Dogo Argentino
Публикувано: 14 June 2008 - 03:29 PM
Цитат
В тази Стара Загора много догота станаха нещо и то все хубави,сега ви трябва само един тест на прасе. :o :o :o
Публикувано: 14 June 2008 - 07:21 PM
Днес нещо не ми се излизаше а и Инима и Диана се разхождат по отделно и да няма сърдити никои никъде не ходи на по-голяма и екстремна разходка. Та затова съм толкова активен ;D
Capo el Rey de las Pampas, Hiero od Marjanovica, Ramzes de Angel O Demonio
Някои знае ли нещо ново за тези кучета? Как са? Как се развиват? Снимки ако има и т.н. Нищо не се пише за тях.
manonfire на Кави сега му е времето да расте. Като му дойде време за прасе ще го прекрeпим към отбора. Които за сега се състои само от Инима и Диана ;D
Capo el Rey de las Pampas, Hiero od Marjanovica, Ramzes de Angel O Demonio
Някои знае ли нещо ново за тези кучета? Как са? Как се развиват? Снимки ако има и т.н. Нищо не се пише за тях.
manonfire на Кави сега му е времето да расте. Като му дойде време за прасе ще го прекрeпим към отбора. Които за сега се състои само от Инима и Диана ;D
Публикувано: 14 June 2008 - 09:29 PM
За прасе няма проблем само кажете до колко килограма да е и къде ще си направим един малък уикенд прасешки тест преди голямата тъи очаквна спецялка :yahoo: :yahoo: да не вземем да се изложим нещо точно за нея ;D ще се съберем доста маняци :angry: :angry: :angry: :->) :->) :->)
Публикувано: 14 June 2008 - 10:30 PM
Цитат
здравей Златане искам да те питам колко струва едно дого,защото видях цени до небесата.От Черо има ли кученца или вече не го пускаш?За мен тази линия е най добрата.
Цените си ги определят собствениците на кучилата.
Черо вече предлага само секс за удоволствие.. без такива ангажименти като кученца. ;D
Публикувано: 24 June 2008 - 09:20 PM
Здравейте,много харесвам тази порода и бих искал до една година да си купя едно кученце,но никога не съм гледал куче.Бих искал да ми кажете,дали тази порода става за отглеждане в апартамент,цени на кученца от добър развъдник и да ми кажете дали ставаза човек като мен който няма опит при кучетата.
Публикувано: 25 June 2008 - 12:39 PM
Peshonator ще ти отговоря много не в мой стил, но просто в последните дни се развиха разни случки тук точно по такива теми и нямам желание пак да бъда обиждан за това което съм посъветвал някого или не съм.
Ако наистина се интересуваш от въпросите които задаваш прочети в темите тук. Има много изписано по всички въпроси които си задал и то не отдавна и различни виждания и сам си прецени.
Аз вече разговарям на тази тема с непознати само на живо.
Поздрави!
Ако наистина се интересуваш от въпросите които задаваш прочети в темите тук. Има много изписано по всички въпроси които си задал и то не отдавна и различни виждания и сам си прецени.
Аз вече разговарям на тази тема с непознати само на живо.
Поздрави!