Корела Нимфа
Публикувано: 22 May 2007 - 04:29 PM
И аз имам корела! Франки се казва (от Франкенщайн) но му викаме Франчо. Знае си името и е супер. Естествено хапе всички освен мен, но какво да го правиш.. Душичка! b). През юли ще стане на две годинки.
А за малките пиленца diavilo сори не разбирам. s)
А за малките пиленца diavilo сори не разбирам. s)

Публикувано: 26 June 2007 - 11:15 AM
Да ви кажа честно и аз все още се чудя какъв пол е Франки... Аз мисля, че е мъжко, щото пее и т.н. а пък долу в зоомагазина до нас продавачката ми е приятелка - от нея го взех и тя ми каза /понеже съм го водила при нея/ че се съмнявала че е мъжки... bl) И все пак мисля че е момченце r)
Публикувано: 26 June 2007 - 10:14 PM
Много е смешен с таз качулка като се озърта нещо или примерно: преди малко си изтърва една семка /та ме озари да пиша/ и тя като падна и изтрака леко и той как я гледаше само ококорен и стреснат l) И понякога ми е много чудно - навежда се и гледа нещо във въздуха ама толкова съсредоточено, че като му извикам и се стряска ;) oleeee b)
Публикувано: 12 July 2007 - 12:02 PM
здравейте! аз съм нов във форума... от години се занимавам с птици ( по често диви които след лечение ги пускам на свобода ) но до сега съмс е знаимвал главнос корели и неразделки... ще се радвам да науча нови неща за тези прекрасни папагалчета angelpik .. та наскро си взех нова корела момченце ( така поне ми казаха още е малък да се определни точно..) ще кача снимки да видите и да си кажете мнението за пола. съжалявам че не са хубави снимки но не рапзолагах с добра апаратура b) b) а и Рики мноо се вълнуваше.