Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 05 May 2007 - 09:14 PM

Golden Nicol kennel
Публикувано: 05 May 2007 - 09:18 PM
Ваша Поли
Публикувано: 05 May 2007 - 09:20 PM
Цитат
d) super bestЧестито!!! cheers Кажи сега не познах ли коя е най-добра като беше малка???
Публикувано: 05 May 2007 - 09:33 PM
Цитат
Ти пък на всяка манджа мерудия!!!!Откъде си сигурен че не знае!!!!Той изказва своята гледна точка и опит!!!Колегата своята а стила му е такъв, някои трудно го разбират, просто младежа отдавна не е в България и затова гледната му точка е друга .И както писах по горе има нови тенденции за храненето които те първа сега навлизат в България.И какво с поста си - опит ли споделяш,подмазваш ли се сеир ли гледаш -не разбирам.?????
Девойката пита за храненето-Двама души се включват да обменят опит е с някои остри реплики ама казват нещо А ТИ??? Значи повечето от посетителите на този форум са любители не са професионалисти и на тях ама никак мисля не им са от полза нито заяжданици нито постове от този род

Golden Nicol kennel
Публикувано: 05 May 2007 - 09:43 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 05 May 2007 - 09:50 PM

Публикувано: 05 May 2007 - 10:06 PM
Цитат
Съжелявам но поста ти "звучи" така.Едва сега питаш нещо и споделяш.Да като природа кучетата са месоядни животни,но подчертавам месоядни не кокалоядни и остатъцо ядни.Даже в дивата природа например лъва не яде кокалите виждали сте по филмите скелета остова недокоснат.Месото трябва де е само месо прясно изключително качествено и пак като добавка ако искате спортно или изложбено куче само на месо не върви.Както писах трябва си специално приготвяне на храната.За това се препоръчва сухата храна защото е по балансирана и действително по лесна за употреба.Никак зле няма да се отрази на кучето ти например пилешко обезкостено с ориз или телешко,но не телешки кости или пилешки фенери не обезкостени-не.Белята с костите се случва веднъж но е ужасна!!Повярвайте ми.От превъртане на стомаха също имам горчив опит!!!!Мойто желязно правило е след като се опарих жестоко от превъртане на стомаха-.Сухата храна намокрена,дръпвам паниците с вода и вода давам максимум след 20 минути.Ако е готвено независимо от сезона почти студено.И тука също вода давам след 20 минути.И след хранене никави игри никакви закачки скачания и всякакви резки движения покой минимум 30 минути.
Е надявам се вече да си пишем нормално но според мен темата за храната е изчерпана.Наистина доста отдавна и доста често се "дъвче"
И благодаря и аз за сърдечните пожелания за малката е и аз имам скромен принос в отглеждането и. докато замина

Golden Nicol kennel
Публикувано: 05 May 2007 - 10:16 PM
Цитат
Знам но други може да не знаят и затова го написах,а и също добавих че просто не познават стила ти и им звучи като заяждане.И защото поста му в горния вид беше безмислен нищо общо с темата

Golden Nicol kennel
Публикувано: 05 May 2007 - 10:20 PM
Цитат
Не забравяй,че повечето са деца!!

Публикувано: 05 May 2007 - 10:39 PM
Цитат
Цитат
Не забравяй,че повечето са деца!!
Така ли, сериозно bl) ... Аз не съм останал с такова впечатление, поне за форума на хъскито /говоря за редовните, а не появяващите се отвреме навреме/.

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 05 May 2007 - 10:56 PM
Цитат
Добре, хубаво, но каде са останалите l) l) . Макар че аз съм пълнолетен, пълноправен гражданин на република България и държавата ме определя като такъв, не вие.
По-важното е да се запази този форум неопорочен от нападки и неласкави изказвания, защото именно той е едно от малкото места останали все още такива. Вярвам, че и останалите са на това мнение 1super .

Публикувано: 05 May 2007 - 11:14 PM
Цитат
Ето как продължавате да правите грешки l) . Написах пълнолетен, което недвусмислено говори за пола ми, ако разбира се човек владее добре български книжовен език l). Лека и на вас между другото...

Публикувано: 06 May 2007 - 12:05 AM
ние сутрин правим кратка разходка в която само отива до тоалетна,защото аз съм първа смяна в училище и нямам време,а следобяд се разхождаме по 2 до 3 часа.