Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 30 May 2007 - 08:01 PM
Публикувано: 30 May 2007 - 09:24 PM
Цитат
По скоро се разиграва но ако много се е напил с вода по добре е да го успокоиш с галене не му давай с пълен стомах да дивее.
Публикувано: 30 May 2007 - 09:35 PM
А и под удряне не съм имала в предвид да се набие кучето, ох.. Аз не съм се занимавала с обучението на моето, тате го правеше, но когато не ме е слушало съм го "удряла" и започва да ме слуша.
Наистина не съм искала да кажа, че кучето трябва да се бие злобно и силно. s) s) s)
Съжалявам наистина много.
И поздравления на North Face :}

В приятелството няма породи!
Публикувано: 30 May 2007 - 10:01 PM
Цитат
Аз имам и пекинез нямат общо породите но моето прави абсолютно същото след разходка пие малко вода и 10-15 мин няма спиране почва да бяга да скача и да лудее. Няма му нищо просто го прави на игра b) r)
Публикувано: 30 May 2007 - 10:44 PM
Цитат
Little Miss of Golden Nicol отново е първа в класа си и е best puppy victoryVVV victoryVVV victoryVVV

r) 1super super best victoryVVV drink БРАВО-БРАВО-супер е малката drink drink drink cheers cheers cheers bravoS
Публикувано: 31 May 2007 - 09:15 AM
Цитат
Нищо притеснително, просто на разходката кучето не се е наиграло и в къщи си наваксва. След разходка с натоварване , кучето пие вода и ляга да спи.
Публикувано: 31 May 2007 - 12:11 PM
Публикувано: 31 May 2007 - 03:15 PM
използвах някои от съветите които ми дадохте за хапливото ми 2. 5 МЕСЕЦА кученце. Сега хапе по-малко...разбира какво му казвам, но ако не е в негов интерес се прави на "дръж ми шапката".
Вчера дребосъка си отворил хладилника (как е станало нямам представа ) похапнал си половината от: синьо сиренце, малко снежанка, вечерята на брат ми с месце и хляб и притворило вратата на хладилника и блаженно заспало oo .
Дайте съвет как да натоваря малкия мъник с нещо дето да го измори. Разбрах че до навършване на 1 година не се натоварват мъниците с дърпане и т.н., но нещо като игра или нещо подобно.... worthy
Опа и още за един съвет Ви моля. Дребосъкът е при нас от 1.5 месеца до сега не е скимтял, но вчера следобеда е вдигнал съседите на нокти. ЗАщо е решил да скимти??? - дано днес е био по-послушно
Публикувано: 31 May 2007 - 04:39 PM
Аз например разговарям с виене и общувам чрез въргаляне . Не допускай лиготий при обучението , защото то наистина е важно . Аз имам куче от скоро , но вече виждам какво съм пропуснал в обучението . Като съвет за хъскито , най - важни команди са НЕ и ЕЛА ТУК . Поне за мен са те .
Като Тара беше на 2.5 месеца само и правех дълги разходки на каишка и дълга игра .
Замисли се ( Още веднъж ) над методите на обучение , които му прилагаш . И не забравяй - мисли , като него .
Прикачени файлове
-
ta.jpg (56.36K)
Брой сваляния: 26
Публикувано: 31 May 2007 - 08:09 PM
Цитат
Много качествена храна super best
Публикувано: 01 June 2007 - 02:26 PM
Прикачени файлове
-
ari__sait.JPG (19.51K)
Брой сваляния: 25
Публикувано: 02 June 2007 - 01:56 PM
наскоро забелязах, че дребосъка много обича водата. Банята ми е прилично голяма и напълих един средно голям леген с вода (около 1/3). Голяма радост b) Бяга из коридора,кухнята и после с 4-те крака в легена, пие вода от там и после с лупинг скача в коридора. Тъй като е с мокри крачета - направо се плъзга като в анимационен сериал. Много е забавна! Хубавото е, че целия апартамент е в плочки...а и сега е лято. А водата в легена сменям всеки ден или през ден...
Публикувано: 02 June 2007 - 02:07 PM
Относно водата - и моето куче много я обича ( не пропуска локва по пътя ) , освен ако не е на каишка . Нека си играе с водата , но за едно малко кученце е много важно винаги да има прясна вода - така че научи го да пие и от купичка . Трябва да създадеш навици на бебето , които като порасне ще трябва да следва , а предполагам , че не би искала и като голям да цопва в легена . Още един път поздрави за маската - много ми харесва . Дай още снимки на малкия . Как се казва ?
Публикувано: 02 June 2007 - 04:24 PM
Прикачени файлове
-
hara_7_meseca_i_1_sedmica.jpeg (44.29K)
Брой сваляния: 25