Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 16 May 2006 - 05:44 PM
Злати ,
Последно ще съдиш ли в Асеновград, защото вече ни съди Сунчица Лазич ?
Надявам се да се видиме ,също така чакаме Бонд и много се надяваме и той да дойде.
До собствениците на Бонд : Знаете ли , че той е бил на изложба в Пловдив и има оценителен лист , даден ли ви е от предишния собственик? Ако не е , го искайте !
Бил е в клас бебе и е оценен като по добрия в сравнение с един от неговите братя.
Поздрави от Яграл ( Ричи ).
Надявам се да се видиме ,също така чакаме Бонд и много се надяваме и той да дойде.
До собствениците на Бонд : Знаете ли , че той е бил на изложба в Пловдив и има оценителен лист , даден ли ви е от предишния собственик? Ако не е , го искайте !
Бил е в клас бебе и е оценен като по добрия в сравнение с един от неговите братя.
Поздрави от Яграл ( Ричи ).
Публикувано: 16 May 2006 - 06:02 PM
Цитат
Злати ,
Не,няма да съдя ;) .....последно l)
Публикувано: 16 May 2006 - 08:34 PM
Да знаем че бил на изложба и че има оценителен лист дадоха ни го b)
Само че няма да можем да дойдем до асеновград защото тогава съм дежурен а и приятелката ми има изпит в свищов и затова:((((
Но гледахме другите дати за изложбите и вече ще се подготвяме малко по от рано и да се надяваме че няма да отсъстваме 1super
А на вас iveta 2 и вашия красавец успех и дано вземете някоя наградка 1super
Само че няма да можем да дойдем до асеновград защото тогава съм дежурен а и приятелката ми има изпит в свищов и затова:((((
Но гледахме другите дати за изложбите и вече ще се подготвяме малко по от рано и да се надяваме че няма да отсъстваме 1super
А на вас iveta 2 и вашия красавец успех и дано вземете някоя наградка 1super
Прикачени файлове
-
B.JPG (27.6K)
Брой сваляния: 68
Публикувано: 18 May 2006 - 09:46 PM
d)
Прикачени файлове
-
DMC_0006.JPG (65.4K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 19 May 2006 - 05:35 PM
Здравей,petkox_ray Мнго ти е пораснал чаровника 1super
Направи ми впечатление интересния нагръдник r) Защо го водиш с такъв тип?
Ако искаш може да го обсъдим тук на форума а и ако не се лъжа някъде назад в темата сме писали пак за натоварването и видовете нагръдници ако искаш разрови се 1super
Направи ми впечатление интересния нагръдник r) Защо го водиш с такъв тип?
Ако искаш може да го обсъдим тук на форума а и ако не се лъжа някъде назад в темата сме писали пак за натоварването и видовете нагръдници ако искаш разрови се 1super
Прикачени файлове
-
f858bb8499a3_malka.jpg (21.73K)
Брой сваляния: 75
Публикувано: 19 May 2006 - 05:48 PM
Цитат
наистина с каква каишка е подходяща за хъскито и аз искам да разбера worthy worthy worthy
r) според моето скромно мнение за ежедневието хъскито е добре да бъде с каишка на врата лично аз препоръчвам от тип платнени или алпиниско въже.Металните са кофтти оставят сив отенък винаги по козината.
А когато искаш да тренираш с хъскито си моето мнение взимаш си нагръдника в раничка и като стигнете поляната слагаш го и примерно да тегли гума или шейна /зимно време / или с колело и като приключите с тренировката пак сменяш с каишка за врата.
Така изглежда нагръдника за хъски и то даже не е само за хъски този тип нагръдници тежеста и натоварването се разпределят равномерно по цялото тяло.
Прикачени файлове
-
nagradnik_husky.jpg (3.23K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 20 May 2006 - 10:25 PM
Публикувано: 20 May 2006 - 10:27 PM
малко я полегнах май!!! drink
Прикачени файлове
-
_______1_.jpg (82.88K)
Брой сваляния: 67
Публикувано: 21 May 2006 - 09:21 AM
Вчера и втория мъж от кучилото отпътува за Сливен d)
Искам да споделя с всички вас, радостта ми в какви добри ръце попада Клондайк w) Поли /North Lighte от форума / е едно прекрасно момиче, обожаващо кучетата, имащо търпение да изчака Клондайк от февруари месец и сега предполагам той ще я дари с мнооого целувки (love) (love) (love)
Поли за нас е изключетелна радост и удоволствие, че Клондайк е при теб 1super
Успех

тук вече Клондайк дава първата целувка на кака си w)

(love) (love) (love)
Искам да споделя с всички вас, радостта ми в какви добри ръце попада Клондайк w) Поли /North Lighte от форума / е едно прекрасно момиче, обожаващо кучетата, имащо търпение да изчака Клондайк от февруари месец и сега предполагам той ще я дари с мнооого целувки (love) (love) (love)
Поли за нас е изключетелна радост и удоволствие, че Клондайк е при теб 1super
Успех

тук вече Клондайк дава първата целувка на кака си w)

(love) (love) (love)