Dogo Argentino
Публикувано: 12 June 2008 - 08:36 PM
Цитат
tedito то от страни така изглежда. Да ти ги дам за ден-два да им се порадваш ;D Най-много да луднеш. Но пък от друга страна си заслужава ;)
Някой да не си помисли, че спят така защото няма повече място. Ако лягат така ще има място за още четери в колибата ;D Обичкат се животинките ;D Но това просто е един кадър, отрязак от ежедневието им. Не всичко е "розово" ;)
Някой да не си помисли, че спят така защото няма повече място. Ако лягат така ще има място за още четери в колибата ;D Обичкат се животинките ;D Но това просто е един кадър, отрязак от ежедневието им. Не всичко е "розово" ;)
С удоволствие ама да не луднат и те накрая че с мен не се живее лесно ;D ;D ;D
Този Леон ...много е хубав :wub:
Публикувано: 12 June 2008 - 08:50 PM
Тъкмо ще видят какво е да те правят на луд ;D
Публикувано: 14 June 2008 - 12:43 PM
Ама че момък :blink:. Браво! :wub:
Градски като почнете да излизате на разходка може да ги съберем с моите моми да си играят ако имаш желание. Ще ми е интересно да го видя на живо този пумпал :palec:
На връщане от Прага трябваше да му направя малко главоболия на този луд румънец (Alin) и да ги видя мъниците ама то като ти е писано ей го на едното направо в Стара Загора ;D
Градски като почнете да излизате на разходка може да ги съберем с моите моми да си играят ако имаш желание. Ще ми е интересно да го видя на живо този пумпал :palec:
На връщане от Прага трябваше да му направя малко главоболия на този луд румънец (Alin) и да ги видя мъниците ама то като ти е писано ей го на едното направо в Стара Загора ;D
Публикувано: 14 June 2008 - 12:48 PM
enji супер "банда" си имаш. А и с новите попълнения. Направо е маняшко :yahoo: