я гонят като отива да им се радва.
Какво да правя? :huh:
Публикувано: 03 November 2007 - 02:58 PM
Браво - чудесни снимки: Тара никога не е спала, нито стояла в този поза, може би не й е удобна. ;D ;D ;D
Bini и ние си имаме компания от 3-4 малки кученца, по -малки от Тара.Тя определено доминира и не им дава да й пипат нещата, ръмжи и си ги стиска в зъбите.Дори я усещам, че не й е никак приятно, ако те дойдат на територията, която тя счита за нейна.Като се приближат до офиса, където й е водата и където си лежи, тя започва една доста агресивна игра с тях, поваля ги с ръмжене и ги затиска с тежестта си.Стигало се е дотам, че се намесвам, за да ги разтърва, понеже кученцата квичат жално с подвити опашки, притиснати в ъгъла от Тара.
Иначе към хората е дружелюбна, но много много не дава да я пипат и галят.Започна да отбягва тези ласки, особено ако са прекалени, просто отскача от човека и бяга около него.
Притеснява ме от вчера една раничка на нослето й малко странично-стои като обелена кожичка и е зачервена.Дали е наранена, одраскана или е някакъв особен обрив-не зная.Ако не мине до понеделник-ще я водя на ветеринар.Поздрави
Публикувано: 03 November 2007 - 03:41 PM
Цитат
Извеждам я с още три кучета (лаб., рогвайлер, риджбек и тримата малки, но по-големи от нас), с които много си играе, но като и давам награда, само някой да припари тя му се зъби и напада :o . Преди не правеше така, а и трите други кучета дават всичко, без да хапят и ръмжат.
Тя иска всичко за нея, дори не могат да играят с шише или нещо такова, защото тя им се кара, взима го и не им го дава, после следователно се карат, защото другите искат да играят, тя не им дава. Ако няма храна и странични предмети няма проблем, най-желаната компания сме, пълна с енегрия, но има ли.. :rolleyes: . Не искам това да се засили с времето.. :(
Също е и ревнива, което според мен е нормално. Като тръгна да давам на друго куче тя идва и почва да си играе с него за да не му дам. ;D
Това с с хапането и ръмженето го прояви след срещите ни с Оникс. Тя Оникска не дава да я припарват като яде нещо, пък камоли за вода. Хапе Прешъс и я гони, иначе тя (Прешъс) я пускаше да пие от нейната купа, но Оникс пийне ли веднага я гони и ръмжи.
Голдънчето е в нас е идвало, Прешъс си даваше от водата, двамата си пиеха, спаха и ядяха заедно сега не. Не му дава, хапе го и го гони и така се карат на края. :(
Докато с хората изобщо не е така. Дава дори непознати да и бъркат в купата, дават да и я взимат. Дружелюбна е и с хората, които я гонят като отива да им се радва.
Какво да правя? :huh:
Започва да иска да доминира. Нормално е за тази възраст, скоро и по-зле може да стане, какво да правиш ... хормони.
При всяко положение не толерирай това поведение, ако искаш да може да контактува с кучета и да играе не само с познатите и приятелчета. Трябва да и се караш, да я тупваш ако се наложи и да показваш, че просто няма да и мине номера и това което прави не е добревъв всеки един момент, без да "се разсейваш" понякога. Срещай я с повече кучета, показвай и че има наградки и за нея, но и за тях, не толерирай тази рвност, нека всички играят с играчките. Нормално е да си ги пази иначе. Радвай се на други кучета в нейно присъствие, не я игнорирай, но ако проявява агресия я поставяй на място веднага.
Моите кучета не ревнуват, те знаят че има всичко и за всеки и просто искат да бъдат галени. Бъди оптимистка, не се шашкай, има женски, които са "по-сприхави" по принцип.

JulyVell Siberians
Публикувано: 03 November 2007 - 05:55 PM

JulyVell Siberians