Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 26 January 2007 - 10:26 PM
Цитат
( oleeee 1 и 13 са през седмицата )
мерси за поправката ;)
за тези които все още не знаят:
ето малко повече информация :
http://www.dogbg.com...p?showtopic=926
САС "Нова надежда" София 2007
Публикувано: 27 January 2007 - 08:22 AM
Цитат
l) Мерси за бързия отговор.
Мисля че разбрахме проблема защо Никита не яде с много удоволствие гранулите си.Просто баща ми й е взел с говеждо вместо пилешко и явно тези не й допадат l) Но има енергия за всичко останало.Къщичката която е дървена е огризана.На входчето където влиза в нея са огризани стените-баща ми сложи едни метални неща и тя неможеше да гризе.После започна с горната и долната част на входчето.На горната пак сложихме за да не гризе но на долната нямаше как да сложим.Вече от долната част къщичката е закръглена от Никита.А в самата къщичка вътре където Никита си ляга вече има и дупка изкопана от Никита.Представете си да изкопае дупка в дърво l) l) l) явно иска да бяга. l) Ще снимам кучешката къщичка да видите в какво окаяно състояние е заради Никита или така наречения от мен Дървояд с козина l)
Публикувано: 27 January 2007 - 01:03 PM
Хъски да това със сигурност е дъщеря на нашия артист Топчо -с истинско име Колин Топс от Миленкович.Името е това от родословието възможно да е станала
грешка в паспортчето.Пиши коя е мама честно казано мисля и не си спомням.Ще те чакаме с нетърпение утре да дойдеш с Ясмин на купона вземи паспорта и родословието

Golden Nicol kennel
Публикувано: 27 January 2007 - 02:02 PM
Публикувано: 27 January 2007 - 03:11 PM
Цитат
Цитат
Мисля че разбрахме проблема защо Никита не яде с много удоволствие гранулите си.Просто баща ми й е взел с говеждо вместо пилешко и явно тези не й допадат l) Но има енергия за всичко останало.Къщичката която е дървена е огризана.На входчето където влиза в нея са огризани стените-баща ми сложи едни метални неща и тя неможеше да гризе.После започна с горната и долната част на входчето.На горната пак сложихме за да не гризе но на долната нямаше как да сложим.Вече от долната част къщичката е закръглена от Никита.А в самата къщичка вътре където Никита си ляга вече има и дупка изкопана от Никита.Представете си да изкопае дупка в дърво l) l) l) явно иска да бяга. l) Ще снимам кучешката къщичка да видите в какво окаяно състояние е заради Никита или така наречения от мен Дървояд с козина l)
Хаха Нира беше същата. Къщата и на нищо не я приличаше и имаше 3 големи дупки на пода обаче сега го направихме много здрав и взе да си я пази bl) l)
Публикувано: 28 January 2007 - 09:38 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Хаха Нира беше същата. Къщата и на нищо не я приличаше и имаше 3 големи дупки на пода обаче сега го направихме много здрав и взе да си я пази bl) l)
Тя сега е почнала втора. l) През лятото ще й направим по здрава и се надяваме тази да оцелее до лятото l) Радост сложи някоя нова снимка на Нира.
Публикувано: 28 January 2007 - 12:00 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1169978449.jpg (28.99K)
Брой сваляния: 26
Публикувано: 28 January 2007 - 12:02 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1169978531.jpg (29.7K)
Брой сваляния: 29
Публикувано: 28 January 2007 - 12:52 PM
Прикачени файлове
-
nnnnnnni.JPG (24.81K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 28 January 2007 - 02:50 PM
Цитат
Няма да е зле да и разресваш козината от време на време (например поне 2 пъти в седмицата). И не ми е ясно защо я държите вързана на двора ???

In Life only Death is certain.
Публикувано: 28 January 2007 - 03:01 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0013.jpg (10.16K)
Брой сваляния: 26