Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 31 March 2006 - 12:18 PM
Ами честно казано и аз мисля че е малко дребна за 5-те си месеца.....и не знам дали не е заради храненето....по принцип я храня с Еукануба,обаче като слагам купата с гранулите и не ги яде...а маика ми както е свикнала да глези всичко непълнолетно тука :() и всеки път като сготви нещо Тера си зима своя пай и не мога да я държа на някаква постоянна диета.....
Публикувано: 31 March 2006 - 12:49 PM
Цитат
Ами честно казано и аз мисля че е малко дребна за 5-те си месеца.....и не знам дали не е заради храненето....по принцип я храня с Еукануба,обаче като слагам купата с гранулите и не ги яде...а маика ми както е свикнала да глези всичко непълнолетно тука :() и всеки път като сготви нещо Тера си зима своя пай и не мога да я държа на някаква постоянна диета.....
има голяма вероятност да е от неправилното хранине моето като малко беше такава лакомия че колкото и да и даваш все беше гладна можеше и ушите да ти изяде а сега си яде вече нормално наситила се е отвсякад drink
Публикувано: 31 March 2006 - 08:00 PM
Забелязала съм че кучатата са така влючетелно и моето яде колкото му даваш
А някои стопани си мислят че са гладни и им дават а лакомиите ядат доката не им
стане лошо и .............. l)
А някои стопани си мислят че са гладни и им дават а лакомиите ядат доката не им
стане лошо и .............. l)
Публикувано: 31 March 2006 - 10:08 PM
Цитат
Утре в пловдив ще има ли изложба на северните кучета ? в панаира ? защото съм от плд и искам да отида от колко часа ще е ? и дано се видим
Да ще има запавядай в палато № 18 ние ще сме там victoryVVV след 10ч нататък но гледай да е преди 12ч че да не изтървеш съденето super best
Публикувано: 31 March 2006 - 11:46 PM
вече почвам да си мисля че моита е пораснала много бързо днес пак видях докато разхождах едно хъски кафяво на 5 месеца ми то много малко пък моита е много голяма на тая вузраст. някой ако е от варна и има хъски да ми пише каде го разхожда може някой пут да се видим да си поиграят
Публикувано: 31 March 2006 - 11:58 PM
gladness аз съм от Варна и имам женска ако искаш някой ден ще ги разходим, аз днес бях 5 часа с нея навън. Живея до Метро в Кайсиева и от там до почивка пеша можеш да си представиш колко път е това някаде около 15 километра, но ако искаш да ги разходим най-добре ще е в морската b) d). Само че мойта имаше проблеми с стомаха на 4 месеца като беше и ще се учудиш колко малка ще изглежда в сравнение с твоита. Иначе ако си свободна може утре или през седмицата за мен няма занчение засега само неделята немога, така че когато искаш пиши тука ще се разберем нещо 1super
Публикувано: 01 April 2006 - 05:29 PM
Цитат
gladness аз съм от Варна и имам женска ако искаш някой ден ще ги разходим, аз днес бях 5 часа с нея навън. Живея до Метро в Кайсиева и от там до почивка пеша можеш да си представиш колко път е това някаде около 15 километра, но ако искаш да ги разходим най-добре ще е в морската b) d). Само че мойта имаше проблеми с стомаха на 4 месеца като беше и ще се учудиш колко малка ще изглежда в сравнение с твоита. Иначе ако си свободна може утре или през седмицата за мен няма занчение засега само неделята немога, така че когато искаш пиши тука ще се разберем нещо 1super
аз живея до колхозния пазар . когато можеш щеги азходим аз имам един проблем с моита много се дърпа ама ще го оправя r) видях снимката на твето малккичко изгледйа но това не пречи дано да се харесат с моита че тя нещто има притенции вчера в морската си игра с едно малко хъски ама имаше и едно което не го харесяи му се зубише и за малко да го нападне angelpik