Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 02 April 2006 - 11:24 PM
Свада. Хъскьо се чуди, защо му крещят:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 April 2006 - 10:35 AM
Цитат
Така имам няколко въпроса. Секи ден ходя с моето хъски на гребната.То е на 2 месеца и половина и бяга по 7км секи ден на гребната заедно с мен и отделно после като го разкарвам пред нас :) Та като се връщам от гребната диша много бързо и като се преберем изпива по 2-3 купи с вода - това добре ли е за него ;)?
Към това добавям ! >Нещо от вчера почна да ака направо вода :( ама пак е кафява и един е така малко начомерен.Може ли да е болен и от какво ?
Публикувано: 03 April 2006 - 11:38 AM
Цитат
Цитат
Така имам няколко въпроса. Секи ден ходя с моето хъски на гребната.То е на 2 месеца и половина и бяга по 7км секи ден на гребната заедно с мен и отделно после като го разкарвам пред нас :) Та като се връщам от гребната диша много бързо и като се преберем изпива по 2-3 купи с вода - това добре ли е за него ;)?
Към това добавям ! >Нещо от вчера почна да ака направо вода :( ама пак е кафява и един е така малко начомерен.Може ли да е болен и от какво ?
мойто хъски също беше така, не е хубаво трябва да го заведеш на лекар вупреки че мойта сама се оправи аз и тъпчех на сила да яде понеже и бях забутала каишката и неможах да я намеря отидох без нея при лекаря и той ми каза да не и давам един ден да яде и да му я заведа. дано се оправи super best
Публикувано: 03 April 2006 - 12:00 PM
и мойта имаше такъв проблем, имаше разстройство направо като вода и ние бяхме на гладна диета, но не се опрвихме и после се наложи инжекции и сега още неможе да се възстанови и да си върне нормалните размери, затова веднага го води на лекар да го прегледат. УСПЕХ и дано се управи
Публикувано: 03 April 2006 - 12:06 PM
Вижте сайта на мов Флик който иска да прати снимки да ги сложа саита на неговото куче да пише !
http://huski.dir.bg/...y/?df=46&dflid=
http://huski.dir.bg/...y/?df=46&dflid=
Публикувано: 03 April 2006 - 02:30 PM
Цитат
п.с. Пак някаде четох,че са ти казали че кучето ти е доста едро за вазрастта си - не е вярно изглейда си нормално за 2м.
п.с. Пак някаде четох,че са ти казали че кучето ти е доста едро за вазрастта си - не е вярно изглейда си нормално за 2м.
Здрасти r) още на изложбата видях твоето бебе и искам да ти кажа нещо от мен
Защо го извеждаш преди да е наваршило 3м? Знаеш ли, че това е опасно! И тези 7км....несхто не ми се вярват то да ги преминава в целенасочено тичане d) а и това е осхте бебе можеш да го повредиш от такова юркане n)
Цитат
Та като се връщам от гребната диша много бързо и като се преберем изпива по 2-3 купи с вода - това добре ли е за него ;)?
Самото натоварване за тази вазраст е грешно! Също така прочети темата във вет. кабинет за превартане на стомаха!
Публикувано: 03 April 2006 - 02:36 PM
Цитат
.В момента е на 2 месеца и половина и е доста едро ;)за върсатси.
Видях го в Пловдив не се безпокои r) не е по едро савсвм ж норма си е
Но аз не бих разхождала наван бебе под 3м oleeee
Публикувано: 03 April 2006 - 07:01 PM
Цитат
Мерси за отговорите а сега ще ми кажеш ли защо така прави ! >
Нещо от вчера почна да ака направо вода :( ама пак е кафява и един е така малко начомерен.Може ли да е болен и от какво ?
Нещо от вчера почна да ака направо вода :( ама пак е кафява и един е така малко начомерен.Може ли да е болен и от какво ?
Ами точно за това говорих cl) заведете го бързо на лекар докато не е станало късно това акане на вода не е за пренебрегване a) трябвало е още вчера да го заведеш на лекар fow
Публикувано: 05 April 2006 - 09:45 AM
Гледах филма-ОСЕМ ГЕРОИ-в главната роля са 8 броя хъскита.Играха по добре от човеците b) доста слаб филм но хъскитата бяха добре тренирани.