Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 08 July 2007 - 07:10 PM
Каде мога да видя кога скоро ще има изложба, че да заведа Сара да я оценят,защото от всички хъскита който са в Костинброд тя ми изглежда най-красива(можеби защото си е моя) b)
Публикувано: 08 July 2007 - 10:02 PM
Цитат
Това е съвсем сериозно - сънува
Публикувано: 08 July 2007 - 10:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
???? Това към мен ли беше????
Шегувка, съжалявам не съм искал да те обидя. worthy Все пак във всички форуми се държи на приятелското отношение, може малко да попрекалих. Peace?
Всичко е ОК r)
Публикувано: 08 July 2007 - 10:37 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
???? Това към мен ли беше????
Шегувка, съжалявам не съм искал да те обидя. worthy Все пак във всички форуми се държи на приятелското отношение, може малко да попрекалих. Peace?
Всичко е ОК r)
Благодаря за разбирането, аз съм с много капризна съвест, и ако направя някоя глупост после ме гризе като мишка, сирене.
Аз ти казах, че сънува ти не ми вярваш. И Дженис се мята като пумпал, малко множко ще станат съвпаденията ако беше някоя болест, пък при Хъскитата съм чувал за дисплазия или дисплавия, незнам какво точно беше и нещо на очите, тръпки ме побиват като говоря затова.
п.п. North face мога ли да те попитам, като доста по запозната с тези неща. Примерно Джени като стане на 3-4 години, къде и как може да стане чивтосване и кученцата да си имат родословия и всичко което си трябва, много искам да си имам собствен впряг, и примерно освен котилото, да си купя още 2-3, и ще е страшен фън. Благодаря ти предварително и пак се извинявам за изцепката по рано днес, найстина не исках да прозвучи като обида!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 09 July 2007 - 08:57 AM
Цитат
bl) Това че съм дете означава ли че съм неразбиращо???? bl) Ама ще се въздържа от коментар cl)
Цитат
sheme7a е то ТУК е Календара за изложби на 2007/2008 1super И аз мисля да нося мойта Никита на експертна оценка d)
Публикувано: 09 July 2007 - 10:19 AM
Цитат
Цитат
Всъщност направо да питам: Сибир, Авалон или Хепи =)
Много се колебая.
когато си вземеш кученцето името ще си дойде само...ще видиш r)
От дете до дете има разлика!

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 09 July 2007 - 11:47 AM
Цитат
никъде не ги намирам
някой ще помогне ли ?
Iron Will В торента има субтитри на English,Spanish,Swedish
Norwegian,Danish,Finnish,скоро може да се появат и субтитри на Български език
The Last Trapper
В българските тракери ги няма.
Публикувано: 09 July 2007 - 03:29 PM
Цитат
? Хъскитата , моята е на година и 2 месеца
дали още малко ще порасне ?
Хъскито расте на височина до 12м.След това в зависимост дали е женско или мъжко се дооформя на маса,вътрешности и цвят.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 09 July 2007 - 06:27 PM
Цитат
Цитат
? Хъскитата , моята е на година и 2 месеца
дали още малко ще порасне ?
Хъскито расте на височина до 12м.След това в зависимост дали е женско или мъжко се дооформя на маса,вътрешности и цвят.
На вътрешности bl) bl) bl) ........как точно става това? Сигурно има нещо, което убягва на съвременната медицина при хъскито b)!

Siberian husky - a dog who find the way to my heart