Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 12 October 2006 - 08:34 AM
Цитат
Пожелавам скорошно оздравяване на всички грипави!!! Билков чай и топло легло до тогава drink oo
И едно хъски да се гушим .. l)
Но хайде да не пишем излишни постове. b)
Някакви изложби скоро очакват ли се?
;)
Във Варна никога ли не се проведжат такива мероприятия .. искам да посетя някой път подобна изложба. w)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 12 October 2006 - 10:30 AM
Цитат
Ами май не се провеждат във Варна поне аз не съм разбрал да е имало а пък там живея.
Напротив ! Тази година имаше големи изложби в Камчия, три дни с участието на много кучета. Миналата година имаше изложби в Варна също.
Така че .. ако има желание да посещавате изложби, не би трябвало да ви е проблем. Има изложби и в Добрич и Силистра.
Публикувано: 12 October 2006 - 01:56 PM
Цитат
Цитат
Ами май не се провеждат във Варна поне аз не съм разбрал да е имало а пък там живея.
Напротив ! Тази година имаше големи изложби в Камчия, три дни с участието на много кучета. Миналата година имаше изложби в Варна също.
Така че .. ако има желание да посещавате изложби, не би трябвало да ви е проблем. Има изложби и в Добрич и Силистра.
кога е изложбата в силистра защото ми е близо до Русе и може да дойда.Дано се срещнем.Някой ще ходи ли на нея.
Публикувано: 12 October 2006 - 02:11 PM
За който се интересува превод на български за наследствените заболявания при сибирското хъски преводът е направен от Елена Павлова р-к Вабанк наследствени заболявания
Публикувано: 12 October 2006 - 08:08 PM
Цитат
НАПУКИЗЪМ
Това е може би дори по-важна черта в характера на хъскито, отколкото склонността му към бягство, а някак внимателно се заобикаля, когато става дума за породата. Е, добре, хъскито обожава да прави напук. То не е обидчиво животно, нито пък е голям ревнивец... но си отмъщава радостно, редовно и с присъщата му безконечна енергия - и си отмъщава за всичко, което според изтънчените му възприятия евентуално би могло да го засегне. С други думи: излизате за три секунди от стаята и я намирате с краката нагоре, защото... ами, не сте дали на кучето да се качи на масата, примерно. Сега обаче вашата маса е увенчана с красив, ароматизиран подарък, а на леглото има прекрасна мокра локва. Или на килима. Или пък, между другото, едната ви чисто нова обувка е с чисто нов дизайн, а другата е унищожена безследно. Разни такива неща...
Това е може би дори по-важна черта в характера на хъскито, отколкото склонността му към бягство, а някак внимателно се заобикаля, когато става дума за породата. Е, добре, хъскито обожава да прави напук. То не е обидчиво животно, нито пък е голям ревнивец... но си отмъщава радостно, редовно и с присъщата му безконечна енергия - и си отмъщава за всичко, което според изтънчените му възприятия евентуално би могло да го засегне. С други думи: излизате за три секунди от стаята и я намирате с краката нагоре, защото... ами, не сте дали на кучето да се качи на масата, примерно. Сега обаче вашата маса е увенчана с красив, ароматизиран подарък, а на леглото има прекрасна мокра локва. Или на килима. Или пък, между другото, едната ви чисто нова обувка е с чисто нов дизайн, а другата е унищожена безследно. Разни такива неща...
Чак толкова ли са неизпълнителни и непукисти хъскитата? bl)
Тази част от статията много ме притесни .. като изключим болестите.
Ако е ЧАК толкова непослушно и неизпълнително .. не че ще го ползвам като някаква манипулативна играчка "седни" "стани" .. s)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 12 October 2006 - 08:19 PM
Цитат
Пълни измишльотини,от къде го цитираш това???Всичко си зависи от собственика. oleeee
http://vabank.dog.bg/bg-husky4.htm
North Face e дала линк към статията в предната страница на темата.
Превода е на Vabank.Май се вманиачавам нещо .. s) От собственика си зависи и то много.

Публикувано: 12 October 2006 - 08:29 PM
Няма такова нещо дето цитират.Много кучета от различни породи имат склонност да си отмъщават,но пак си зависи от стопанина.Процента при хъскитата е същия ,както при други породи.А, че северните породи са своенравни е съвсем друг въпрос и тук също е доказано ,че 99% си зависи от собственика.Така ,че няма от какво да се плашиш. super best
Публикувано: 12 October 2006 - 08:37 PM
Цитат
10x super best интересуваха ме черните хъскита
Харесваш значи черно-белите хъскита dribble . Ето ти една снимка на моя дивак l) .
Снимка: DOG.BG
Прикачени файлове
-
post_29_1157747644.jpg (130.58K)
Брой сваляния: 31

SIBERIAN HUSKY - your best friend